פורסם 2007 במאי 1418 שנים שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני...ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני!אפשר לעשות משהו עם זה???כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!!כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה....עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..)ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן...אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGERמישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!
פורסם 2007 במאי 1418 שנים כנס לניהול של המחשב שלי ותראה מה קורה אם הHD ה"אבוד"...ויש תוכנות לשיחזור תריץ חיפוש קטן בפורום..
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר נכנסתי לmanage והוא מופיע שם אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" יש שם רק את ההרדיסק של המחשב...ולמה אתה מתכוון בדיוק"תראה מה קורה"?תודה!
פורסם 2007 במאי 1418 שנים לדעתי נמחקה לך המחיצה והקבצים עדיין שם. אתה רק צריך לשחזר מחיצה. חפש באינטרנט תוכנה לשחזור מחיצות, למשל את Active Partition Recovery או כל תוכנה אחרת מהסוג הזה שתוכל למצוא (חינמית או אתה יודע.....). בעזרת התוכנה תשחזר את המחיצה ויהיה בסדר.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר קודם כל ממש תודה רבה על העזרה ואני מקווה שאתה באמת צודק ואם אכן כן אז אני אחד המאושרים באדם!! הורדתי את התוכנה PC Inspector File Recovery(אגב היא חינמית) אבל אין לי מושג איך לשחזר מחיצות...אז אם אפשר אסבר על התוכנה אם אתה מכיר או אפילו על התוכנה שהמלצת לי(ואני כבר אשיג אותה..... ) שוב ממש תודה!!
פורסם 2007 במאי 1418 שנים אני השתמשתי רק בזו שציינתי וגם זה היה לפני הרבה זמן. מחיצות לא נעלמות לעיתים קרובות . אבל עקרון הפעולה די זהה בכל התוכנות מהסוג הזה. קודם צריך להריץ CHECK או DIAGNOSE או איך שזה נקרה שם והוא יתן לך רשימת המחיצות האבודות שהתוכנה הצליחה למצוא ואז אתה בוחר RESTORE אן משהו כזה ואתה מסודר. זאת כמובן בהנחה שאני צודק והקבצים שלך לא נעלמו, אבל באמת לא סביר שהוא מחק 200GB בשניה. כמעט בטוח שהקבצים שלך עדיין שם. בהצלחה.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר שוב תודה ואני עדיין מנסה לשחזר את המחיצה...ועוד משהו מצאתי מדריך לפרמוט המחשב ושם רשום שאם מחקתי את המחיצה אז אין מצב להחזיר את המידע שהיה בו...http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=76 (סעיף 12-זה בדיוק מה שעשיתי בטעות..)מה דעתך??זה באמת אבוד??תודה!
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר לכל מי שעזר תודה רבה רבה הצלחתי לשחזר ולא נמחקו לי כל מה שהיה שם!!! איזה מזל!!! שוב תודה!!
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר האמת מצאתי את זה פה..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239280.0;p=4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.