פורסם 2007 במאי 1218 שנים שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר תודה על התשובהכשאני מקיש ב C:Tasklist /SVC,מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה האם תוכל להסביר לי למה קשורה הבעיה תודה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים יכול להיות שיש לך איזה שירות מערכת במחשב שמתנהג לא טוב. יש לך חלונות HOME או PRO ?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים במקרה אתה משתמש בMICROSOFT UPDATE? אם כן אז תעביר לWINDOWS UPDATE וזה אמור לפתור את הבעיות שלך
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לך לווינדוז אפדייטואז בתפריט מימין להגדותואז למטה יהיה לך להפסיק להשתמש בMICROSOFT UPDATE
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר תודה !זה פתר את הבעיהאומנם SVCHOST מופיע עדיין 4 פעמים אך לא לוקח CPU המחשב יותר מהיראני מבין שאני עכשיו מידי פעם צריך לבדוק ידנית אם יש עידכוניםתודה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אני מניח שלא ממש הרבה - לעקוף את הWGA זה ממש בדיחה, מספיק לחפש את זה בגוגל (או אם ממש אוהבים אירוניה אז בLIVE.COM) ולמצוא תפיתרון.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים תודה, גם אצלי זה עשה בעיה דומה ונפתר ע"י ביטול הUPDATE דרך Micro$oft Update
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.