עבור לתוכן

בעיה בחיבורים של הHD שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי HD של 120 GB והוא של SATA עכשיו אני יודע שיש לו חיבור לחשמל בצד ימין אבל לייד הכבל SATA בצד שמאל יש עוד כבל שגם הוא מתחבר לספק כוח..(יש לציין שיש לי ספק כוח חדיש מאוד).

הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לשחרר אחד מהם ואם כן איזה מהם כדאי, האם בגלל שיש בו שני חיבורים שונים מאותו ספק גורמת לו להתחממות ייתר?

עריכה: למה אין לי שום דבר מחובר בששת הפינים ב"מרכז" שבין הסאטה לבין החשמל??? האם זה תקין, מה אמור להיות שם?

פורסם

אמממ אתה אמור לחבר רק חיבור חשמל אחד, או SATA או הרגיל, אני מתפלא שזה עדיין עובד לך.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת שזה לא בסדר ששניהם מחוברים?

האם זה משפיעה על הטמפרטורה?

פורסם

לא אבל הוא יכול להישרף לך.

פורסם
  • מחבר

לא אבל הוא יכול להישרף לך.

כן לזה התכוונתי, אז כדאי לי להוציא אחד? אם כן איזה מהם יותר כדאי? החיבור החדש (השחור) או הרגיל שמחובר הכי מימין?

פורסם

זה לא משנה, אני אישית הייתי משאיר את ה SATA כי הוא יותר דק.

פורסם
  • מחבר

אוקי הוצאתי ועכשיו גם אני רואה שיפור משמעותי בטמפרטורה.. תודה.

הייתי רוצה לדעת מהם הפינים שבין הסאטה לבין החשמל הרגיל (נישן) בצד ימין, האם יש קשר בניהם לבין הג'אמפר? האם אתה יכול לומר לי מזה ג'אמפר בבקשה?

פורסם

אם אתה מתכוון לתמונה הראשונה אז כן, אילו פינים כדי לשים ג'אמפר, בכונני SATA אין שום צורך לשים ג'אמפר רק אם יש לך לוח-אם שלא תומך SATA-II ויש איתו בעיות.

התמונה השנייה זה בעצם הג'אמפר.

hd2in8.jpg

jumperru4.jpg

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה שאני אקנה HD חדש עם SATA II אני אחזור אליכם :)

פורסם

לא הבנתי מה שאתה אומר בעצם זה שצריך להיות מחובר או SATA או מולקס???

פורסם

או חשמל מהחיבורים הישנים, או חשמל מהחיבור המוארך של SATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים