פורסם 2007 במאי 918 שנים היי,אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו.מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?
פורסם 2007 במאי 1018 שנים דיסקים קשיחים מגיעים ליבואן בקופסה אחת גדולה ובא נמצאים 20 יח' בשקיות .לא נראה לי שניתן להשיג דיסק קשיח בקופסה ...
פורסם 2007 במאי 1018 שנים ניתן להשיג גרסת RETAIL לדיסקים קשיחים, ראיתי כאלה באופיס דיפו, העניין הוא שמשלמים תוספת גדולה יחסית עבור קופסת קרטון ו-4 ברגים.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר נמאס לי לקנות מחנויות מחשבים/יבואנים ישראלים, שבלי לחשוב פעמיים שולח מוצרים משומשים או מוצרים שהוחזרו להם ע"י לקוחות.אני אבדוק באופיס דיפו, תודה.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר אני לא ממש סומך על היבואן..יש לכם חנות שאתם מכירים שלא עושה קומבינות? איך הכוננים מגיעים באריזות של ה20? הם סגורים הרמתית או משהו?תודה =]
פורסם 2007 במאי 1018 שנים ההארדיסקים מגיעים לכל חנות אטומים הרמטית בשקית אנטי סטטית עם חבילת סילקון בתוכה.....תדרוש מהחנות לקנות רק בשקית הזאת וזהו
פורסם 2007 במאי 1018 שנים דיסקים קשיחים נמכרים באריזה אטומה, האריזה בד"כ נפתחת בחנות במעמד הקנייה ע"מ להדביק מדבקת אחריות. וזה לא סיליקון זה סיליקה, זה שקית קטנה (בערך 1X4 ס"מ) מלאה בגרגירי סיליקה ע"מ לספוג את הלחות. ככה נראית אריזת ה-OEM: ככה נארז דיסק OEM בודד: שקית סיליקה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.