פורסם 2007 במאי 918 שנים יש מכירה בוואלה של זיכרון למחשב בזול (או שלא) ללילה. זה הקישור : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IB512667_LYL וזה המחשב שלי בערך : ורציתי מזמן להעלות זיכרון עד שאני יחליף מחשב (וגם אוכל להשתמש בישן (בו) למחשב מולטימדיה) האם לקחת 2 של 512 או 1 גיג'ה ? או שהם בכלל לא שווים או לא מתאימים למחשב שלי ? תודה מראש על העזרה.
פורסם 2007 במאי 918 שנים this is DDR2 memory, u have P4 2.4GHz & Geforce4 aka 90% u have a motherboard with 478 and DDR1it doesnt fit in ur computer, u need DDR1 memory not DDR2what is ur motherboard model?did u buy the computer with geforce4 & the cpu and didnt change the motherboard since u bought it?
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר לפי מה שאתה רושם אז זה לא מתאים.אני לא יודע איך לבדוק מה המודל של לוח אם.קניתי את המחשב עם geforce4 ולא שיניתי כלום.
פורסם 2007 במאי 918 שנים since u didnt change anything then ur motherboard supports DDR1 memory., so u cant install DDR2 on it, it will not fit.
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר טוב תודה אבל איך יכול להיות שזיכרון DDR2 יותר זול מל-DDR1?אן שזה סתם זבל.
פורסם 2007 במאי 918 שנים becouse DDR2 is manufactured more than DDR1ddr2 is dominant in the market, the demand is on it this its manufactured by lots of companys thus price is cheaperDDR1 is leaving the market so u can expect it to even raise in price
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.