עבור לתוכן

רוצה לבנות מחשב תקציב עד 15,000-20,00

Featured Replies

פורסם

אור כהן הביא מפרט בזבזני ולא מאוזן.

מרובע ליבה יחד עם זכורונות כאלו פשוטים?

GTS? הבחור רוצה משחקים כבדים. Q6600 גם ממש לא מתאים ל-OC כי הוא חצי תנור,והספק מיותר לחלוטין.

המפרט שלי מעולה ואני אישית בלוח לא היתי יורד,לקומנדו יש המון יתרונות והוא לוח מעולה,לגבי הזכרונות אני חושב שזו אפשרות נחמדה כי באמת עם כל זיכרון 800MHZ מגיעים ל-3.6GHZ

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אור כהן הביא מפרט בזבזני ולא מאוזן.

מרובע ליבה יחד עם זכורונות כאלו פשוטים?

GTS? הבחור רוצה משחקים כבדים. Q6600 גם ממש לא מתאים ל-OC כי הוא חצי תנור,והספק מיותר לחלוטין.

המפרט שלי מעולה ואני אישית בלוח לא היתי יורד,לקומנדו יש המון יתרונות והוא לוח מעולה,לגבי הזכרונות אני חושב שזו אפשרות נחמדה כי באמת עם כל זיכרון 800MHZ מגיעים ל-3.6GHZ

אין שום סיבה לא לשנות לזיכרונות יותר טובים, או פשוט להניח עליהם גוף קירור,

כמו שאמרתי ולפי הבדיקות, עם קצת אוברקלוק הGTS 640M צמוד לGTX, ואני לא רואה שום סיבה להוסיף עוד 1000 ש"ח לכמה פריימים בודדים,

בשביל המעבד אפשר ליקנות את ZERO אם הוא יעשה אוברקלוק רציני, והספק כלל וכלל לא מיותר אם דרוש אוברקלוק, והוא תואם לכל האפקולציות החדשות שעומדות לצאת,

פורסם
אין שום סיבה לא לשנות לזיכרונות יותר טובים, או פשוט להניח עליהם גוף קירור,

יש.. כי הזיכורנות שלו יספיקו בהחלט.. ואתה סתם מבזבז לו כסף..

כמו שאמרתי ולפי הבדיקות, עם קצת אוברקלוק הGTS 640M צמוד לGTX, ואני לא רואה שום סיבה להוסיף עוד 1000 ש"ח לכמה פריימים בודדים,

הGTX באמת קצת לא משתלם.. אבל תיקח בחשבון שלעשות OC לכרטיס מסך זה לא כמו לעשות OC למעבד זה יותר מסובך ומסוכן..

בשביל המעבד אפשר ליקנות את ZERO אם הוא יעשה אוברקלוק רציני

טוניק טאוור מספיק בהחלט..

והספק כלל וכלל לא מיותר אם דרוש אוברקלוק, והוא תואם לכל האפקולציות החדשות שעומדות לצאת

הספק שXtract מביא 40A במסילת ה12V אני לאידוע אם זה אומר לך משהו.. אבל זה מלאאאא!!! הרבה יותר ממה שהוא אי פעם יצטרך..

אז ככה שהספק שלך (אור) ממש בזבזני..

פורסם

יש.. כי הזיכורנות שלו יספיקו בהחלט.. ואתה סתם מבזבז לו כסף..הGTX באמת קצת לא משתלם.. אבל תיקח בחשבון שלעשות OC לכרטיס מסך זה לא כמו לעשות OC למעבד זה יותר מסובך ומסוכן..טוניק טאוור מספיק בהחלט..הספק שXtract מביא 40A במסילת ה12V אני לאידוע אם זה אומר לך משהו.. אבל זה מלאאאא!!! הרבה יותר ממה שהוא אי פעם יצטרך..

אז ככה שהספק שלך (אור) ממש בזבזני..

לא הבנת אותי נכון!!!

כתבתי שאין סיבה שלא לקנות זיכרונות יותר טובים או ליקנות קירור סטוק,

האוברקלוק של הכרטיס מגיע עם המיפעל באוברקלוק רציני, לכן אין זה מסוכן,

יכול להיות שטוניק מספיק, אך כל זה עניין של טעם, אם הוא אוהב חלונות או מסכי LCD במארז, בכלל גם הLEXA לא יקר הוא עולה רק 610 ש"ח,

אולי יש משהו בספק שלי, כבר ראיתי ספק אחר אבל הוא לא נמכר בחנויות לכן צירפתי את זה, אני יודע שהספק הזה מלאאאא אבל הוא בסידרת ה4 חיבור PCI EXPRESS, ורציתי לבנות לו מחשב בעל אפשרות לשידרוג עתידי, אין שום בעייה גם להוריד את ההספק שלו.

פורסם

אל תשכח שה-GTX עם זיכרון גדול יותר ועם רוחב פס גדול יותר,לדעתי כדאי להשקיע בו (וגם לו אפשר לעשות OC)

זכרונות פשוטים זה אפשרי,אבל שוב לדעתי אם יש תקציב חבל לא להכניס משהו קצת יותר איכותי. לא היתי יורד בלוח

טוניק בגדר חובה פה,ואפשר להוסיף עוד HD אבל זה באמת תלוי בדרישות של הבחור כי אין חובה להוסיף את הדברים האלה.

בכל המקרים אנחנו לא עוברים 10K כך שנשאר המון כסף לשדרוגים עתידיים וזה יהיה הדבר הטוב ביותר לעשות.

פורסם

ניראה לי שצריך לחכות שפותח הדיון יגיב קודם....אם אני לא טועה הוא לא הגחב חוץ מההודעה הראשונה...

והמפרט של Xtract יותר טוב ומישתלם

פורסם

דבר אחד לא ברור לי. מאיפה הביטחון הכל כך גדול שהוא יעשה OC?

אולי זה פשוט וקל, אבל למרות זאת, 99.99% מהאנשים לא עושים את זה, מ1001 סיבות שונות (אם לא יותר). יש פה כמה מפרטים נפלאים כשמדובר ב-OC, אבל למשתמש הפשוט, זה פשוט לא זה.

אם הוא לא יעשה OC, אפשר לחסוף יותר מאלף שקל על רכיבים שיעשו עבודה לא פחות טובה ויספקו אותו כהוגן - מעבד שעולה חצי (כמו ה- 4800X2 של AMD, הרבה יותר משתלם ולא כל כך יותר חלש), לוח כמו ה-M2N-E שעולה חצי וזכרונות 667 מג"ה פשוטים.

GTX מתאים רק למי שיש מסך בסדר גודל של 24" שיש לו רזולוצית FHD. אין לך רז' כזו, אלא פחותה? חבל על הכסף. GTX זה נחמד, אבל מיותר לחלוטין. GTS יסתדר יפה מאוד עם כל מסך מחשב ברזולוציה נמוכה מזו (1600X1200 נגיד) על הצד הטוב ביותר. חבל על +-1000 שקלים (בהנחה והולכים על גרסת 640 מגה, גרסת 320 מגה עולה +-1500 שקלים פחות).

אין שום היגיון בלבנות מפרט מבלי לדעת פרטים מדויקים. מילא שיש תקציב נמוך, ואז אין כל כך איך לשחק, אבל שיש תקציב כל כך גבוה, זה פשוט חבל. ומלבד העובדה שזה מחשב לשימושים כליים ושאין צורך בציוד היקפי, הוא לא נתן שום מידע.

פורסם

אל תשכח שה-GTX עם זיכרון גדול יותר ועם רוחב פס גדול יותר,לדעתי כדאי להשקיע בו (וגם לו אפשר לעשות OC)

זכרונות פשוטים זה אפשרי,אבל שוב לדעתי אם יש תקציב חבל לא להכניס משהו קצת יותר איכותי. לא היתי יורד בלוח

טוניק בגדר חובה פה,ואפשר להוסיף עוד HD אבל זה באמת תלוי בדרישות של הבחור כי אין חובה להוסיף את הדברים האלה.

בכל המקרים אנחנו לא עוברים 10K כך שנשאר המון כסף לשדרוגים עתידיים וזה יהיה הדבר הטוב ביותר לעשות.

צודק, לא עוברים את ה10K, נכון שהGTX עם רוחב פס גבוהה יותר ואפשר לעשות לו אוברקלוק, אך לדעתי זה לא מצדיק את ה1000-1500 ש"ח שצריך שלשם להבדלים כה קטנים.

יכול להיות שבאמת כדאי להוסיף טוניק

אנחנו רק צריכים לחכות שהבחור יגיב,

אבל למען השם איך אנחנו משלבים בין שני המפרטים שלנו :lol:

פורסם

יואב,טעות שלי - משום מה היתי בטוח (או ששיכנעתי את עצמי) שראיתי שהוא מתכנן OC.

המפרט שלי הוא סתם כמשו שאפשר להתפתח ממנו,וידוע לי שאם אין מסך 24" או משהו כזה אין טעם ב-GTX אבל הבחור עוד לא ענה לנו איזה מסך יש לו

פורסם
כתבתי שאין סיבה שלא לקנות זיכרונות יותר טובים

מהמשפט הזה מובן.. "תקנה זיכרונות יותר טובים.." כי אין שום סיבה לא לעשות זאת

והוא לא צריך זיכרון יותר טוב..! אם שוב לא הבנתי תנסח את המשפט אחרת..

האוברקלוק של הכרטיס מגיע עם המיפעל באוברקלוק רציני, לכן אין זה מסוכן,

אא לרגע חשבתיש התכוונת שהוא יעשה OC בעצמו.. ברור שאם זה מגיע מהמפעל אין סיכון.. אבל אני לא ראיתי באנצ'ים של הכרטיס עם OC לעומת GTX אז אני לא יכול להחליט.. מישהו ראה..? ויכול להביא לינק..

יכול להיות שטוניק מספיק

הוא בטוח מספיק!

ורציתי לבנות לו מחשב בעל אפשרות לשידרוג עתידי,

גם עם הHX 520W יהיה לו אפשרות גדולה מאוד לשידרוג עתידי.. ישאר לו בערך 9A.. לעתיד..

גם הליברטי 400W אפילו יחזיק ת'מערכת הזאת עד OC ל3800.. אבל בגלל שהתקציב כלכך גדול אין מה להתקמצן..

ולמקרה שיגיע יותר מ3800.. ובשביל שידרוג עתידי שיקח את הקרוסאייר HX 520W מספיק מעל ומעבר..

ולדברי Yoav הייתי בטוח לפי המפרטים שהוא אמר שמתכונן OC..

אבל בכל זאת יש מעבד מתחרה של AMD בלי OC שעדיף על הE6600? לגבי לוח צודק.. במקרה שלוקחים AMD.. במקרה של אינטל עדיין הייתי נשאר עם 965P DS3..

וגם בזיכורנות צודק..

לגבי הGTX בוא נשמע מה יש לפותח הטרייד להגיד איז המסך יש לו.. כי בכל מקרה אם אין לו מסך גדול וטוב.. אנחנו נגרום לו לקנות את הDELL 24 אינטש.. :silly:

פורסם

מהמשפט הזה מובן.. "תקנה זיכרונות יותר טובים.." כי אין שום סיבה לא לעשות זאת

והוא לא צריך זיכרון יותר טוב..! אם שוב לא הבנתי תנסח את המשפט אחרת..אא לרגע חשבתיש התכוונת שהוא יעשה OC בעצמו.. ברור שאם זה מגיע מהמפעל אין סיכון.. אבל אני לא ראיתי באנצ'ים של הכרטיס עם OC לעומת GTX אז אני לא יכול להחליט.. מישהו ראה..? ויכול להביא לינק..הוא בטוח מספיק!גם עם הHX 520W יהיה לו אפשרות גדולה מאוד לשידרוג עתידי.. ישאר לו בערך 9A.. לעתיד..

גם הליברטי 400W אפילו יחזיק ת'מערכת הזאת עד OC ל3800.. אבל בגלל שהתקציב כלכך גדול אין מה להתקמצן..

ולמקרה שיגיע יותר מ3800.. ובשביל שידרוג עתידי שיקח את הקרוסאייר HX 520W מספיק מעל ומעבר..

ולדברי Yoav הייתי בטוח לפי המפרטים שהוא אמר שמתכונן OC..

אבל בכל זאת יש מעבד מתחרה של AMD בלי OC שעדיף על הE6600? לגבי לוח צודק.. במקרה שלוקחים AMD.. במקרה של אינטל עדיין הייתי נשאר עם 965P DS3..

וגם בזיכורנות צודק..

לגבי הGTX בוא נשמע מה יש לפותח הטרייד להגיד איז המסך יש לו.. כי בכל מקרה אם אין לו מסך גדול וטוב.. אנחנו נגרום לו לקנות את הDELL 24 אינטש.. :silly:

עוד פעם לא הבנת,

התכוונתי שאם הוא מעוניין בכך הוא יכול לשדרג את הזיכרונות בעוד איזה 100 ש"ח, או להוסיף 2 גופי קירור על הזיכרונות,

גם אם הGTS מאחר באיזה 2-4 פריימים, זה עדיין לא מווה להוספת מחיר של 1000-1500 ש"ח, ובכלל הGTX נחשב ללא משתלם כיום,

רק עכשיו קלטתי מה זה הטוניק הזה, זה גוף קירור, בכל מקרה בצדק כדאי לקנות אותו,

אני דיי מפקפק על מה שאמרת על הספק כח, בעתיד הרכיבים של המחשב יצרכו הרבה מאד חשמל, ואני לא רוצה להגיע למצב שהמחשב שלו פשוט יקרוס, ובעוד-איך אם הוא יעשה אוברקלוק, וחוץ מזה גם כרטיסי המסך החדשניים צורכים 2 כבלים של PCI X וכבר יש צורך תמיכה של ספק הכח בSLI,

פורסם

גם אם הוא לא מתכנן OC.

עדיף להשקיע במחשבה לעתיד.

אם יש לו כסף אז אין סיבה בעוד כמה מאות שקלים,

לא לקחת מחשב חזק אם אופציה ל OC בעתיד (עוד משהו כמו שנתיים).

עכשיו גם ככה הוא לא צריך לעשות OC, כי הכל יפעל על ההגדרות הכי טובות.

פורסם

גם אם הוא לא מתכנן OC.

עדיף להשקיע במחשבה לעתיד.

...

אם המפרט של אקסרט הוא לא יצטרך לא OC וכנראה גם לו מחשב עתידי חח

פורסם

סליחה אם אני חוזר על משהו שנאמר פה אבל אם ממליצים פה על כרטיס מסך מפלצתי כ"כ למה לא לשים מסך 24'' נחמד ?

אמנם הבחור אמר שהוא לא צריך מסך אבל עם כרטיס מסך כזה כל מסך סטנדרטי יהיה עוול.

וכמו כן גם דיסק קשיח סטנדרטי (יחסית) של 250 ג'יגה יהיה לא משוה.אל תשכחו הבנאדם רוצה להשקיע.למה לא איזה רפטור או משהו כזה ?

וחובה גם רמקולים איכותיים סראונד

ד"א טוב מאוד שלא המליצו פה על מעבד קוואד שממש לא משתלם.

ואם אני יכול שאלה בלי קשר,אני רואה שהרבה פעמים ממליצים פה על זכרונות g skill.

הזכרונות הנ"ל כ"כ טובים באמת ? הם יותר טובים מהקינגסטון ?

פורסם

דגם מחיר כמות

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1360 ¤ 1

GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 700 ¤ 1

G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 740 ¤ 1

WD 74GB 10000RPM RAPTOR SATA 950 ¤ 1

WD 500GB 7200RPM 16MB IDE AAKB 855 ¤ 2

GIGABYTE GEFORCE 8800 ULTRA 768MB PCI-E 4960 ¤ 1

SONY SLIM COMBO CD-RW/DVD-ROM 250 ¤ 1

Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case 730 ¤ 1

ENERMAX LIBERTY 400W 460 ¤ 1

SUNBEAM SILENT UV LED FAN 120MM BLUE 55 ¤ 1

WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT 1140 ¤ 1

סה"כ: ¤ 13055

מחיר כל תשלום: 11915

מחיר סופי: 11915

עם הכרטיס מסך הכי חזק שיש היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים