עבור לתוכן

קיבלתי הצעה מאיבורי לגבי המחשב - 3490 שקל כולל מסך 19" - מה דעתכם על המפרט?

Featured Replies

פורסם

הם הם קוראים את ההודעות בפורום.... אז אני רוצה לנצל את הבמה ולקרוא למנהל הכללי של אייבורי - חתכת תאב בצע יהיר ומתנשא תפסיק לחפש איך להרוויח ותנסה ליצור מהחברה התת רמה שלך חברה ברמה גבוה הרי יש לך לא מעט סניפים שם מוכר בכל המדינה מה עוד צריך!? תתחיל לעבוד עם יצרנים אחרים חוץ מMSI ותעלה את הרמה של החברה שלך אפילו אם היא לא תיהיה רווחית כמו בעבר בכל זאת היא תיהיה רווחית כי זה הרבה סניפים ויהיה לה שם טוב... תפטר כמה וכמה מנהלי סניפים שמתנהגים בצורה מכפישה ללקוחות ותייבא חומרה סוג א' בלבד! תשפר את שירות הלקוחות ואת התקשורת בין הטכנאים במעבדות לאנשים ששלחו את המחשב לתיקון!

כרגע הרשת מחשבים הזאת רק ממשיכה ליצור לעצמה שם רע אצל עוד ועוד אנשים - אני כל שבוע-שבועיים אני שומע ממישו אחר כבר אייבורי ככה ואייבורי ככה... (לא בפורום!!!) תתנו מודעות נורמליות בלי לנסות למכור לאנשים ג'יפורס4 עם ג'יגה זיכרון זה ממש מעצבן אנשים כמוני לראות את זה בעיתונים של סופ"ש!

אהה.... זה היה משחרר אמן מישו משם ייראה את זה ויישלח את זה למנהל שלהם...

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיהיה בהצלחה

אבל 1. בשביל מה אתה צריך סט אלחוטי? מה הרע בעכבר אופטי רגיל? שלא לדבר על מקלדת.

2. כפי שנכתב פה, בשביל מה אתה קונה WIN PRO? למה אתה לא לוקח את גרסת הום? זה סתם זריקת כסף.

פורסם

ניסיתי בכוח להתחרות בהצעה של אייבורי...

מצאתי לך מפרט טוב מלבד מעבד מכוסח באופן טוטאלי, שאני כבר מחכה לראות מה יגידו עליו.... :bash:

כנראה שזה חרא, אבל ננסה...

עריכה: למטה קיצצתי ל-1GB זיכרון שתוכל למצוא בחנות אחרת ביותר זול, ושמתי מעבד טוב. יש סט אלחוטי, הקצוץ היחדי הוא בווינדוס מ-xp pro ל-home.

מעבד:

AMD SEMPRON 3200 1.8GHz 128KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3200CNBOX - BOX ¤213

לוח אם:

ASUS M2A-VM ¤480

מסך:

DELL LCD 17" E177FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ¤998

דיסק קשיח:

WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤322

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576

מארז:

COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤272

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤174

מערכות הפעלה:

WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤446

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤3628

עריכה:

לחלופין:

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤453

לוח אם:

ASUS M2A-VM ¤480

מסך:

DELL LCD 17" E177FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ¤998

דיסק קשיח:

WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤322

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220

זיכרון:

KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤308

מארז:

COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF ¤303

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤174

מערכות הפעלה:

WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤446

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤3686

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שקשה להתחרות באיבורי לפחות במחיר... :pissed:

פורסם

היי ותודה לכולם באמת על כל העזרה :yelclap:

מה שקרה זה שאיבורי התקשרו(שירות לקוחות) והבטיחו שהמחשב שהזמנתי מהם הוא מצויין וכל הרכיבים הם חדשים ואורגינליים וסה"כ זו הצעה טובה בהתאם למחיר...

הם גם אמרו שבמידה ולא אהיה מרוצה אוכל להחליף...זה בינתיים...ודרך אגב לזכותם הם קוראים את ההודעות בפורום ...ולטענתם די משמיצים אותם פה.

אז בכל זאת נתתי להם הזדמנות והשארתי את ההזמנה בעינה ,למרות שכבר כמעט הזמנתי ממקום אחר...אעדכן אותכם בהמשך...

גבר,אני יודע שהמחיר שנתנו לך טוב אבל שוב זה לא סתם.

דבר ראשון מה חשבת שהם יגידו על התגובות של כולם פה שאנחנו צודקים ושהם רוצים לשפר ?!

2.לאף אחד פה אין שום אינטרס נגד "אייבורי" סה"כ אנשים שנפגעו וכאלה שמכירים ורוצים להזהיר.

3.כ"כ הרבה תגובות לא טובות בכל זאת אומר שיש דברים בגו

4.אני חוזר על משהו שאני כבר כתבתי בפורום:יצא לי לשוטט גם בפורום מחשבים אחר שלא אזכיר את שמו,בפורום יש הודעה ב"דביק" שאומרת שאסור לכתוב שום ביקורות על "אייבורי" שמן הסתם ביקורות לא טובה.

כתבתי למנהל הפורום הודעה פרטית ושאלתי מה זה צריך להיות,מה עם חופש הביטוי והזכות להבעת דעה ?

זה לא שמסיתים לדבר עבירה-לשרוף את "אייבורי" או משהו בסגנון (ואם דביל אחד כותב את זה אפשר למחוק)

הוא אמר לי שהסיבה שאין לכתוב תגובות על אותה רשת היא שהפורום קיבל הודעה מעו"ד של אייבורי שאומר שאם תכתב הודעה עליהם הם יפתחו בהליכים משפטיים נגד הםורום ומנהליו. (אני מתפלא שפה לא קיבלו משהו בסגנון)

לפורום ולמנהליו ממש אין כוח לדברים האלה ולמרות שאין לאייבורי אפילו סיכוי קלוש לנצח ולא משנה איזה עו"ד קליברים ייתבעו.הפורום מעדיף להיות נייטרלי בעניין זה.

עוד הוסיף המנהל שאכן מדובר בחברה לא רצינית שאם היא לא יכולה להתמודד עם דעת הקהל זה מוכיח בדיוק מה היא שמה על לקוחותיה ועל הציבור (

כמובן שלא ציטטתי במדויק כי זה היה לפני כמה חודשים.הכל מהזיכרון.

5.אני שוב חוזר על דבריו של מישהו שאני מכיר שעבד בזמנו באייבורי.שאלתי אותו איך המחשבים אצלם והוא אמר לי שתאחלס שום מחשב הוא לא היה קונה שם,במיוחד כל המחשבים במבצע שכתובים בעתונים של סופ"ש.הם מורכבים מהמיץ של הזבל.

בד"כ ההרכבה של המחשבים שווה לתחת משום שהמרכיבים מקבלים בונוסים על הרכבת מחשבים מעבר למה שהם צריכים פר משמרת (לא זוכר מה הכמות)

ולגבי המחשבים בהתאמה אישית הם ממש לא משתלמים (כולל כל "השדרוגים למינם") משום שהמחירים כבר דומים מאוד למחירים בשוק

6.לגבי ריפרבישים (רכיבים מחודשים) יש שמועות שגם אני שמעתי שהם משתמשים ברכיבים שעברו תיקון כחדשים.אני שוב חוזר על שכתבתי שעל עניין זה אני מדבר בהסתייגות כי אין לי הוכחות.(חבל שלא שאלתי אז את מי שעבד שם)

רק בסוף שבוע שעבר כתבתי על אותו עניין (אתה מוזמן להסתכל בכל ההודעות שלי )בגדול מישהו אמר שהוא עבר את זה על בשרו.

7.חלק מהחשבים "במבצע" נמכרים עם לוחןת אם של "אינטל" שמיוצרים בעיקרון....למדינות מהעולם השלישי.אפשר לבדוק עם איסטרוניקס

8.לא פעם אייבורי שמים רכיבים שלא נסגר עליהם במסגרת הרכבת המחשב (זה תמיד רכיבים זולים יותר ונחותים יותר)

אם אתה מעוניין אני אפילו מוכן לדבר איתך טלפונית בעניין הזה,תשלח לי בקשה לפרטי אם זה מעניין אותך.

האמן לי שאין לי שום אינטרס בעד או נגד חברה כזו או אחרת,אני לא שייך לשום חברת מחשבים ולא עבדתי באייבורי ופוטרתי משם (נקמה)

אני סה"כ משתמש במחשב כמו כולם פה וגם אני כמוך ביקשתי עזרה בקניית מחשב ומדי פעם נעזר בחבר'ה המעולים פה.

ד"א תשכח מxp pro אתה ממש לא צריך את זה,xp home oem יספיק לך בהחלט.

ההבדל היחיד ביינהם הוא תמיכה יותר נרחבת ברשתות ואפשרות לשינוי שפת ממשק חארטה למשתמש הביתי

עריכה:אני עכשיו רואה את המפרט השני של amig2 והוא נשמע נחמד מאוד,זה אמנם לא core 2 dou אבל לך זה בהחלט יספיק.

גם pentium 4 יספיק לך למען האמת.

ואני רוצה להוסיף עוד כמה מילים לחברת "אייבורי" הנכבדה (נאמר שאתם קוראים את התגובות)

אני מכיר לא מעט אנשים שקנו אצלכם ושנפגעו מהשירות ומהחשבים שלכם,עד היום שמעתי רק תגובה אחת טובה (אחד פראייר שקנה בהתאמה אישית)

יש לי קרוב משפחה שביקר אצלכם כבר יותר מ7 פעמים (תוך שנה ) ועשיתם לו הרבה בעיות עם האחריות (עד שאיים עליכם בתביעה)

וזה לא כולל רכיבים ש"בטעות" הכנסתם לשם.

אם היה לי כוח ולא היו לי חיים הייתי ממשיך

בכל מקרה אני מאחל לכם שכמו שאתם מתייחסים ללקוחות ולמחשבים שלהם ככה יחזירו לכם ושיבוא יום ואייבורי תפשוט רגל ולא חסרים חברות גדולות שזה קרה להם (גרין מחשבים ועוד')

ואם אתם רוצים אתם מוזמנים לתבוע אותי :lol:

אוקיי,אני אעלה לפה את ההודעה הפרטית ששלחתי למנהל פורום מתחרה ברשת ותגובותו (כמובן שאני יצנזר פרטים מזהים)

"אני משתמש חדש בפורום וברצוני לומר לך משהו בקשר לאייבורי (אני לא אזכיר יותר את השם)

כן,אני מתאר לעצמי ששלחו לך הודעה דומה מס' פעמים אבל אשמח אם תענה לי.בכל זאת.

אני לא מבין איך זה שאין אפשרות להתבטא פה על החברה הזאת,מי הם בכלל שיאיימו בתביעה,על סמך מה בדיוק ?? על זה שמעליבים אותם ?!

אם יש בעיה כזו או אחרת ברשת הזאת חובה !!! על כל אחד שנפגע בצורה כזו או אחרת לפרסם כדי להתריע את הציבור.

אם יש כ"כ תלונות על חברה זו סימן שיש דברים בגו.

אסור לאף אחד לקבל דברים כמובנים מאליהם ומקס' לכתוב להם מכתב או להתקשר,כדי לתת להם לטאטא דברים מתחת לשטיח.

החברה הנ"ל צריכה לדעת שהיא לא יכולה להתייחס כך ללקוחות בלי לקבל עונש,אם זה בפרסומים כאלה או אחרים או במשהו אחר.

החברה הזאת עשתה הרבה מאוד כסף על גבם של אנשים שלא ממש מבינים במחשבים,ממש הון.

אין מה לעשות זה המחיר של האינטרנט והחברה האיומה הזאת צריכה להבין ולהשלים עם זה.או שיעשו משהו אחר....שישפרו את איכות המוצרים שלהם והכי חשוב את השרות.

אני לא נפגע החברה הנ"ל אבל יש לי קרוב משפחה שנשרף מהם.

לצערי הוא דיווח לי שהוא קנה שם לאחר מעשה (כבר בהתחלה עשו לו בעיות שונות ומשונות)

מצטער שמה שכתבתי לא ממש מסודר כי אני כותב לך את הדברים האלה בכעס ,באכזבה.ומתחושבת הבטן שלי

ושוב אני אשמח אם תחזיר לי הודעה

תודה רבה" עד כאן המכתב שלי

והתגובה של מנהל הפורום הנחמד (חזר אלי ממש מהר)

"אתה צודק. באמת קיבלתי הרבה הודעות כאלה : )

כמובן שאנחנו צודקים ואנחנו יכולים לכתוב מה שאנחנו רוצים ושזה חשוב שכל אחד יפרסם את הצרות שעשו לו בכל מיני חנויות, אבל מה לעשות שבמדינה שלנו כל אחד יכול לתבוע מי שבא לו על כל דבר בעולם, גם הוא לא צודק, זה כלי לחץ. אנחנו ב***** לא מעוניינים להכנס לתסבוכת משפטית כי זה גורר הוצאות גדולות, למרות שברור מראש שאנחנו נזכה במשפט".

"הברירה לוותר על העסק המשפטי נתונה בידי הבעלים של האתר, והם החליטו להמנע מעימות. בכל מקרה המסר לגבי החנות מובהר על ידי ההכרזה שבראש הפורום. חנות שמתנהגת כמו שצריך לא תובעת אף אתר על הוצאת דיבה, ואם תבקש בפורום המלצות לחנויות טובות שכן כדאי לקנות מהן תקבל כמה שמות, כך שהפגיעה היא לא כל כך גדולה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים