עבור לתוכן

מפרט 10k ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו מכיר? למקלדת הזאת אין עברית... נראה לי שזה יהיה ניג'וס.

מה נסגר לגבי הספק? הליברטי או הhx?

dell 24 אינץ, נשמע מעניין...חשבתי על eizo 1951, הומלץ על ידי מקצוענים, אך אשמח לשמוע על ה dell, הכרטיס מסך שבמפרט מספיק לו?

פורסם
מה נסגר לגבי הספק? הליברטי או הhx?

ליברטי

dell 24 אינץ, נשמע מעניין...חשבתי על eizo 1951, הומלץ על ידי מקצוענים, אך אשמח לשמוע על ה dell, הכרטיס מסך שבמפרט מספיק לו?

תצטרך כרטיס מס יותר חזק.. הוא 24 אינטש כמו ששמ לב והוא מצויין וזכה בביקורת בפורום כמסך 24 אינטש הכי משתלם..

פורסם
  • מחבר

ליברטיתצטרך כרטיס מס יותר חזק.. הוא 24 אינטש כמו ששמ לב והוא מצויין וזכה בביקורת בפורום כמסך 24 אינטש הכי משתלם..

איזה כרטיס מסך יתאים?

לגבי המקלדת-עכבר??????

פורסם

ה-HX עדיף מכל בחינה על הליבטרי ובעיקר שקט הרבה יותר,אין שום סיבה לא לקחת אותו פה.

ה-P180/182 אומנם שקטים אבל אם החומרה בפנים תהיה רועשת לא עשינו בזה הרבה.

מ"ז לעבוד כפסיבי? ז"א שהנינג'ה יכול לעבוד בתור קירור ללא מאוררים בכלל = פסיבי ובכך לא ליצר רעש בכלל

24" דורש כ.מסך חזק מאוד אם רוצים לשחק ברזו' מקס' למשל אבל בתור אחד שלא משחק ורוצה רק לראות תמונה כמו שצריך אפילו 7600GS מקורר פסיבית כמו ששמתי לו בהתחלה יהיה מעל ומעבר

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא יודע מה אפשר עוד להוסיף,הדבר היחיד שעולה לי בראש זה עוד 2G זיכרון שיועילו לך בעבודה בפוטושופ אבל זה ידרוש ממך מעבר למערכת הפעלה 64bt לכן אם אתה מעוניין לעשות מעבר כזה תוסיף 2GB וזהו.

המפרט מאוד שקט,ספק ששקט ככל האפשר וכך גם המארז ושמתי לך כ.מסך פשוט מאוד עם קירור פסיבי והקירור למעבד יכול להיות פסיבי גם כן.

: SCYTHE NINJA PLUS REB.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤ 254

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3500630AS ¤ 830

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1260

לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤ 630

זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 691

כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 7600GS 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - PASSIVE COOLING ¤ 538

מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 921

ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤ 640

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤6119

השתכנעתי... רק תוסיפו לי כונן קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, כונן dvd וצורב dvd ו...מקלדת-עכבר. אני קורא על הdell ונראה טוב...

פורסם
ה-HX עדיף מכל בחינה על הליבטרי ובעיקר שקט הרבה יותר,אין שום סיבה לא לקחת אותו פה.

אם שקט כלכך כלכך חשוב לו שהוא מוכן להשקיע תתוספת אז בבקשה... אבל מבחינת כח הוא לא ישתמש בשאר הכח..

וגם הליברטי לא כזה גרוע מבחינת רעש... הוא בסדר גמור.. (ברור שהHX יותר שקט אבל) בכל מקרה זה עדיין כסף.. שלא יועיל מבחינת הכח..

אני לא הייתי עושה את זה.. שפותח הטרייד יחליט מה שיחליט.. בכל מקרה הליברטי גם לא כזה מרעיש..

מ"ז לעבוד כפסיבי? ז"א שהנינג'ה יכול לעבוד בתור קירור ללא מאוררים בכלל = פסיבי ובכך לא ליצר רעש בכלל

סליחה על קושי הקליטה.. אבל לא בדיוק הבנתי.. הוא הוא יכול לעבוד בתור קירור כשהמאווררים לא עובדים? אז איך הוא יקרר?

24" דורש כ.מסך חזק מאוד אם רוצים לשחק ברזו' מקס' למשל אבל בתור אחד שלא משחק ורוצה רק לראות תמונה כמו שצריך אפילו 7600GS מקורר פסיבית כמו ששמתי לו בהתחלה יהיה מעל ומעבר

בדיוק מה שבאתי לרשום.. הקדמת אותי.. בהתחלה חשבתי שגם תשחק קצת.. וא חזרתי לקוא את הנתונים שנתת.. ורשמת שלא מתכנן משחקים ובמקרה שיתוכנן תקנה חדש... לכן בהחלט כו שאמר XTRACT 760GS יהיה מספיק..

(ולוח אם שהעתקת מהמרט של XTRACT לא לשכוח לשנות לP)

פורסם
  • מחבר

רק נשאר מקלדת-עכבר, כונן 250 למערכת הפעלה, כונן dvd, צורב dvd

ו...מאיפה לקנות?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להרכיב בסקיי פיסי אבל אין חלק מהדברים.

זכרון יש של g-skill 800mhz, cl5 ב 611 ש"ח מה ההבדל בינו לבין זה שהוצע?

דיסק קשיח יש של wd 500ks ב 648 ש"ח מה ההבדל והאם שווה?

אין את הספק כח.

מת להזמין...מחכה לתשובות...תודה

פורסם

המפרט של אקסטרק מעולה, רק עליך להחליף את הלוח מ965G ל965P, כי בG יש כרטיס מסך בילט אין. טעות נפוצה.

קח את המפרט ההוא עם השינוי שלי כי אם בכל זאת תבצע OC ילך הלוח... ותוסיף WD 2500KS 250 GB.

הצעה שלי תקנה בIQPC.

פורסם

בואנה בנאדם מה אתה קונה 7600GS מקורר פסיבית בסוף???? לא טוב לא טובבב

תחפש 8500\8600 GT מקוררים פסיבית ואלו עוד מינימליים.

XTRACT הבנאדם קונה מחשב ב6K ואתה מפנה אותו לכרטיס מסך 'מקורר פסיבית' 7600GS!?!? מומחה למפרטים? זה מחשב חדש מינימום בתקציב כזה 8500 שיוכל להפעיל HD חלק.

טעות מרה לדעתי לקנות 7600GS שכבר קיימים LOWEND של DX10!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים