עבור לתוכן

Radeon 2xxx ב1600 שקל?

Featured Replies

פורסם

היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי.

עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר?

תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS?

ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק?

לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציין שאני עם כרטיס מסך ON BOARD מנובמבר, ואני לא סובל "לחכות" בייחוד אחרי שכבר עשיתי את זה לדעתי די והותר.

פורסם

הכרטיס הוא HD2900XL.

פורסם

לא נראה לי שאחרי שייצא הכרטיסים של ATI הם ייתנו פייט טוב, כרגע מה שהכי משתלם הוא ה-8800GTS, אבל בכל מקרה תחכה שלא תתאכזב.

פורסם
  • מחבר

טוב, שום 2900XL, זה אומר שה8800GTS הולך להיות הכרטיס הבא שלי... רק עכשיו צריך להחליט בין BFG OC2 לLEADTEK, יש למישהו החלטה מוחלטת?

פורסם

אם אתה יודע לעשות OC אין שום סיבה לקחת את BFG...

כך את LEADTEK תעשה לו OC נחמד ותהיה מרוצה עד הגג :hi:

פורסם

הכרטיס הוא HD2900XL.

שלא ידוע מתי הוא אפילו יגיע חחח

פורסם

לא נראה לי שאחרי שייצא הכרטיסים של ATI הם ייתנו פייט טוב' date=' [b']כרגע מה שהכי משתלם הוא ה-8800GTS, אבל בכל מקרה תחכה שלא תתאכזב.

:o

דבר כזה לא רואים כל יום.

לחתימה ! ;D

טוב, שום 2900XL, זה אומר שה8800GTS הולך להיות הכרטיס הבא שלי... רק עכשיו צריך להחליט בין BFG OC2 לLEADTEK, יש למישהו החלטה מוחלטת?

כזכור לי LEADTEK הכי זולים אז לך עליהם.

:xyxthumbs:

פורסם

מה כל כך מוזר?

פורסם
  • מחבר

:o

דבר כזה לא רואים כל יום.

לחתימה ! ;Dכזכור לי LEADTEK הכי זולים אז לך עליהם.

:xyxthumbs:

ההפרש הוא 80 שקלים ואם לBFG יש OC מהמפעל אז למה לא לקחת? עדיף לסמוך עליהם מאשר לעשות OC ולדפוק אחריות.

האחריות של BFG היא לכל החיים וLEADTEK "רק" 3 שנים. (שניהם לא ישרדו יותר מ3 שנים כמובן...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים