עבור לתוכן

נמחק לי ההרדיסק החיצוני ואני חייב עזרה בבקשה!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני...

ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני!

אפשר לעשות משהו עם זה???

כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!!

כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה....

עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..)

ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן...

אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGER

מישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!

פורסם

כנס לניהול של המחשב שלי ותראה מה קורה אם הHD ה"אבוד"...

ויש תוכנות לשיחזור תריץ חיפוש קטן בפורום..

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לmanage והוא מופיע שם אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" יש שם רק את ההרדיסק של המחשב...

ולמה אתה מתכוון בדיוק"תראה מה קורה"?

תודה!

פורסם

לדעתי נמחקה לך המחיצה והקבצים עדיין שם. אתה רק צריך לשחזר מחיצה. חפש באינטרנט תוכנה לשחזור מחיצות, למשל את Active Partition Recovery או כל תוכנה אחרת מהסוג הזה שתוכל למצוא (חינמית או אתה יודע.....). בעזרת התוכנה תשחזר את המחיצה ויהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל ממש תודה רבה על העזרה ואני מקווה שאתה באמת צודק ואם אכן כן אז אני אחד המאושרים באדם!!

הורדתי את התוכנה PC Inspector File Recovery(אגב היא חינמית) אבל אין לי מושג איך לשחזר מחיצות...אז אם אפשר אסבר על התוכנה אם אתה מכיר או אפילו על התוכנה שהמלצת לי(ואני כבר אשיג אותה..... ;))

שוב ממש תודה!!

פורסם

אני השתמשתי רק בזו שציינתי וגם זה היה לפני הרבה זמן. מחיצות לא נעלמות לעיתים קרובות :cool2:. אבל עקרון הפעולה די זהה בכל התוכנות מהסוג הזה. קודם צריך להריץ CHECK או DIAGNOSE או איך שזה נקרה שם והוא יתן לך רשימת המחיצות האבודות שהתוכנה הצליחה למצוא ואז אתה בוחר RESTORE אן משהו כזה ואתה מסודר. זאת כמובן בהנחה שאני צודק והקבצים שלך לא נעלמו, אבל באמת לא סביר שהוא מחק 200GB בשניה. כמעט בטוח שהקבצים שלך עדיין שם. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה ואני עדיין מנסה לשחזר את המחיצה...

ועוד משהו מצאתי מדריך לפרמוט המחשב ושם רשום שאם מחקתי את המחיצה אז אין מצב להחזיר את המידע שהיה בו...http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=76 (סעיף 12-זה בדיוק מה שעשיתי בטעות..)

מה דעתך??זה באמת אבוד??

תודה!

פורסם
  • מחבר

לכל מי שעזר תודה רבה רבה הצלחתי לשחזר ולא נמחקו לי כל מה שהיה שם!!!

איזה מזל!!! :yelclap:

שוב תודה!!

פורסם

יהיה נחמד אם תספר איך שיחזרת, למען הדורות הבאים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים