עבור לתוכן

קיבלתי הצעה מאיבורי לגבי המחשב - 3490 שקל כולל מסך 19" - מה דעתכם על המפרט?

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי מה אתם רוצים מ sashaefi

אמרתי שמאבדי AMD אולי לא טובים יותר מאינטל(תלוי בדגם כמובן) אך במיקרה שלא מבצעים OC עדיפים לדעתי בתקציב שלו.

הוא אומר שבOC האינטל עדיפים ובלי OC לתקציב שלו הAMD עדיפים.. והוא לא מדבר שטויות! זה נכון..

• תגובות 34
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה אתם רוצים מ sashaefi

הוא אומר שבOC האינטל עדיפים ובלי OC לתקציב שלו הAMD עדיפים.. והוא לא מדבר שטויות! זה נכון..

זה לא מה שהוא אמר לפני, אבל עכשיו זה תוקן.

פורסם

זה כן מה שאמרתי לפני.פשוט לא הבנת את מה שאמרתי.מעולם לא אמרתי שAMD לא טובים.זה שטות להגיד את זה.ועזבו את הויכוח המיותר מבלי שתתיחסו לנושא של פותח התרד.

פורסם

AMD אולי לא טובה אך משתלמת יותר אם כי אפשר להיתוכח על זה. .

אנחנו לא הבנו? :bash:

פורסם

דברי נאמרו בתגובה לשאלה של פותח התרד

האם המעבדים של AMD שנתתם עדיפים מ E4300 קונרו ?
אמרתי שאולי לא טובים אך משתלמים יותר.

התכונתי שאף אם הם לא טובים יותר הם משתלמים יותר (לדעתי כמובן).

ולהשמצות שלך אני לא מתכוון להגיב.

ילד, אל תדבר שטויות כי אתה רק מראה עד כמה אתה מבין :nono:

פורסם

היי , אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל: המחשב ישמש יישומי אופיס +אינטרנט וקצת משחקים לילדים קטנים (גיל 8)

מעבד

INTEL CORE 2 DUO E4300

לוח אם

MSI RC410M2-L X300 ATI

זיכרון

1GB DDR-2 667 MHZ

דיסק קשיח

160GB SATA 1&2 7200 RPM

צורב DVD

DUAL LAYERX18

כ. מסך

X300 OB ATI

מסך

AOC 197VK 5MS

סט אלחוטי למקלדת ועכבר + WIN XP PRO

אחרי מה שקראתי פה, אני כבר מתלבט האם העסקה כדאית...למרות שעל פי המחיר אז הי די טובה אבל מה דעתיכם.

בנוסף,

במידה וארצה לשים מערכת ויסטה פרמיום האם אני צריך לשנות משהו או רק להוסיף זיכרון בלבד ?

תודה מראש, כמו כן אשמח להצעה נגדית תחת אותו תקציב...

רונן

שלום רונן,לא קראתי את כל התגובות אז סליחה אם אני חוזר על משהו שנאמר.

אל תקנה באייבורי,המחיר אמנם זול אבל יש סיבה לכך.

שים לב שלא נתנו לך את היצרנים של הדיסק קשיח ושל הזכרונות (חשוב/חשוד ביותר)אם זה היה משהו טוב בוודאות הם היו כותבים את זה באותיות קידוש לבנה.

אותו דבר בספק כוח שגם לא מצויין כלל.והוא גם רכיב דיי חשוב.

הלוח אם מחברה שממה שאני יודע לא הכי איכותית

לגבי הכ.מסך אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא לא הכי "חדיש"

פורסם

למגיבים - הוויכוחים והאמוציות היו משעשעים למדי, אבל אני לא מבין מה לא בסדר במפרט שהוא קיבל מאייבורי?

המפרטים שהצעתם פשוט הרבה יותר יקרים. תורידו מהסכום סט אלחוטי, ווינדוס פרו ומסך, ועכשיו תנסו להרכיב מחשב נורמלי ב-1500-1600 ש"ח.

לפותח התרד - המסקנה היא שאתה צריך להעלות את הסכום כדי לקבל מחשב טוב לצרכיך. (מישהו השתעל ? ;))

כרטיס מסך X300 הוא כרטיס מאוד חלש, לאינטרנט ולאופיס זה מספיק, אני לא בטוח שזה מספיק לויסטה, תשאל בפורום תצוגה.

פורסם
  • מחבר

כן די בילבלו אותי גם לגבי המעבד...שההבדלים במחיר הם די נמוכים בין ה AMD לאינטל E4300

פורסם

המחשב הנ"ל הוא די גרוטאה למען האמת,

זיכרון - חסר שם (בטח CEON/ציון...)

צורב - חסר שם

דיסק קשיח - חסר שם

כרטיס מסך - OB, ישר למזבלה הקרובה, אלא אם כל מה שאתה מצפה מהמחשב זה להריץ טטריס ב FLASH (וגם זה בהגדרות נמוכות), על ויסטה עם מפרט כזה אין בכלל על מה לדבר (ולמזלו הוא רוכש XP).

מסך - AOC - די זוועה...

סט אל חוטי - של יצרן עלום שם מעזה...

אל תיתן להם לעבוד עליך...

לדעתי האישית בטווח מחירים זה לך על הצעה הכוללת מעבד של AMD, בכסף שתחסוך תוכל לשדרג את שאר הרכיבים חסרי השם ואפילו לקנות את המחשב בחנות נורמלית.

פורסם

לכל האנשים הנחמדים באתר שמציעים לפותח הת'ראד מחשבים שונים ומשונים,

הוא לא מחפש את מה שאתם מחפשים, הוא לא גיימר רציני, הוא רק רוצה מחשב נורמאלי,

כל ההצעות שנתתם לו לא כללו מערכת הפעלה שעולה לא מעט כסף,

אני הייתי מציע לך ronenlx את הדבר הבא:

א. תבקש מאייבורי את שם החברות של הדיס הקשיח והצורב DVD, כמו גם הזכרון.

ב. תיקח מערכת הפעלה XP HOME ולא PRO, ואם אתה יכול אל תיקח בכלל (אם יש לך איך להסתדר),

ג. תבדוק את המפרט שקיבלת (עם שינויים קלים - בלוח אם, עם שמות של חברות למוצרים שמוזכרים בסעיף א.) - תבדוק את המפרט הזה בחנויות אחרות, גם באלה שהמליצו עליהם פה, לפי מה שאני מבין אתה לא משתמש כבד, אל תשתדרג יותר מידי עם המפרט אבל תשתדל לקחת לוח אם ומעבד טובים עם אופציות לשידרוג. זכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך וצורבים תמיד אפשר להוסיף או לשדרג, אבל לוח אם ומעבד אתה לא תחליף.

ואני גם אצטרף למה שקובי אמר, תיקח ספק כח טוב. זה חשוב.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי...זה מה שאעשה הבוקר...

פורסם

לכל האנשים הנחמדים באתר שמציעים לפותח הת'ראד מחשבים שונים ומשונים,

הוא לא מחפש את מה שאתם מחפשים, הוא לא גיימר רציני, הוא רק רוצה מחשב נורמאלי,

כל ההצעות שנתתם לו לא כללו מערכת הפעלה שעולה לא מעט כסף,

אני לא כ"כ מסכים איתך,אפשר לקבל מחיר טוב גם ממקומות אחרים,לא חובה לקחת מארז " thermaltake" ב1000 ש"ח,מעבד קוואד וזכרונות קינגסטון 4 ג'יגה.

העניין הוא שאתה בעצמך אמרת שהוא מחפש "מחשב נורמלי" ולצערי רוב המחשבים באייבורי אינם כאלה אלא חרא של מחשבים.(ואני מצטט את זה ממישהו שעבד שם)

לפי דעתי הוא יצטרך להוסיף קצת ע"מ שיהיה יותר מרוצה.עם רכיבים שאינם עלומי שם או ג'נרים.

יותר מאוחר אני אנסה לכתוב מפרט עדיף

פורסם
  • מחבר

אוקיי..אני ממתין...בינתים ביטלתי את ההזמנה מאיבורי..(הם צריכים להתקשר משירות לקוחות על ביטול ההזמנה)...

