עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת קירור למעבד.

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבר P4 סטנדרטי במהירות 3Ghz,קירור הסטוק מאס עלי מזמן,ובגלל בעיות שנוצרו בזמן האחרון(עליית החום ל88+ בidle) החלטתי סוף סוף להחליף אותו.

מבין כל האפשרויות שבדקתי,מצאתי שBig Typhoon VX של Thermaltake נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף.

רציתי לשאול אם יש לכם הצעות טובות יותר לקירור בטווח המחירים שלו.

בתודה מראש :hi:

עריכה: כמו-כן רציתי לדעת אם מישהו שמע על בעיות שנוצרו עקב משקלו הגדול יחסית.

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד שלך בתשובת 478 ?

ואין שום בעיה עם המשקל שלו...

פורסם

הטמפרטורה שלך מאוד גבוהה!!!!!!! :jump: :jump:

ולי יש את הביג טייפון הרגיל לא VX והוא מצוין אבל הVX בלי חיבור אחורי ושלי כן!!!

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי ב-775,ככה שהVX מתאים לי בול,אני יודע שאין חיבור מאחור,מצד אחד יותר קל להתקין,מצד שני סיכויים שהוא ידפוק ת'לוח אם לא יטפלו במארז בזהירות.

קיצר,אחרי עוד קצת בדיקה הבנתי שזאת האופציה הטובה ביותר בשבילי =]

-250 שקל +מחשב שעובד :silly:

פורסם

אפשר ועדיף עליו באותו תקציב הטוניק טוואר 120!

פורסם

אתה מתכנן OC?

פורסם
  • מחבר

בהחלט מתכוון,להריץ אותו לפחות ל-3.4.

הסוניק טאוור הוא fanless עם אופציה למאוורר,ולא נראה לי שהוא עובד יותר טוב,יש לך אולי איזה בדיקת ביצועים שלו?

פורסם

שמעתי גם על ULTRA 120 של TR, אמרו שהוא לא רע ואם אני לא טועה גם קצת יותר טוב מהטוניק, מכיר?

שמעתי גם על ULTRA-X אבל לא זוכר של מי, מכיר?

פורסם

מכירים..הבעיה היא שהם לא זמינים בארצנו...ולכן לא רלוונטים לרוב המשתמשים...

פורסם

מה ה TUNIQ מגיע ללא מאוורר?

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים אולי לגבות את הדעה ע"י לינק לאיזו בדיקה?

עשיתי כמה חיפושים ומצאתי בדיקה של הtuniq עם מאוורר,הוא הורץ על מערכת עם פנטיום 2.8GHZ 4 שעשו לו OC ל4GHZ

ההבדל בתוצאות בין הטוניק לBT רגיל היו 3.5 מעלות ב idle ו-9.5 ב-100% workload,הVX טוב יותר מהרגיל,ולכן אם אפשר תסבירו לי בבקשה למה עדיף לקחת את הטוניק?

קישור לבדיקה: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/tuniq-tower120_8.html

נ.ב צורת הבניה של הטוניק היא לא ממש טובה ומרכז הכובד שלו לא נמצא במקום טוב ככה שהסיכויים לעקירה של לוח האם גדולים יותר.

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר קרה,אחרי שהרצתי stress test בעזרת EVEREST הטמפ. פתאום ירדה ל-47 מעלות,אבל EVEREST מראה שיש 100 Throttling

מה בדיוק קרה?

פורסם

הטוניק עדיף. בבדיקה שסיפקת הטוניק פעל על מהירות 1600RPM, שהינה פחותה מהמקסימום שהוא מציע(2000). למרות זאת, הוא הצליח להניב ביצועים טובים משמעותית מכל שאר הקירורים(ו-10 מעלות זה הבדל אדיר בין קירור HIGHEND אחד לשני).

ה-VX בסה"כ מאפשר עבודה עם מאוורר חזק יותר, במהירות של 2000RPM. במהירות זו המאוורר רועש למדי, ואם נעשה פעולה דומה עם הטוניק - בוודאי שהוא יניב ביצועים עדיפים.

לגבי ה-Throttle - המעבד הגיע לטמפ' קריטית ולכן מבצע מודולציה לתדר השעון, כדי להוריד את הטמפ'.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה ;D

אצל הטוניק,מרכז הכובד די גבוה ולכן יש יותר סיכויים לעקירה,האם זה קרה למישהו? או סתם ספקולציות?

ושאלה קטנה ואחרונה:האם אפשר לנקות את המשחה הטרמית בעזרת אציטון(משהו ששמעתי פה באתר) ואם לא אז האם יש פתרון זול לניקוי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים