עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט ב-3800 ש"ח בעיקר למשחקים (ב�לי מסך)

Featured Replies

פורסם

מעבד

AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 BOX

מחיר: 642 ש"ח

לוח אם

ABIT KN9S AM2

מחיר: 452 ש"ח

כונן קשיח

Westren Digital WD2500KS 250GB

מחיר: 354 ש"ח

זיכרון

G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5

מחיר: 483 ש"ח

כרטיס גרפי

ASUS Ati Radeon 1950PRO 256MB PCIe

מחיר: 1046 ש"ח

[פה הבעיה הכי גדולה שלי, לא מוצא שום כרטיס במחיר של עד 1,100 ש"ח שאני יוכל לקחת אותו בלב שלם]

צורב

NEC AD5170A X18 DVD

מחיר: מחיר 160 ש"ח

מארז מחשב כולל ספק

HEC 6A19B-400 400W

מחיר: 385 ש"ח

סט מקלדת + עכבר:

MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB

מחיר: 150 ש"ח

הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד)

מחיר: 125 ש"ח

סה"כ 8 פריטים

מחיר סופי:

3,796 ¤ סכום כולל מע``מ

המפרט הורכב מהחנות SKYPC.

חבר שלי רצה כבר לפני חודש לקנות את המחשב, אבל בגלל היציאה של הדור החדש של נווידיה אמרתי לו שכדאי לו לחכות חודש, הוא לא מוכן לחכות יותר ואני רואה שההתנה הזאת רק סיבכה אותי בעסק הזה.

במחיר של 1100 ש"ח גג אני לא מוצא שום כרטיס מסך שאני יכול להצביע עליו שהוא הכי משתלם, ההתלבטות שלי היא קודם כל בין ה-1950PRO ל-, 8600GTS, הכרטיס הראשון הוא דור ישן חזק מאוד לפי מה שראיתי (יחסית) יצליח בכיף להריץ משחקים בצורה טובה בשנה הקרובה ולהריץ בכלל בשנתיים הקרובות. לעומתו ה-8600GTS כרטיס דור חדש, אבל ואבל גדול, חלש מהכרטיס השני והחיסרון הגדול ביותר שלו זה ה-128BIT שלו, צוואר בקבוק רציני.

אני מאוד מפחד שהכרטיס הזה הוא מנייה בטוחה שעתידה להיכשל מהסיבה הפשוטה שהוא זה אתה הושק(לכן המחיר עוד לא הספיק לרדת מספיק), ותכף יוצא הכרטיס המשופר שלו, דבר שיצניח מאוד את המחיר שלו בחודש\חודשיים הקרובים. אז מה אתם אומרים 1950 או 8600 ? - בעיקר למשחקים כמו C&C3 , באטלפילד 2, ניד פור ספיד, GTA החדש שעתיד לצאת, ואולי אפילו קרייסיס (אבל פחות קריטי). עוד התלבטות שיש לי לגבי הכרטיס מסך היא בקשר ל-1950 של אסוס, ראיתי ב-SKYPC את אותו דגם רק של CECUBE שעולה כמעט 80 ש"ח פחות, איך הכרטיס בכללי, והאם הגיוני שיש לו 128BIT או שזה טעות בכיתוב שם באתר?, מה עדיף אם ניקח את ה-1950 פרו, של אסוס או של ה-CECUBE האלה?

http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm

תודה רבה רבה לכל אלה שיעזרו ויתנו הצעות לשיפור ובעיקר יעזרו לי בעסק המסובך הזה של הכרטיסי מסך.

פורסם
אז מה אתם אומרים 1950 או 8600 ? - בעיקר למשחקים כמו C&C3 , באטלפילד 2, ניד פור ספיד, GTA החדש שעתיד לצאת, ואולי אפילו קרייסיס (אבל פחות קריטי).

אם אתה גיימר ומתכוון לשחק גם במשחקי DX10.. אני הייתי הולך בטוח על משהו עם תמיכה בDX10 אחרת תתחרט בעתיד..

פורסם
  • מחבר

אם אתה גיימר ומתכוון לשחק גם במשחקי DX10.. אני הייתי הולך בטוח על משהו עם תמיכה בDX10 אחרת תתחרט בעתיד..

כן השאלה אם זה סתם כיתוב שיש לכרטיס על על האריזה ובאמת לכשיצאו המשחקים התומכים הוא יצליח להריץ אותם בצורה מספיק טובה שבכלל יהיה שווה לי להפעיל את האפקטים המיוחדים האלה.

כי מבחינה של אחד מול אחד מימה שראיתי, ה-1950PRO עדיף בהרבה (בלבד כמה מבחנים שהם שווים בערך..)

בקשר למפרט עצמו בכללי, מה אתם אומרים? חוות דעת אנשים, יש משהו שכדאי להחליף לשדרג?

שוב תודה לכל העוזרים.

פורסם
ה-1950PRO עדיף בהרבה (בלבד כמה מבחנים שהם שווים בערך..)

כע אני ראיתי את זה.. ב2 מבחנים ניצח ה8600 ב11 הם היו שווים וב5 הX1950PRO ניצח.. אבל באלו שX1950

פורסם

האמת היא שהמפרט מצויין לתקציב שלך :yelclap:

אבל לצרכיך (צרכי חברך?) שהם גיימינג כבד, התקציב פשוט לא מספיק. צריך להתפשר.

אז יש לך 3 אופציות שלדעתי רק אחת מהן באה בחשבון:

1. תלך באמת על 1950פרו (שהוא כרטיס מצויין למחירו!) ותהנה עכשיו.

2. תגדיל את התקציב בעוד 500 שקל וקח 8800GTS 320MB ותהנה גם בעתיד :P

3. תחכה עוד שנה לירידות מחירים ולכרטיסי מסך AMD ותקנה אז (ולחכות אמרת שזה לא אפשרי יותר).

לפי דעתי האופציה היחידה שבאה בחשבון, היא אופציה 2, אבל אם לא, תסתדר עם אופציה 1 ;)

פורסם

הבעיה שביחד עם אופציה 2 תצטרך להגדיל גם ספק לאנמרקס 400W.. ואז זה כבר מתחיל לחרוג..

פורסם
  • מחבר

הבעיה שביחד עם אופציה 2 תצטרך להגדיל גם ספק לאנמרקס 400W.. ואז זה כבר מתחיל לחרוג..

צודק, אז תודה רבה לכולם.

אני כנראה אלך על אופציה א' למרות שכמו שאמר זה שמעלי, אפשר לחכות חודש להוסיף קצת כסף ולקנות יופי של כרטיס מסך.

אבל אין לו כוח לחכות ואין לו כסף להוסיף [הכל שם על השקל] לכן זה התקציב ואיתו צריך לעשות את המיטב.

גם אמרתי לו כבר לחכות חודש כי חשבתי שה-8600GTS הזה יהיה שווה יותר מימה שהוא עכשיו, אבל לא ככה.

אם באמת היה לו תקציב של 1600 ש"ח לכרטיס מסך הוא היה פותר לי את כל הסבטוחה הזו שיש עכשיו למי שרוצה לקנות כרטיס במחיר של 900-1300 ש"ח ושלא מוצא את עצמו אבל אין לו :\

בכל אופן הוא גם לא גיימר כבד, הבנאדם הזה הוא משהו כמו 7 שנים עם אותו מחשב ועם ג'יפורס 2 או לא יודע מה זה, כך שתאמינו לי שמדובר פה בחתיכת שינוי בשבילו. המשחקים המרכזיים שהוא מתכנן לשחק הם אלה שאמרתי לכם ובעיקר אני מאמין ג'יטיאי, באטלפילד אולי, ו-C&C3 ועוד פחות משנה הוא מתגייס ככה שהשימוש העיקרי יהיה לשנה הקרובה, מה שבאמת חשוב חוץ מהכרטיס זה היכולות של המחשב עצמו ואני מאמין שה4600 יחד עם ה-2 ג'יגה (ואופציה להרחבה ל-4) יתנו לו יופי של מהירות ביישומים הרגילים של המחשב כמו גלישה באינטרנט, איסיקיו, אופיס וכן אפילו פתיחת תיקיות וכאלה שבמחשב הנוכחי הוא סובל מזה המון (אין משהו יותר מרגיז מהפנס הזה שכל הזמן מסתובב או מאיזה חלון שלוקח לו שעה להיפתח).

שוב תודה לכולם.

פורסם

תתפשר על המעבד 4200 שעולה 200 שקל פחות -ללא צוואר בקבוק ממנו

הHEC-400TRT מחזיק את ה88GTS אז זה בסדר

ה8800 עולה 1600 אז יש לך חריגה קלה בתקציב אבל לא נורא כ"כ...ואתה מקבל את כל ההתמורה לכספך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים