עבור לתוכן

מפרט ב 4500 ... תגובות בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן OC ! זה לא יקרה חחחח

אין מצב ש 965 הוא רק לאלו שעושים OC ... הוא גם טוב יותר מהיר יותר וחדש יותר ... אני מאמין שיש לי המון סיבות לקנות אותו גם בלי לתכנן OC

בקשר לכרטיס מסך .... מה אנחנו סוגרים פה ??? חחחח

לקנות אותו ??

הוא נחשב זול ?? ... אני לא משחק כל היום אבל שיש משחק טוב אני יכול למצוא את עצמי חורש עליו שבועיים כל היום

ובנוגע לספק ?? אני שוב חוזר ואומר שלא יהיה פה OC ... הוא לא יספיק לי ?? הוא אחת הסיבות שאני קונה את המארז הזה

• תגובות 37
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תחליף את הכרטיס מהג'יגבייט שלקחת לאלבטרון שנתתי לך בלינק...אותו כרטיס רק קירור אקטיבי ואותו מחיר בערך...

פורסם
  • מחבר

הוא אפילו יותר זול

אני הייתי בטוח שהכרטיסים של גיגהבייט ואסוס הכי טובים

משום מה הם לא מוכרים את אסוס 8600GT אז הלכתי על גיגהבייט

אתה אומר לי שאלבאטרון יותר טובים ???

ושהמחיר של גיגהבייט יותר גבוה רק בגלל השם ??

פורסם

תישמע כעיקרון הכרטיס זה אותו כרטיס רק חברה אחרת....אני הייתי הולך על האלבטרון כי יש לו יותר "פלוסים" 1) יותר זול 2) קירור אקטיבי.....עדיף.

פורסם
  • מחבר

סבבה

זרמתי איתך ..

אלבאטרון

אתה אומר שהוא אותו דבר בדיוק רק שהוא עם קירור אקטיבי ??

לזה של גיגהבייט אין שום יתרון אחר ??

פורסם

אותו כרטיס בדיוק רק חברות שונות....לך על האלבטרון בראש שקט.....ככה יש לך קירור אקטיבי וגם יותר זול אז מה אכפת לך?!....קיצר אחי מחר אני בעבודה על הבוקר...תתחדש לך על המחשב...אם יהיו עוד בעיות יענו לך מי שנישאר פה ער...אם אתה רוצה לחכות שאני יגיב תחכה לבוקר...

לדעתי הסופית..לך על המפרט שלקחת מההתחלה אל תתפשר על הלוח...קח את הכרטיס של אלבטרון...ובקשר לספק אתה יכול ליהיות שקט....הוא יחזיק....א-ב-ל אתה יכול לשאול בפורום ספקים ומארזים תגיד להם את הדגם של הספק (במקרה הזה HEC 400W TRT-תדאג לציין TRT כי יש דגמים אחרים) אבל לדעתי הוא יחזיק יפה הכול בלי שום בעיות....

בקיצור אחלה מחשב ואני הייתי קונה הכול אותו דבר חוץ מהכרטיס מסך שלא היה שימושי בשבילי....לילה טוב

פורסם

תישמע כעיקרון הכרטיס זה אותו כרטיס רק חברה אחרת....אני הייתי הולך על האלבטרון כי יש לו יותר "פלוסים" 1) יותר זול 2) קירור אקטיבי.....עדיף.

M.L זה לא בדיוק נכון, לא סתם אומרים "You get what you pay for", הכרטיס של ג'יגה-בייט עם קרור פאסיבי ככה שבשיא הקיץ הוא יתגן עליו חביתה.

הכרטיס של אלבטרון זול, אבל יש לו קרור אקטיבי פשוט, הליבה שלו איטית רק 540/400 MHZ, אין לו בנדל כלומר מה הוא מקבל עם הכרטיס?

הכרטיס של Leadtek אומנם יותר יקר, אבל יש לו קרור אקטיבי טוב יותר, מהירות ליבה/זיכרון של 675/1000MHZ וגם חיבור מתח ישיר לספק-כוח, זה אומר יכולת OC טובה לכרטיס. ולקינוח הוא מקבל בנדל של 2 משחקים ותוכנת עריכה ל-DVD.

http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=341&lineid=1&act=2

פורסם

נכון...סליחה טעות שלי...פה אתה צודק מאה אחוז...אני יכול להאשים את זה שאני סחוט אבל חפיף...

אממ אז זה כבר שיקול שלו אם הוא רוצה להוסיף את הכסף בשביל Leadtek או לא....אני הייתי לוקח את הג'יגבייט ומחליף לו קירור....יוצא יותר זול ניראה לי...פה זה כבר שיקול שלו....

שאר המחשב מצויין ולא הייתי זז ממנו ימינה או שמאלה...פה נישאר לו לחשוב אם להוסיף בערך 300 שקל הפרש או להישאר עם הג'יגבייט ולהחליף קירור או לקחת את האלבטרון...

עכשיו באמת אני חייב ללכת לישון...אני קם עוד 6 שעות....אז לילה טוב לכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים