פורסם 2007 במאי 1218 שנים אהלן כולם,אתמול קיבלתי את הבייבי החדש שלי (core 2 quad q6600, 8800gtx וכו'), הוא פשוט חייה רעה. בעיה אחת איתו, החום שנוצר בחדר בגללו.אני מחפש פתרון קירור שיעשה את העבודה (לא יודע אם מה בדיוק יוצר את החום - המעבד, הכרטיס מסך או משהו אחר) אבל שלא יהיה יקר מידי (הוצאתי מספיק על המחשב). אני אציין שאני לא עושה אוברקלוקינג.אני לא מבין מספיק בשביל לקבוע תקציב, אבל הייתי מעדיף להישאר מתחת ל500.מארז: Gigabyte 3D Auroraלוח אם: Asus P5W DH Deluxeבתודה מראש,ליאור
פורסם 2007 במאי 1218 שנים ההשפעה של המחשב על הטמפ' בחדר היא מזערית.. (היה על זה דיון/וויכוח אתה מוזמן לעשות חיפוש)..והכי טוב בתקציב נורמלי זה הטוניק של SUNBEAM (עולה 230+- שקל)...
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לדעתי הכרטיס מסך מייצר את רוב החום...שים יד מאחורה איפה שהפתח קירור שלו ותראה מה מצב החום
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אם החדר מתחמם ולא המחשב אז נשמע שהמארז עושה את העבודה. אולי אתה צריך מזגן בחדר....
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר כל החדרים בבית בטמפ' נורמלית, והחדר עם המחשב פשוט זוועתי.איך אפשר לבדוק אם זה באמת מגיע מהמחשב?
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מןהסתם הדרך לבדוק היא לכבות את המחשב לכמה שעות ולראות טמפרטורה בלי ואחרי זה להדליק ולראות הבדל
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר טוב....זה הספק כוח (Antec TruePower TRIO 650W V2.0)הוא פשוט פולט חום עצבנייייייש דרך לקרר אותו? (החום מגיע מהחלק האחורי של המארז מהגריל של הספק)
פורסם 2007 במאי 1918 שנים למה קנית את הספק הזה בכלל ? הוא לא מומלץ בכלל ויש לו בעיות יציבות בעומס גבוה.בכל מקרה, המעבד שלך פולט יותר חום מהכ"מ.קניית קירור טוב יותר למעבד תקרר את המעבד ולא את החדר שלך, החום עדיין ייפלט לחדר פשוט באופן יעיל יותר מה שיגרום לטמפ' המעבד לרדת, זה לא ישפיע על טמפ' החדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.