עבור לתוכן

שאלה לבעלי C2D - מדבקת האחריות של אינטל

Featured Replies

פורסם

לאנשים ביננו שהרכיבו את גוף הקרור\ראו את המעבד

האם גם לכם קיימת מדבקת אחריות של אינטל על המעבד ?

אני חושש שהיא הסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי

העיניין הוא שלא ראיתי את המדבקה הזאת אצל כולם, ודוקא אצל מי שלא ראיתי, הטמפ' היו נמוכות בצורה משמעותית

האם זוהי הסיבה?

פורסם

ממתי יש מדבקת אחריות? מאז הפנטיומים גם איסטרוניקס וגם חיון הפסיקו עם השטות הזאת...

תוריד את המדבקה אין לך מה לחשוש אם קנית מהיבואנים שציינתי למעלה כי האחריות מתבססת על מספרים סיריאלים ולא על מדבקות... זה יותר להקל על החיים שלהם זה לא משפיע על האחריות.

אם קנית ממקור אחר אשמח אם תספר לי מי היבואן של המעבד שלך כי זה לא מקובל בכלל!

דרך אגב איסטרוניקס וחיון הם היבואנים הרשמיים היחידים בארץ כך שאם זה לא שלהם זה כנראה יבוא אפור ואז אני לא יודע מה להגיד לך כי אני לא מתעסק במעבדים שלא נקנו מיבואנים רשמיים.

פורסם
  • מחבר

ממתי יש מדבקת אחריות? מאז הפנטיומים גם איסטרוניקס וגם חיון הפסיקו עם השטות הזאת...

תוריד את המדבקה אין לך מה לחשוש אם קנית מהיבואנים שציינתי למעלה כי האחריות מתבססת על מספרים סיריאלים ולא על מדבקות... זה יותר להקל על החיים שלהם זה לא משפיע על האחריות.

אם קנית ממקור אחר אשמח אם תספר לי מי היבואן של המעבד שלך כי זה לא מקובל בכלל!

דרך אגב איסטרוניקס וחיון הם היבואנים הרשמיים היחידים בארץ כך שאם זה לא שלהם זה כנראה יבוא אפור ואז אני לא יודע מה להגיד לך כי אני לא מתעסק במעבדים שלא נקנו מיבואנים רשמיים.

סליחה, התכוונתי שהמדבקת אחריות היא של איסטרוניקס ולא של אינטל העולמית

(לא ידעתי שחיון מייבאת מעבדים...)

ועל איזה מספר סריאלי אתה מתכוון ? מספרי הסטפינג שמוטבעים על המעבדים ? יש להם דרך לדעת דרכם.. ?

פורסם

איסטרוניקס עדיין מדביקים מדבקות תרמיות על "גג" המעבדים שהם מייבאים, הן לא אמורות לפגוע בהולכת החום אל גוף הקירור מאחר והן תרמיות. הסרתן פוקעת את האחריות שניתנת ע"י איסטרוניקס.

חיון, לעומת זאת, מספקים את המעבדים ללא כל מדבקה.

פורסם
  • מחבר

את זה גם שמעתי..

אבל למען האמת, מספיק כמה פעמים בהם המעבד עובד על טמפ' גבוהות במיוחד (קורה אחרי התקנה לקויה של גוף הקרור במעבדה) והמדבקה הופכת לבלתי קריאה ופשוט יורדת..

חשבתי להתקשר לאיטרוניקס מחר ולבקש שיחליפו לי את המעבד בטענה כי הטמפ' גבוהות

כרגע אני על TUNIQ משויף + AS5 + מארז מאורר מאוד והטמפ' על 50 וקצת במאמץ על מהירות סטוק.. תחשבו מה היה עם הקרור של אינטל

פורסם

בניגוד לזה שמעלי אתה יכול להוריד את המדבקה אם היא פוגעת בהולכת החום האחריות תכובד ואין לך מה לדאוג.

האחריות המקורית של אינטל היא לשלוש שנים וזה די והותר למעבד שתוחלת החיים הממוצעת שלו היא בין שנתיים לשלוש בשימוש ביתי אלא אם כן אתה מאלה שמשמרים את המחשב שלהם ולא משדרג כל תקופה... איסטרוניקס וחיון נותנים אחריות מורחבת על דעתם מה שנקרא אחריות לכל החיים אבל תכלס זה חרטא כי אף אחד לא מממש את זה כי אם מעבד תקין בתחילת חייו ולא היתה איזה שריפה במחשב שלך המעבד יחזיק יותר זמן מהמארז שלך אז תהיה רגוע.

וגם אם תהיה בעיה במהלך השלוש שנים אחריות מקורית של אינטל אתה תוכל ללכת לחנות שבה קנית את המעבד והוא ישלח את זה לאחריות ויכבדו את האחריות אין לך מה לדאוג גם ללא מדבקה! כי הכל רשום על פי מספרים סיריאלים שחרוטים על גוף המעבד ולא על בסיס מדבקה מעפנה.

הם יודעים שאנשים מורידים את המדבקה למרות שלא ראיתי אצלם מדבקה כבר הרבה זמן ומפליא אותי לראות שיש להם עדיין אותה...

בקיצור תנקה טוב את המעבד עם אציטון מרח משחה חדשה אתה כבר תראה את השיפור בחום המעבד.

לגבי שאלתך אם יש לך את הקופסה המקורית שבה הגיע המעבד אתה תראה מספר סיריאלי במדבקה של אינטל שזהה לחלוטין למספר שחרוט על המעבד זה המספר שהם מכניסים למחשב כמעבד שנמכר מאצלם וככה אף אחד לא יכול לבוא בטענה שהתקלקל לו המעבד ויש לו מדבקה הם בודקים את המספר אם הוא ברשומות שלהם אם כן מכבדים את האחריות ואם לא הם מנפנפים אותו לא משנה מה.

פורסם

התופעה הזו מאוד נפוצה על מעבדי הC2D

אני יכול להגיד בוודאות שמעבדים שנקנו מגיבור מחשבים,פנדה ונעה באים עם המדבקה הזו..

יצא לי להיתקל במדבקות האלו מספר פעמים.. ולא הורדתי אותם.. הטמפ' עומדת על 30- מעלות במנוחה ככה שאין מה לדאוג..

אבל כן, מפריע לי עניין המדבקה שכן יכול לפגוע בקירור ואני נגד זה

אבל אני לא מוריד את המדבקות כי לא בא לי לאבד אחריות...

פורסם

המדבקה הזאת הינה בעייתית ללא ספק. ראיתי מקרים שבהם הבדל הטמפ' היה זניח, אך היו מקרים שבהם ההפרש היה גבוה במיוחד, והגיוני שאתה נמנה עם הקבוצה הזאת דווקא.

אני מציע לך להתקשר לחנות\יבואן ולברר את העניין. תדרוש להוריד את המדבקה אך לקבל כיסוי על האחריות של איסטרוניקס. אבל בשום אופן, אל תעשה זאת על דעת עצמך מבלי ליידע את היבואן.

אשמח אם תעדכן כאן.

פורסם
  • מחבר

חדשות טובות

דיברתי עם איסטרוניקס בבוקר והסברתי להם את המצב ושאלתי אם ניתן להסיר את המדבקה

הם אמרו לי ישר שהם כבר לא שמים מדבקות ואם אני רוצה, לבוא ולקחת מעבד חלופי (!!!)

כמובן שמהר פירקתי את הטוניק, השגתי את הקבלה מהחנות שקניתי מהם ונסעתי אליהם

מעבד קיבלתי, סטפינג דיי חדש ו..כל מה שנשאר זה להתקין אותו

כרגע אני לא בבית וכותב מהפאלם אבל מבטיח להביא תוצאות ועידכונים בקרוב!

פורסם

?!#$?!#?@$?%

רציני? סעמו מה הטלפון שלהם? איפה הם נמצאים? מה אמרת בידיוק?

אגב, כשקיבלתי את המעבד שלי קיבלתי אותו בתוך פלסטיק ולא בתוך קופסא צבעונית מקרטון, ככה כל המעבדים באים? פשוט לא היה לי כח להתווכח עם בעל החנות כי הוא גם נראה די נחמד ולא רציתי סתם לעשות בעיות

אה כן, איך אני יודע שזה בכלל נקנה מהם? :P (הנחתי ככה כי אמרתם שחיון לא שמים מדבקה)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי השניה סיימתי להתקין.. כמוש ציפיתי - טמפ' בריצפה

בלי OC במנוחה באזור ה 27

במאמץ באזור ה 36-7

מקווה להתחיל היום את האוברקלוק ולראות קצת ביצועים בשטח

נשאיר אותכם מעודכנים :yelclap:

אגב, HOLY GOD

פשוט התקשרתי לשירות לקוחות של איסטרוניקס ואמרתי שהמעבד שלי מתחמם יותר מידי ובצורה מוגזמת

שאלתי אם אפשר להוריד את המדבקה ובמקום זה, הציעו לי להחליף את המעבד

פורסם

:o

אחלה שירות, חבל שפה לא מקבלים כזה (מופנה אליך מיני >:() ;D

אגב, זה אתכם ולא אותכם, קצת עברית תקינה לא תזיק

ועם איזה קירור אתה עובד?

פורסם
  • מחבר

כפי שרשום בחתימה, TUNIQ ששייפתי להוצאת ביצועים מירביים

אגב, אחד המודים האפשריים לגוף קירור הזה הוא מריחת חומר תרמי בין צינורות הנחושות של הגוף קירור.

ניתן להוריד עוד כמה מעלות בדרך זו

פורסם

כמו שכבר אמרתי כבר הרבה זמן לא ראיתי את המדבקה הזאת ואני מתפלא שהמעבד שלך הגיע איתה...

ולמרות כל זאת אתה יכלת להוריד את המדבקה ולא להיות לחוץ מבחינת אחריות כי היו מכבדים אותה בכל מקרה כי האחריות היא על פי מספרים סיריאלים ולא על פי מדבקות, אני מדבר מניסיון כי אני עובד בתחום כבר הרבה זמן ולקרוב משפחה שלי יש חברה והוא לקוח IPI של אינטל משמע הוא מוכר כמויות גדולות של מעבדי אינטל בחודש משמע אני יודע על מה אני מדבר ואני הבן אדם האחרון שהיה מדבר על משהו שהוא לא מבין בו.

לפעמים התחושה שאני מדבר לעצמי...

פורסם

זה הרי ברור שאפשר להוריד את המדבקה ולא להלחץ, אם שואלים אז אפשר להגיד שזה בא בלי מדבקה \ המדבקה ירדה ועוד הרבה דברים

חוצמזה, כמה פעמים כבר נשרף לך המעבד? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים