פורסם 2007 במאי 1518 שנים צריך קירור לOC מי בא אחרי טוניק BT VX?? אם הייתי יודע הייתי קונה שנים לפני כמה חודשים...
פורסם 2007 במאי 1518 שנים נשמע מוזר שאין..נסית SKYPC, IQPC או נעה? צריך להיות להם..אם בכל זאת צריך תחליף יש ninja שעולה 215 שהוא לא רע..וטיפה יותר טוב ממנו BT..
פורסם 2007 במאי 1518 שנים ל-SKYPC יש טוניק משום שהזמנתי מהם אחד לפני שבוע וחצי בערךאז כנראה שיש להם עדיין במלאי כמה
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אם בכל זאת צריך תחליף יש ninja שעולה 215 שהוא לא רע.. וטיפה יותר טוב ממנו BT.. לא רע??? תנסה אחד מהארבעת המובילים:
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אין אותו בנועה, בKSP, בפנדה ובSKYPCבפנדה הזמנתי אותו אתמול ואמרו שיש במלאי, ואז היום מתקשרים אלי אומרים שאיןבהתחלה חשבתי שמנסים לדחוף לי מוצר אחר סתם, אבל מסתבר שלו
פורסם 2007 במאי 1518 שנים לא רע??? תנסה אחד מהארבעת המובילים:יש לציין שהחליפו את מאוורר הסטוק. אחרת הנינג'ה מפגר משמעותית מאחור וגם האינפיניטי.אגב, אם כבר - עדיף את האינפיניטי.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מישהו שאל אם יש צפי למשלוח ?כן, בפנדה אמרו הרבה זמן, לא פרטו יותר ובIQPC אמרו שסביבות החודש
פורסם 2007 במאי 1518 שנים lipa - ההבדל הוא לא רק במאווררים. לגוף הקירור חשיבות מכרעת.דניס - ראה ה"פ.ההבדלים בין גופי הקרור המובילים קטנים ואפילו זניחים , אם הבדיקה לגופי קרור המובילים , הייתה עם אותו מאוורר באותו סל"ד היו רואים את זה בצורה ברורה , אף אחד לא המציא פה את הגלגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.