עבור לתוכן

מחירו של פנטיום 4 2.2GHz בארץ...

Featured Replies

פורסם

המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.

פורסם

זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.

לא רק החברה אטומה, גם השוק. אני מדבר על כל האנשים שקונים את המחשבים מהפרסומות בעיתונים ואלה... INTEL זה טוב, AMD זה רע (אם הם יודעים מה זה בכלל...)

פורסם

לא רק החברה אטומה, גם השוק. אני מדבר על כל האנשים שקונים את המחשבים מהפרסומות בעיתונים ואלה... INTEL זה טוב, AMD זה רע (אם הם יודעים מה זה בכלל...)

ואת זה שומעים ממשהו שלא מכיר את CYRIX... אני בטוח שגם אתה לא הייתי מכיר את AMD אם לא היית חושב שזה "גזעי וקולי", כי כולם פה מדברים על זה.

פורסם

אני בטוח שאתה (BIT) בכלל לא הכרת את AMD לפני שהתחברת לפורומים (חוץ ממודעות על אוטובוסים.)

אל תזלזל באנשים כי הם לא מבינים.

כבר עברנו על הנושא הז הרבה פעמים תחפש "ערוץ הקניות" במדור חיפוש.

פורסם

מי ישמע אז הוא לא הכיר את סיירקס! זו חברה שבקושי שומעים עליה!

גם על AMD לא שמעו פעם עד שהם שינו אסטרטגיה והתחילו להתחרות באינטל במקום להזדנב אחריהם! (הם וסיירקס היו באותה סירה פעם מי ידוע אולי סירקס יפתיעו)

פורסם
ואת זה שומעים ממשהו שלא מכיר את CYRIX... אני בטוח שגם אתה לא הייתי מכיר את AMD אם לא היית חושב שזה "גזעי וקולי", כי כולם פה מדברים על זה.

מסכיר לי שהתווכחתי עם 2 חברים שלי, שיקנו AMD....

אחד חכם קנה asus a7v133 athlon1.4, השני קנה איטנל 1.8 לא זוכר עם איזה לוח, שניהם עם 256 ram, וששניהם באו אלי עם המחשב (שקרע את שניהם כמוון!) הם ראו שהAMD עובד קצת יותר מהר.. והאיטלטון התשגע..

BIT....הוא פה רק בשביל הניקוד.!

פורסם

;D ;D ;D ;D

פורסם

מי ישמע אז הוא לא הכיר את סיירקס! זו חברה שבקושי שומעים עליה!

גם על AMD לא שמעו פעם עד שהם שינו אסטרטגיה והתחילו להתחרות באינטל במקום להזדנב אחריהם! (הם וסיירקס היו באותה סירה פעם מי ידוע אולי סירקס יפתיעו)

פעם היו שומעים עליה, היו להם מעבדי 486DX מעולים, שהיו עובדים יותר טוב אפילו מאלה של AMD וגם אלה של אינטל.

AMD וסייריקס לא היו אף פעם על אותה סירה, אולי בתקופת הפפנטיום 1, אבל אז לסיירקס היה ייתרון.

בתקופת הפנטיום 2 של אינטל והK62 וה3 AMD הייתה עליונה לסיירקס ממבחינת הרבה גורמים, וכמעט ולא שמעו מסיירקס, כי החברה נכנסה לחובות והיא היית בתהליכי העברת בעלות לIBM, ולכן הCyrix MII שיוצרו במפעלים של סייריס הם נדירים מאוד, כי רובם ייוצרו ע"י IBM והשם שלהם הותבע כך: IBM-CYRIX, אבל לי יש סיירקיס MXII 300 אוריגינל. היום סיירקס בבעלות של VIA והם מוציאים מעבדים שטובים אך ורק לשימושים משרדיים והם זולים מאוד, ויכולים לעבוד בלי מאורר בכלל גם במהירות של 933 מגה"צ.

עריכה: על iDT, שייצרה מעבדים תחת השם WINCHIP משהו שמע? זה היה בסביבות 97-98, בסוף החברה נבלעה ע"י AMD, עד כמה שזכור לי, רק בשביל הFABים שהיו לה....

פורסם

נכון, אמרתי שלא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים