עבור לתוכן

צורב DVD של LG לא עובד כראוי

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה.

במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר.

אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש

פורסם

go into device manager -> IDE controlers

right click Primary IDE channel, and choose in the boxed "DMA if Available"

do it for secondry IDE channel too

פורסם
  • מחבר

כבר ניסיתי את זה לא עוזר

פורסם

the 4 of them are set to DMA ????

do u have the DVD connected alone on the IDE cable or there is something else connected with it

remove the other device and leave it alone on the IDE cable , see if that helps

פורסם

אתה על וינדוס ויסטה אחי?

גם אצלי אותה בעיה בויסטה לא זז כשאני מהעתיק קבצים

פורסם

כשיחיברת אותו שמת גמפרים כראוי?(ראשי ,מישני? אם הוספת לצורב שהיה על הכבל אז צריך לשים מישני)

פורסם
  • מחבר

כן גם בפריימרי וגם במשני מוגדר DMA. וניסיתי לחבר את הצורב גם לבד (מאסטר) וגם יחד עם עוד כונן אחר, בשני המקרים דאגתי לג'מפרים כראוי (מאסטר וסלייב).

ולא אני לא משתמש בויסטה אני עובד על ווינדוס XP עם חבילת SERVICE PACK 1.

אחי ניסה לתקן את הבעיה ולדבריו הדבר היחיד שנותר לנסות זה לעדכן את ה BIOS. האם זה יפתור את הבעיה? ואם יש בכך משום לקיחת סיכון?

פורסם
  • מחבר

גם חברי אומר שזה יכול לעזור אבל הקטע שאני לא רוצה להתקין כי אז המחשב שלי יפעל יותר לאט ביצועי המערכת ירדו בגלל שיש לי רק 512 ראם וכבר תפוס 240 כשהמחשב פועל בלי כלום (כלומר רק ווינדוס ונורטון וכמה תוכנות כמו של כרטיס מסך וכאלה).

פורסם

גם חברי אומר שזה יכול לעזור אבל הקטע שאני לא רוצה להתקין כי אז המחשב שלי יפעל יותר לאט ביצועי המערכת ירדו בגלל שיש לי רק 512 ראם וכבר תפוס 240 כשהמחשב פועל בלי כלום (כלומר רק ווינדוס ונורטון וכמה תוכנות כמו של כרטיס מסך וכאלה).

are u talking about SP2 or about the ASPI drivers

anyways, i doubt any of both of these will make ur system run slower if u have 512MB RAM

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על SP2 וגם אם יש לי 512 ראם נורטון כבר תופס מקום ומה שנשאר אני רוצה כדי לעלות משחקים

פורסם
  • מחבר

כפתרון זמני(\קבוע) התקנתי את צורב ה-DVD מהמחשב השני אצלי ובמחשב השני את הצורב הבעייתי והכל עובד (כלומר עם הצורב האחר המחשב שלי לא עושה בעיות).

איך זה שצורב DVD של LG לא עובד אצלי כראוי וצורב DVD אחר (אפילו לא רשום עליו חברה) עובד אצלי מעולה?

זאת ועוד- המחשב השני פועל עם כל אחד מכוננים שפורטו מעלה בצורה תקינה.

מוזר.....מאוד מוזר.... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים