עבור לתוכן

על איזה HD אתם ממליצים: WD3200AAKS או ST3320620AS?

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה.

אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי.

מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות.

שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר.

אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין...

אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE

פורסם

AA זה פשוט פלטה של 160 ג'גה, אני לא רואה סיבה למה הוא יהיה פחות אמין.

פורסם

הייתי הולך על ה- 3200AAKS, יש לי שני 3200KS בבית, באחד מהם אני משתמש לאחסון של דברים חשובים מאוד מאוד (ערכם לא יסולא בפז...) ובשני אני משתמש לגיבויים של אותם דברים...

קרירים, שקטים (למרות שרעש לא מפריע לי בכלל אז אני לא שם לב + המחשב שלי הרבה יותר רועש. אבל קח בחשבון שהפכתי אותם לחיצוניים אז לכן הם קרירים ושקטים יותר).

הם גם סוסי עבודה, אחד מהם עמד בחודש שלם עבודה אינטנסיבית מאוד, אפילו עד רמה הגזמתית ומסוכנת (כתיבה של קבצים גדולים יום וליל במהירויות של 600kb/s), ובסופו לא היו שום בעיות, SMART Errors על כל סוגיהם, וכל התוכנות ניתוח למיניהן דיווחו על 100% בהכל, ועל מצב כללי - PERFECT. התוכנות מציגות את אותו המצב גם היום, שנה בדיוק לאחר שקניתי את שניהם (מאי 2006). :)

קניתי אותם כיוון שבמספר פורומים אמרו לי שהם בין ההארדיסקים הכי אמינים שיכולים להיות (אצלי אמינות וקרירות הם הפקטורים מספר 1), וצדקו...

אמנם, היום עוד מניעים - המחיר היה טוב ואני אוהב את WD (היה לי ניסיון טוב עמם) - אבל ברגע שראיתי את נתוני האמינות קפצתי עליהם. אפילו לא הסתכלתי על הביצועים, שגם הם טובים לפי מה ששמעתי - ובדגמים החדשים אפילו עוד יותר.

מישהו יודע עם בדגמים החדשים (יותר נכון, בדגם של ה- 320) יש שיפור בטמפרטורות?

תודה ;)

פורסם

ה 320AAKS וה320KS זה לא בדיוק אותו הכונן.

כיוון שבהשוואות של הסיגייט אל מול ה320KS הציונים היו לפעמים לטובת הסיגייט ולפעמים לטובת הKS אז הAAKS שמשפר את הביצועים בצורה משמעותית מהKS כנראה יהיה עדיף ברוב הבדיקות. כדאי גם להתחשב בעובדה שלחלק מה620 יש בעייה של רעש עקב שימוש במספר מפעלים ומנועים. לכן הקנייה של ה320AAKS נראת הגיונית יותר ועדיפה.

מידע נוסף בתרד הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259465.0

פורסם

לצורך העניין, כבר ניתן למצוא גם את ה 250AAKS.

פורסם

ה 320AAKS וה320KS זה לא בדיוק אותו הכונן.

כיוון שבהשוואות של הסיגייט אל מול ה320KS הציונים היו לפעמים לטובת הסיגייט ולפעמים לטובת הKS אז הAAKS שמשפר את הביצועים בצורה משמעותית מהKS כנראה יהיה עדיף ברוב הבדיקות. כדאי גם להתחשב בעובדה שלחלק מה620 יש בעייה של רעש עקב שימוש במספר מפעלים ומנועים. לכן הקנייה של ה320AAKS נראת הגיונית יותר ועדיפה.

מידע נוסף בתרד הבא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259465.0

ההודעה הכי מבאסת שיכולתי לקרוא עכשיו, כשבעוד כמה שעות (מחר בבוקר) צריך להגיע ה320KS החדש שלי... :'(

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המפורטות. כנראה שהגיע הזמן לנסות את מזלי עם WD שנית. שלא היה מזהיר במיוחד לפני מספר שנים לא מבוטל.

אבל נקווה לטוב!

פורסם

הרבה ג'יפה זרמה בירקון מאז...

פורסם

לצורך העניין, כבר ניתן למצוא גם את ה 250AAKS.

לפי מה שראיתי ההפרש במחיר הוא די גבוה...

כמו כן לא מצאתי את הכונן 250AAKS בהרבה חנויות , יש מצב לפרסם קישור לחנות הזולה ביותר ?

עריכה :

מצאתי את הכונן WD2500AAKS במחיר זול ושווה (אם זו לא טעות) באתר של פלונטר . נראה לי שזה המחיר הכי זול שניתן למצוא לכונן הזה , אך לא אתנגד אם תתקנו אותי ותגידו לי שאני טועה...

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=WD2500AAKS&cart=11791926782896691〈=heb

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים