עבור לתוכן

שאלה לבעלי C2D - מדבקת האחריות של אינטל

Featured Replies

פורסם

כמו שכבר אמרתי כבר הרבה זמן לא ראיתי את המדבקה הזאת ואני מתפלא שהמעבד שלך הגיע איתה...

ולמרות כל זאת אתה יכלת להוריד את המדבקה ולא להיות לחוץ מבחינת אחריות כי היו מכבדים אותה בכל מקרה כי האחריות היא על פי מספרים סיריאלים ולא על פי מדבקות, אני מדבר מניסיון כי אני עובד בתחום כבר הרבה זמן ולקרוב משפחה שלי יש חברה והוא לקוח IPI של אינטל משמע הוא מוכר כמויות גדולות של מעבדי אינטל בחודש משמע אני יודע על מה אני מדבר ואני הבן אדם האחרון שהיה מדבר על משהו שהוא לא מבין בו.

לפעמים התחושה שאני מדבר לעצמי...

ולהכניס ראש בריא למיטה חולה? אז יופי, אז תהיה לו את האחריות של אינטל אם הוא ירצה לבצע RMA, או שהוא יצטרך להתחיל לרוץ בשביל לממש את האחריות של איסטרוניקס.

יותר פשוט להרים טלפון, בדיוק כמו שהוא עשה.

לפותח הת'רד - עשית בשכל, ואני אשמח אם תעלה תוצאות בהמשך של האוברקלוק ושל הטמפ'. אשמח גם אם בהזדמנות תעלה תמונות של בסיס הטוניק לאחר ה-Lapping, ותציין כמה זמן ארך תהליך השיוף, ובאיזה ניירות שיוף השתמשת. זה יכול להיות ת'רד מעניין ליוזרים רבים שמתעניינים בתחום.

פורסם
  • מחבר

לפותח הת'רד - עשית בשכל, ואני אשמח אם תעלה תוצאות בהמשך של האוברקלוק ושל הטמפ'. אשמח גם אם בהזדמנות תעלה תמונות של בסיס הטוניק לאחר ה-Lapping, ותציין כמה זמן ארך תהליך השיוף, ובאיזה ניירות שיוף השתמשת. זה יכול להיות ת'רד מעניין ליוזרים רבים שמתעניינים בתחום.

כמובן שאעלה תוצאות.. מקווה עד סוף היום להגיע ל 3600 יציב, או שפשוט אסתפק ב 3400-3500 עם באס גבוה ומכפלה 8

פשוט התקנתי RAID חדש לפני כמה ימים ולא בא לי להרוס את ההתקנה של הויסטה עם כל הריסטרטים

אז אני שוקל אם לעבור להארדיסק הישן שלי לכמה זמן

ובקשר ל TUNIQ,

קניתי E6600 חדש מארה"ב ואני אמור לקבל אותו שבוע הבא (ואולי גם קונה ANTEC 900) אז כשאפרק את המעבד באחת מההזדמנויות הנ"ל, אני אביא תמונה

בגדול, השתמשתי בנייר זכוכית בגדלים של 200 -->400 -->600-->800

זה לא מספיק וצריך מספרים יותר גבוהים לגימור יותר טוב אבל פשוט לא מצאתי

אז כחלק מניסיון הורדת הטמפ', קניתי מקדח כוס של 120 מ"מ ופשוט קדחתי מאורר צד ומאורר בגג של ה P150 שלי.. שעזר דרסטית

פורסם

מאיפה קנית מקדח כוס? וכמה עלה?

פורסם
  • מחבר

מאיפה קנית מקדח כוס? וכמה עלה?

מחנות כלי בניין בראשון

עלה 170 אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

טוב עידכונים

עקב מעבר למארז מעט יותר מרווח השבוע, כרגע עצרתי את ההתקדמות בטמפ' נורמליות

כרגע אני עובד על 3400 מ"ה (8X425)

מתח לאחר VDROP 1.46

טמפ' במנוחה : 35

טמם' במאמץ : 56-57

לאחר שאעבור מארז, אעשה איזה מוד לטוניק שכולל מריחת חומר תרמי בין צלעות הקרור שלו

ניתן גם למרוח חומר תרמי בין שני חלקי הבסיס, אבל זה רק אם ממש ארצה להשקיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים