עבור לתוכן

עצה בנוגע כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! תודה שאתם קיימים :yelclap:

שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS.

אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם:

1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט.

2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר

של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה?

3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי?

תודה תודה תודה ;D

אריק.

פורסם

write exsatly what is the two cards models something like Leadtek Geforce 7300LE 256MB

give us the exact model and price of the cards u want

aero can run on almost all cards above Geforce 5200+

פורסם
  • מחבר

כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX7300GS 256MBו Leadtek

290 ש"ח

או

כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PCX7300GS 128MBו Palit

315 ש"ח.

למה הפאליט יותר יקר ב-128 מגה מאשר לידטק ב-256?

פורסם

it depends on the store have specific brands cost more than others, depends on the importer

what store is this?

פורסם

BONBON אני ממליץ לך בחום רב (יא אללה איזה חום פה...) לתת תקציב לפורום מפרטים ותרשום שם את הצרכים שלך על מה חשבת ומאיזה חנות אתה מתכנן לקנות. אני בכל אופן לא הייתי ממליץ לרכוש מחשב חדש עם כרטיס 7300GS שממש ממש ממש אבל ממש כרטיס נחות שלא נותן ביצועים בשום משחק מהשלוש שנים האחרונות, בגלל זה אני ממליץ מאוד בחום בשום פנים ואופן לא להשקיע כל כך מעט בכרטיס מסך, כלומר או שתשקיע 500-400 או שפשוט תקנה כרטיס מסך מובנה בלוח האם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים