פורסם 2007 במאי 1118 שנים ספק: NETVISONחבילה: 1.5/512יש לי בעיה, משהו שחזר כמה פעמים בזמן האחרוןהמודם שלי עובד עובד ואז מחליט לעצור. הנורה של הCABLE מתחילה להבהב ואחרי כמה דקות זה מסתדרהאם אני לבד במקרה הזה?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים תבדוק שהחיבור למודם שלך תקין.תוודא שהכבל אינו רופף בשקע הכבלים.אצלי הם הכינו את השקע כמו הפרצוף שלהם ועד שלא סידרתי את זה כל נגיעה הכי קטנה גרמה לבעיה הזו.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר הקו שלי עבד בסדר יותר משנה אם אני לא טועהיכול להיות שהם עושים משהו לתשתית?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים תל-אביבי במקרה?...מלפני חודש אם לא קצת יותר המודם החל לצאת מסנכרון מעצמו כל כמה ימים ולחזור לאחר מס' דקות.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים יש לי בעיה, משהו שחזר כמה פעמים בזמן האחרוןהמודם שלי עובד עובד ואז מחליט לעצור. הנורה של הCABLE מתחילה להבהב ואחרי כמה דקות זה מסתדרהאם אני לבד במקרה הזה?כמה סבלתי איתם מהבעיה הזאת, החלפתי מודמים כבלים, מפצלים כלום לא עזר! אחרי חודש עוד פעם חוזר חלילה.לבסוף אחרי מלחמה ואיומים עם HOT הם שלחו לי טכנאי בכיר מטעמם(לא צד שלישי), האיש עלה על הבעיה מיד! הוא החליף לי את המגבר בקיר לחזק יותר.מאז עובד חלק.תתעקש איתם על טכנאי בכיר, ותבקש מגבר עזר לתשתית.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אולי אפילו לא צריך טכנאי, תרביץ שיחה עם הוט והם יבררו מה הבעיה. יאשקה אפשר תמיד להרביץ במיוחד כשאתה מאנייק רעיון למחשבה סתם תתקשר לHOT ותתחיל לדבר לא עובר יאללה בצעקות ! אני מתנתק ממכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.