אני מחפש מחשב עד 3,600 כולל מערכת הפעלה...כולל מסך 19" ומקלדת+עכבר אלחוטיים(אלא אם לא מומלץ...)

יש גם הצעה מאיבורי לגבי מחשב AMD

מארז

קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX

מבחר מארזים בתצוגה בסניפים

ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן

מעבד

AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT

נ90ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200

לוח אם

MSI K9N NEO FULL ATX

FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט

אפשרות ללוח ASUS M2V CHIPSET VIA

K8T890 במקום לוח MSI בפחות 145 ש"ח

דיסק קשיח

250GB SATA2 7200 RPM 16MB

(WD,MAXTOR,HITACHI)

ניתן לשדרג לכל דיסק אחר

זיכרון פנימי

1024MB DUAL DDR II 667MHz

ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ

ניתן לרכישה עם זיכרון KINGSTON ב 40 ש"ח

כונן אופטי

צורבLG/NEC/SONY X 18 DVD

Dual layer

כרטיס מסך בנפרד מלוח האם

Nvidia GeForce 7300GS UPTO 512MB

תוספת לכ.מסך 7600GT 256MB רק 340 ש"ח

תוספת למסך דק "19 SAMSUNG 931B 5MS +DVI רק 90 ש"ח

המחיר 2,760 שקל + תוספת לזיכרון של קינגסטון 40 שקל + תוספת למסך DVI

90 שקל + תוספת למעבד 4200 - 80 שקל = 2,970 שקל...

פורסם

אוקיי..אני ממתין...בינתים ביטלתי את ההזמנה מאיבורי..(הם צריכים להתקשר משירות לקוחות על ביטול ההזמנה)...

תשמע ניסיתי לבנות לך מחשב טוב במחיר שציינת אבל יהיה מאוד קשה ואולי בלתי אפשרי להגיע לכזה מחיר עם רכיבים איכותיים וכולל מערכת הפעלה מקורית שרק היא 700 ש"ח לoem (גירסה שמוכרים כחלק ממחשב חדש)

פשוט לא שמתי לב שאתה רוצה את זה כולל מערכת הפעלה.

אבל באמת שלא מומלץ לקנות באייבורי,קרוב משפחה שלי קנה שם לפני כשנה ומשהו כמו 7 איו יותר פעמים המחשב היה במעבדה שלהם.

ספק כח שנשרף,לוח אם "איכותי" msi שנפטר דיסק קשיח שהיה צריך לאשפז ועוד כל מיני תקלות שונות ומשונות.

המחשב היה כחלק מהמחשבים "במבצע" כפי שהציעו לך ובאמת שהוא שילם בזול אבל על העצבים ועל הדלק ליסוע ולחזור לחנות הוא שילם הרבה יותר...

מה שהציעו לך לדעתי לא יתמודד טוב עם הויסטה פרמיום .הממשק החדש דורש כ.מסך ומשאבים גבוהים ממה שהציעו לך.

בכל מקרה לשימושים שלך אתה בשקט יכול לוותר על הויסטה.

אני הצלחתי להגיע ל3600 לא כולל מערכת ההפעלה אבל קטונתי משאר המומחים פה,ראיתי שהם הביאו מפרטים שאולי יותר טובים משלי.

כנראה שאופיר צדק,לפחות בעניין המחיר.

פורסם
  • מחבר

היי ותודה לכולם באמת על כל העזרה :yelclap:

מה שקרה זה שאיבורי התקשרו(שירות לקוחות) והבטיחו שהמחשב שהזמנתי מהם הוא מצויין וכל הרכיבים הם חדשים ואורגינליים וסה"כ זו הצעה טובה בהתאם למחיר...

הם גם אמרו שבמידה ולא אהיה מרוצה אוכל להחליף...זה בינתיים...ודרך אגב לזכותם הם קוראים את ההודעות בפורום ...ולטענתם די משמיצים אותם פה.

אז בכל זאת נתתי להם הזדמנות והשארתי את ההזמנה בעינה ,למרות שכבר כמעט הזמנתי ממקום אחר...אעדכן אותכם בהמשך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים