עבור לתוכן

לשחק FEAR ב1280X1024

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את ההרחבה של FEAR ואני רוצה לשחק בה. כששיחקתי במשחק המקורי הייתי עם מסך CRT 17 ולכן שיחקתי ב1024X768.

היות שעברתי למסך LCD שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024 רציתי להעביר לרזולוציה זו וגיליתי שהמשחק לא תומך בה. משיטוט

קצר ברשת גיליתי שצריך לערוך ידינית את קובץ הSETTINGS.CFG אבל אם אני עושה זאת המשחק לא עובד. הוא לא מנסה אפילו להטען.

כאשר אני מחזיר לרזולוציה המקורית המשחק נטען ללא בעיה. מישהו יודע כיצד להגדיר את המשחק כך שיעבוד ברזולוציה זו? ברזולוציות

האחרות המשחק נראה נורא.

פורסם

המשחק כן תומך ברזולוצייה הזאת...

פורסם

המשחק בטוח תומך ברזולוציה הזו בצורה טבעית, האם משחקים אחרים נותנים לך רזולוציה טבעית?

פורסם
  • מחבר

המשחק ודאי לא תומך ברזולוציה טבעית זו. תחפשו ברשת ותראו. עם משחקים אחרים אין לי בעיה.

פורסם

תתקין PATCH 1.08 הוא רשמית תומך בהמון רזולוציות שלא כברירת מחדל ברוב המשחקים, כנ"ל ב1280^1024 ובWIDE SCREEN.

עכשיו תוריד את ההגדרות לנמוכות כי אחרת המשחק יזחל מאוד ברזולוצייה 1280^1024.

פורסם
  • מחבר

גם הPATCH לא תמך אבל הסתדרתי בסוף. חבל רק שצריך לשחק בהגדרות נמוכות כל כך - זה נראה כמו DOOM 1 :-\

פורסם

המשחק לא תומך ברזולוציה הזאת, יש פתרון פשוט מאוד שכולל שינוי של שורה בקובץ ini מסויים , זה מאוד פשוט רק צריך לחפש, אני זוכר שזה הופיע בדיון הרשמי של המשחק בזמנו ...

[עריכה] - מצאתי, תסתכל בסעיף הראשון:

http://www.tweakguides.com/FEAR_7.html

פורסם
  • מחבר

גם הPATCH לא תמך אבל הסתדרתי בסוף. חבל רק שצריך לשחק בהגדרות נמוכות כל כך - זה נראה כמו DOOM 1 :-\

פורסם

המשחק לא תומך ברזולוציה הזאת

איזה שטויות, אני שיחקתי במשחק הזה על 1280X1024 עד לפני שבועיים (גמרתי את המשחק כולל התוספות).

שיחקתי במחשב השני שיש במפרט. אולי זה קשור לדרייברים או משהו, לא יודע....

פורסם

Resolution: Resolution has a significant impact on FEAR's performance. FEAR is limited to 4:3 aspect ratio resolutions such as 1600x1200, 1280x960, 1024x768, 800x600 or 640x480 if selected here. Note that the actual resolutions available to you depend on your video card and monitor capabilities. The lack of popular resolutions like 1280x1024 is because the developers only officially support proper 4:3 aspect ratio resolutions and further they have also stated that users should avoid any resolution above 1024x768 as it is too strenuous for most current systems.

מתוך http://www.tweakguides.com/FEAR_5.html

כנראה יש לך patch חדש יותר שמאפשר, הגרסה המקורית הראשונה שבה אני שיחקתי לפני שנה בערך לא מאפשרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים