עבור לתוכן

מחשב ב5k

Featured Replies

פורסם
אבל שמע כדאי לי לעשות OC על מחשב חדש אם אף פעם לא ניסיתי?

עד 3GHZ אין לך שום סיכון!! העידכון ביוס היום ממש פשוט.. וגם אם קורה משהו אפשר לסדר את זה עם הבטרייה שבלוח אם..

ואז מעלים כל פעם קצתקצת את הבאס.. ובודקים טמפרטורה.. ככה שאין מצב שיקרה משהו..

לדעתי מי שלא עושה OC עד 3GHZ.. סתם מבזבז כסף על מעבדים יקרים.. כי זה אמור להיות כלכך קל.. בערך כמו להתקין תוכנה..

מאחרי 3GHZ זה שינוי מתחים וצריך לשים מאוורר אז זה טיפה יותר מסובך..

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לשים קירור טוב

אבל אין לי מושג איך אני משנה מתחים

פורסם
  • מחבר

מה עם המעבד הזה הוא טוב לOC?

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

מחיר: ¤950

פורסם

המפרט שלי מצויין בשבילך אם מתוכנן OC.

AMD לא לוקחים לOC!!!

מי האידיוט (בחור, שמור על רמה בבקשה. פעם הבאה תן השוואות או מידע אשר יראה לאחרים על מה התבססת) שחושב ה7PRO מספיק, הוא סתם שקט והוא בקושי מקרר. הטוניק עעדיף.

מישהו פה נתן מארז של טרמלטייק שכידוע הם פשוט חרא של חברה במארזים.

זכרונות 800MHZ מיודעים בעיקר לOC וצריך אותם רק למעבדים E6XXX.

בקיצר תקיח את המפרט שלי, כי אני לא רואה מקום לשיפור פה. וגם אם כן לא משהו משעמותי.

הנה קצת ביקורות על ה-THERMALTAKE:

Overall I have to give this case a thumbs up. Thermaltake did an excellent job providing customers with handful of models to choose from.

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=915&pageID=2237

The Armor Junior is yet another great case from Thermaltake, and Armor Senior should be proud of his little fella. While the overall styling is taken straight from the original, full size Armor case, there are many special touches and improvements that make the Junior appealing.

http://www.bigbruin.com/2006/armorjr_8

Summing everything up, Thermaltake has produced excellent system cases that should do very well in their price category.

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/tt-armor-jr_10.html

Looking at design and cooling performance and pricing makes the Armor JR a very good choice
.

http://www.hardwarexl.com/reviews/other/thermaltake_armor_jr_vc3000bws_midi-case_review/10/

The staff members that used the Thermaltake Armor Jr. are very pleased with the overall product. The case is good looking, relatively easy to use (don't forget to read the User's Manual) and very expandable for its size.

http://www.techfear.com/articles/2006/12/thermaltake_armor_jr_p4.shtml

פורסם

המפרט שלי מצויין בשבילך אם מתוכנן OC.

AMD לא לוקחים לOC!!!

באמת? למה?

מי האידיוט שחושב ה7PRO מספיק, הוא סתם שקט והוא בקושי מקרר. הטוניק עעדיף.

הטיוניק עדיף אם מדובר באוסי עצבני...לי יש את הפריזר הטמפ של המעבד במנוחה עומדת על 27 מעלות אחרי אוסי!! ו37 מעלות במאמץ...ורק שתדע לפני האוסי הטמפ של המעבד נעה סביב 19-23 מעלות[E6600]

זכרונות 800MHZ מיודעים בעיקר לOC וצריך אותם רק למעבדים E6XXX.

בקיצר תקיח את המפרט שלי, כי אני לא רואה מקום לשיפור פה. וגם אם כן לא משהו משעמותי.

פורסם

כמו שאמרו זה לא בדיוק מדויק..

** Thermaltake - לקנות אך ורק כאשר אין שום אפשרות לשום ספק אחר, מדובר ברע במיעוטו ויש להתייחס אליו בהתאם, רמה מעל הג'נריים רמה מתחת לאיכותיים. סדרת ה-ToughPower שלהם מצוינת
מה עם המעבד הזה הוא טוב לOC?

הוא טוב לOC אבל יחסית לE4400 הוא הרבה פחות טוב בגלל המכפלה..

מי האידיוט שחושב ה7PRO מספיק

ברור שזה תלוי בגודל הOC שמתכננים..

פורסם

^^^

בציטוט השני:

לא הבנתי למה התכוונת, זה בקשר לכל המוצרים של החברה או רק לספקים (הכוונה מה רע ומה לא)?

פורסם

רק ספקים..!

פורסם
  • מחבר

טוב אממ אז לקחת תמפרט של DXM?

והקירור למעבד טיוניק שקט?

פורסם
ביצוע של OC עם הידע המתאים (תוכל לרוא מדריכים באתר וגם בחו"ל, ויעזרו לך פה בפורום) יביא לשיפורים מדהימים.

שטויות.. ביצוע OC לא יביא לשום שיפור שתשים לב אליו.. אלה אם אתה עוסק ברינדור או קידוד ודברים כאלה..

כלומר תוכל לקנות את הE4300 וב700 שקל ולהגיע לעוצמת עיבוד חזקה מזו של הE6600 שעולה כ1300 ש"ח וזה עוד נחשב OC חלש-בינוני.

זה כבר משהו אחר.. פה אתה צודק.. הOC בעצם חוסך לך מלא כסף.. במקום לקנות מעבדים חזקים.. אתה מגיע למהירויות עוד יותר גבוהות מהמעבדים האלה.. במחיר מצחיק.. אבל מבחינת שיפור שתשים לב אליו.. אז כמו שאמרתי לא תשים לב כמעט לשיפור..

טוב אממ אז לקחת תמפרט של DXM?

אני יתקן מה שצריך..

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX

מחיר: ¤681

עובד על 800MHZ FSB ולכן תיקח את הE4400.. שעובד על 1066MHZ..

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - DUAL BALL BEARING 19dBA - BLACK - GT12252BDL

מחיר: ¤65

סתם שאלה למה צריך להוסיף מאוורר? להחליף במקום 80MM שיש במארז (אני לא בדקתי איזה מאווררים באים איתו בגל לזה אני שואל..)

בקיצור המפרט שDXM נתן מצויין רק להחליף מעבד..

פורסם
  • מחבר

שטויות.. ביצוע OC לא יביא לשום שיפור שתשים לב אליו.. אלה אם אתה עוסק ברינדור או קידוד ודברים כאלה..זה כבר משהו אחר.. פה אתה צודק.. הOC בעצם חוסך לך מלא כסף.. במקום לקנות מעבדים חזקים.. אתה מגיע למהירויות עוד יותר גבוהות מהמעבדים האלה.. במחיר מצחיק.. אבל מבחינת שיפור שתשים לב אליו.. אז כמו שאמרתי לא תשים לב כמעט לשיפור..

אז אם אני משחק הרבה עדיף לקנות את ה6600 ולא לעשות OC?

מה עדיף למשחקים ואני גם מתכוון לעבוד עם דיי הרבה תוכנות (הורדה במיוחד) בזמן שאני משחק אז אני צריך משו חזק..

פורסם
אז אם אני משחק הרבה עדיף לקנות את ה6600 ולא לעשות OC?

מה עדיף למשחקים ואני גם מתכוון לעבוד עם דיי הרבה תוכנות (הורדה במיוחד) בזמן שאני משחק אז אני צריך משו חזק..

לא.. הכי הכי כדאי זה E4400.. ולעשות OC..

מי שלא עושה OC בימינו הוא ממש פראייר לדעתי.. זה כלכך קל כיום.. בערך כמו להתקין תוכנה..

אתה חוסך פה 500 שקל!! ומקבל משהו הרבה יותר חזק..

פורסם
  • מחבר

לא.. הכי הכי כדאי זה E4400.. ולעשות OC..

מי שלא עושה OC בימינו הוא ממש פראייר לדעתי.. זה כלכך קל כיום.. בערך כמו להתקין תוכנה..

אתה חוסך פה 500 שקל!! ומקבל משהו הרבה יותר חזק..

אז אני לוקח תמפרט של DXM ואת הE4400 וזה יוצא מפרט הכי טוב שאפר להוציא מהתקציב?

ואם אני עושה OC עם תוכנה דרך הוינדוס זה טוב?

כי ככה אני יכול ישר לבדוק אם הוא עומד בעומס טמפ...

פורסם
אז אני לוקח תמפרט של DXM ואת הE4400 וזה יוצא מפרט הכי טוב שאפר להוציא מהתקציב?

לפי דעתי כא..

ואם אני עושה OC עם תוכנה דרך הוינדוס זה טוב?

כי ככה אני יכול ישר לבדוק אם הוא עומד בעומס טמפ...

זה לא מומלץ עדיף להעלות דרך הביוס ואז לבדוק דרך הווינדוס טמפרטורה ושוב לצאת להעלות דרך הביוס ושוב לבדוק..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים