עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת קירור למעבד.

Featured Replies

פורסם

לטוניק יש פלטה אחורית שמחזקת אותו ללוח. אם אין לך כוונה להסתובב עם המחשב בשוק על בסיס יומי - אין לך מה לדאוג. צריך בעקרון רק להזהר כשמשנעים את המערכת.

כן, אפשר עם אציטון. ואלכוהול 70% זה לא פחות זול(10 שקלים בכל בית מרקחת).

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך בעקרון רק להזהר כשמשנעים את המערכת.

משעינים באיזה אופן? ואיך להרכיב את זה - כשהלוח בחוץ ואז להכניס הכל מחובר למארז או בתוך המארז ?

פורסם
  • מחבר

משנעים ז"א כשמזיזים את המארז,לזה בדיוק התכוונתי =] לא ציפיתי שהוא יכול סתם ככה ליפול :silly:

וכן,צריך להוציא את לוח האם,להרכיב אותו ולהכניס בחזרה.אלא אם כן יש לך דרך להגיע לצד האחורי של לוח האם מבלי להוציא אותו מהמארז ואז פשוט להשכיב אותו ולהרכיב.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

מה יהיה איתי :bash: אני קורא כמו מטומטם :s07:

והתכוונתי בהרכבה, אחרי שאני שם את הפלטה של הלוח אם, כדאי להכניס את הלוח אם למארז, לחבר את כל הברגים ורק אז לחבר את הקירור או שכבר לחבר את הקירור כשהלוח מחוץ למארז ואז להכניס הכל מורכב ולחבר את הברגים

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על מפלצת כזו? :silly:

Scythe INFINITY עם ארבעה מאווררים? :screwy:

12fc-f4_400.jpg

פורסם

מוכרים את זה בארץ?

פורסם

את האינפיניטי? ברור שמוכרים.

4 מאווררים עליו לא עוזרים הרבה.

2 מאווררים משיגים את אפקט הקירור המיטבי.

פורסם

חוצמזה שבנוסף למשקל שלו (שקרוב לקילו), ה4 מאוררים רק יכולים להוסיף לסיכון (אפילו כתוב באתר שלהם שלא כדאי להשתמש ב4)

פורסם
  • מחבר

פשוט יוצרים מתלה DIY שיחזיק אותו,זה לא הקטע...

אז עכשיו עם האינפיניטי בתמונה,Tuniq (אולי עם יותר ממאוורר אחד אם אפשר) או ה-INFINITY עם 2 מאווררים?

פורסם

לפי מה שאני זוכר מביקורות שקראתי, הטוניק עדיין עדיף (אבל אל תקח אותי במילה)

למרות שאפשר לעשות גם ל אינפינטי מוד ולגרום להורדה של עוד כמה מעלות

פורסם
  • מחבר

האינפיניטי מפסיד לBT VX,ואתם אומרים שהTUNIQ טוב יותר מהVX,אז כנראה שהTUNIQ הוא המנצח :silly:

סבבה,מחר יהיה לי קירור נורמלי ואני ארד מה-78 מעלות בidle,בתקווה אפילו אריץ את ה3.0 שלי ב-3.8.

עוד שאלה,אם תוכנה כמו EVEREST למשל אומרת שהמהירות המקסימלית של המעבד שלי היא 3.8,אני באמת לא יכול להריץ אותו ביותר? או שזאת סתם מהירות מומולצת?

פורסם

איזה קירור יהיה לך מחר? את הטוניק?

פורסם
  • מחבר

כן,כי זה מה שכולם פה דוחפים :silly:

אני מקווה שזה יהיה מחר.

פורסם

תתחדש! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה,אני מקווה שהוא יהיה טוב כמו שאמרו פה,כי אם לא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים