עבור לתוכן

בונה מחשב חדש כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

טוב אני בונה אחד חדש או השבוע או שבוע הבא, את רוב הדברים כבר יש לי.

הנה המפרט:

1. XP1900+

2. Abit KR7A-Raid

3. OCZ 512 PC2700 CAS 2.5

4. HSF Swiftech MCX-462

5. Leadtek Winfast GF3 Ti-500

6. Creative Audigy 5.1

7. Plextor 24/10/40a

8. Maxtor 60GB D740X-6L x 3

9. Antec 1240

10. Enermax 431w

11. realtek 10/100

אם אתם זוכרים, למארז יתוופסו הרבה מאוד מאווררים ליעול זרימת האוויר.

ניתן לראות תמונה כאן:

http://www.geocities.com/bi0d0me2002

עכשיו לשאלות..

1. אני מתכנן לעשות אובר-קלוק.. בשביל האתגר והכיף שבעניין.. בשביל לפתוח את המעבד ניסיתי להשיג את החומר שהיה בכתבה של טום, אבל אפשר בארץ רק בחבילות של 500 גרם או משהו כזה וזה עולה בערך 450 יורו..

המלצות לחומר אחר במתקונת קטנה יותר יתקבלו בברכה.

2. מישהו מבין במודים של לוחות-אם? הבנתי שהרבה עושים את זה ללוחות של abit ושל epox כדי לסחוט מהם עוד וולטים בשביל O/C יותר יציב ויותר טוב. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק אני אמור לעשות כדי לפתוח את ה-Vcore, Vmem ו-VIO.

הנה פורום שמסביר על זה, אבל אני לא הכי הבנתי:

http://www.icronticforums.com/showthread.php?s=&threadid=16942

3. כמו כן שמתי לב שרוב האנשים שעושים את המודים האלה משתמשים בדר"כ בזכרונות PC2400 CAS 2, של חברות כמו Crucial/Crossair/Kingmax.. הבנתי שהם יותר טובים לאוברקלוק מאלה שלי כי הם יכולים לעבוד בסביבות ה-170+ בהגדרות המקסימום שלהם בגלל ה-CAS 2.. אתם מאמינים שגם ה-OCZ CAS 2.5 יגיעו לאותו מצב?

4. אני שוקל אם להעביר את הכרטיס סקזי שלי (Adaptec 21960) ואת הארד דיסק המהיר שלי איתו, אני מעדיף שיהיו כמה שפחות כרטיסים על הלוח אם, כי הם בטח רק יפריעו לאוברקלוק, מה אתם אומרים?

5. אני הולך לחבר את שלישיית המקסטור ב-Raid 0, יש לי כבלים עגולים ATA100, הם מספיק טובים בשביל ATA133, או שכדאי להשתמש בכבלים שהגיעו עם הלוח אם?

האבורקלוק שאני מצפה להגיע אליו זה משהו כמו 166x11..  ;D

תודה מראש לכל מי שיציע את עזרתו.

פורסם

cwm24.gif

אתה מטורף!

אוברקלוקר כמוך עדיין לא נראה במחוזותינו!

פורסם

אולי כדאי לך לשקול את הלוח אם של EPOX... טוב יותר לאוברקלוקינג.

נ.ב

אתה עשיר?

עומר

פורסם

הוא לא מטורף, בסה"כ יש כאן בן-אדם שסוף סוף מבין משהו במחשבים.

אני אגיב להודעה שלו בקרוב, אני פשוט עומד לצאת מהבית.

לגבי המוד ללוח, אתה יכול לעשות אותו בגדול, אתה רק צריך לדעת בדיוק את הדגמים של החלקים. אני גם הולך לעשות משהו דומה ללוח של ABIT, כי אני הולך לדפוק לדורון 800 שלי את הצורה.

פורסם
  • מחבר

עומר, בתגובה לשאלתך, הממ.. אני דיי מפונק וההורים דיי נותנים לי מה שאני רוצה, או שהם פתאום מגלים חיוב של איזה 4000 ש"ח מהנסיעה של אחי לתיאלנד ששכחתי להודיע להם עליה.. ;D

אופסי.... :smoke:

והלוח של abit גם הוא מצויין ל-o/c לא פחות מה-epox.. תקרא את זה:

http://www.icronticforums.com/showthread.php?s=&threadid=16946&perpage=30&pagenumber=1

בהתחלה בכלל רציתי את ה-Iwill XP333-R, אבל אח שלי מצא רק את זה, שהתברר שהוא דווקא יותר טוב ממה שחשבתי בהתחלה.

בכל מקרה המעבד,צורב,כרטיס קול מגיעים רק יום רביעי כנראה. אין אפשרות להחליף את הלוח עכשיו ואני גם לא רוצה.

עם הזכרונות נראה לי פישלתי קצת אבל לא משהו נוראי.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד פה אין תשובות חלקיות עד ש-athlon חוזר? :)

פורסם

וכמב כל הדברים הנ"ל יעלו לך?

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר אין לי מושג, כי חלק הוזמן מהאינטרנט, חלק יעבור מהמחשב הישן, חלק אח שלי הביא מתילאנד, וחלק אני מזמין פה הארץ כך שזה בלאגן אחד גדול..

נוו אף אחד לא יכול לענות לי?

לפחות בקשר לחומר המוליך למעבד..

פורסם

איזה חומר מדובר?????

אם אתה מתכוון למשחת כסף יש לי קצת (שפופרת קטנה של 25% כסף)

פורסם
  • מחבר

ECCOSHIELD® ES Conductive Surface Coating

פשוט תגידו לי מה אפשר לשים במקום ואיפה ניתן להשיג את זה.

פורסם

תאמץ אותי..... (הלוואי עליי הורים כמו שלך)

ודרך אגב לא פישלת עם הזכרונות הזכרון של ocz מושלם לאוברקלוק בשביל זה הוא נועד השאלה איזה קנית בpcpro יש כתבה על הזכרונות האלה אני מציע לך לקרוא אותה ולהבין קנית זיכרון טוב

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהם נועדו ל-o/c, בגלל זה קניתי אותם, אבל, הם CAS 2.5, לא CAS 2 שזה יותר טוב, כמו רוב הזכרנות של PC2400 מהחברות המובילות.

אז הם יגיעו בטוח ל-170, אבל השאלה היא אם זה יהיה ב-max settings של הזכרונות, במצב אולטרה (הגדרת ביוס של ה-Abit) עם כל הטוויקים שעושים בזכרונות..

כי יש לזה השפעה גדולה על הביצועיים..

אתה יודע מה, אני בטח אוכל גם להגיע אתם ל-200 fsb.. אבל זה לא יהיה ב-max settings כך שזה לא ממש מועיל, זה יהיה אפילו יותר איטי מ-170 בהגדרות יותר טובות.

פורסם

תראה, אני מריץ זכרונות של CRUCIAL PC2100 CAS2.5 ב-148MHZ ו-CAS2 בלי שום בעיה.

אני מתאר לעצמי שאתה תוכל בכיף להיות בסביבות ה-170+ עם CAS2.

פורסם

לגבי ה- MOD שאתה רוצה לעשות ללוח, אתה צריך להיות ממש טוב עם מלחם, לא כ"כ קשה להבין מה לעשות אבל הביצוע יהיה קשה. מה גם שאם פישלת הלך הלוח ואין אחריות (מה שלא ממש משנה אם קנית מחו"ל).

אני ניסיתי בזמנו MOD ל-A7M266 שיאפשר שינוי MULTIPLIER אבך כשראיתי את גודל הנגדים שצריך להלחים ללוח גיליתי שהקצה של המלחם יותר גדול מכול הנגד וויתרתי :-[

פורסם
  • מחבר

נו athlon לאיפה נעלמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים