פורסם 2007 במאי 1018 שנים קניתי מחשב חדש עם לוח אם ds3 ומארז .3d aurora הייתי אצל החנות אתמול לקחת את המחשב, והסתבר שהמקלדת לא עובדת.עכשיו התקשרו אלי מהחנות שלהם, והם אומרים שיש קצר בין המארז ללוח אם והמקלדת והעכבר לא עובדים. (הם טוענים שהם בדקו את זה עם שני לוחות אם DS3,ואותה מערכת במארז אחר עובד.רציתי לשאול אם למשהו יש את השילוב הזה?כי זה נראה לי ממש ממש מוזר שהמארז לא מתאים ללוח אם (ועוד שניהם של GIGABYTE).מה אתם אומרים??
פורסם 2007 במאי 1018 שנים לפעמים התושבות שמניחים עליהם את הלוחות יוצרות הולכה בין ההלחמות מה שגורם לקצר זה מצביע יותר על בעיה בלוח...שינסו להרכיב את הלוח מחוץ למארז עם כל החלקים ויבדקו..... אם זה עובד צריך להחליף לוח.... ראיתי דבר כזה עם לוח STRIKER ומארז אורורה 570
פורסם 2007 במאי 1018 שנים ראיתי כבר 2 לוחות כאלה(ds3 -ds3p) מורכבים באורורה ולא היתה עם זה שום בעיהבמידה והם טוענים שהם בדקו את זה עם 2 לוחות שונים שינסו להחליף למארז זההכמו שבומבדיר טען יכול להיות שיש בעיה עם הרגליות של המארז הקיים
פורסם 2007 במאי 1018 שנים עזוב אחי גם אם שמו מסודדים זה עדיין לא תקין לא יודע מי החנות אבל תדרוש ממנה לוח חדש ! ...עם לוח חדש זה יעבוד ושלא יגידו לך שניסו כמה לוחות כי הם לא כי אם כן זה היה מסתדר אני מכיר את הבעיה
פורסם 2007 במאי 1118 שנים נשמע הזוי. אני התקנתי DS3P וDS3 ב AURORA 570 (שאמנם גדול יותר מהAURORA 3D אבל בשאר זהה) ולא היו לי שום בעיות (הDS3P זה המחשב שלי בבית) . יכול להיות משהו במארז הספציפי הזה אבל בכלל אין ולא ידוע על בעיות איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.