עבור לתוכן

מתקפת הבאנרים המשתוללים

Featured Replies

פורסם

ציטוט:

אלון מלכנר, מנכ"ל חברת Oak Interactive, מתגאה כי טכנולוגיית ה-Jump Slide שפיתחה החברה נותנת למפרסם 100% חשיפה, משום שלמשתמש פשוט "אין לאן לברוח".

כנראה רק כשמישהו יעשה באנר שברגע שהעכבר עובר עליו יצעק "הייל היטלר" יבינו ששיטת הפרסום הזו פסולה!

(למצוא דחוף את הEMAIL שלו ו להציף!)

בכל מקרה אני נשבע ש:

* אני בחיים יותר לא ימלא לוטו ולא ירשם למפעל הפיס (הכרטיס הכחול)

* לא יקנה/יכאל את היוגורט החדש של תנובה

פורסם

ענקודר...אני מאמין שאני מדבר בשם כול הפורום כשאני אומר שאם תשים פה ת'פרסומת של תנובה לא יהיה לך טוב.. :asthanos:

פורסם

ענקודר...אני מאמין שאני מדבר בשם כול הפורום כשאני אומר שאם תשים פה ת'פרסומת של תנובה לא יהיה לך טוב.. :asthanos:

מוסכם.

פורסם
שיטוט באתר תוכן ישראלי, העברה תמימה של הסמן מעל לבאנר של מפעל הפיס, והבאנר מתרחב לפתע ומשתלט על מרבית המסך, תוך צעקות "כמה?! 50 מיליון!!" בקולו הענוג אך המבהיל של ארז טל. מכיוון שהבאנר הופעל עם הצבת הסמן עליו, ללא צורך בהקלקה, כל מעבר אקראי עליו הפעיל אותו והפסיק כל פעולה אחרת של הדפדפן. המומים מן הפרסומת שזה עתה נבחה עליהם, מצאו עצמם הגולשים נאלצים לכלכל צעדיהם בקפידה לבל יפעילו אותה שוב.

memories... :'(

פורסם
  • מחבר
המומים מן הפרסומת שזה עתה נבחה עליהם, מצאו עצמם הגולשים נאלצים לכלכל צעדיהם בקפידה לבל יפעילו אותה שוב.

lol... אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול...

הפעם הראשונה ששמעתי את זה..

בהתחלה לא הבנתי בכלל מאיפה אני שומע את ארז טל.. הייתי בטוח שזה יוצא מהטלוויזיה.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים