עבור לתוכן

המחשב שלי נהרס

Featured Replies

פורסם

שלום, היום אבא שלי החליט לפרמט את המחשב שלי ולהתקין גירסה חדשה של הוינדוס אבל אירעה בעיה והמחשב לא מקבל את ההתקנה אז אבא שלי החליט לעשות ללוח אם דיפולט ועכשיו כל המחשב נדפק ולא עולה בכלל.

בא לי להתאבד ממש אין לי חיים כמעט מחוץ למחשב זה הדבר היחד שאני אוהב,בית הספר בכלל לא חשוב לי ולא מעניין אותי,כך שנשאר לי רק המחשב ועכשיו הוא גם לא עובד לי ושום דבר לא חצילח להחזיר לי את מה שהיה טוב.

עכשיו אני רושם מהמחשב שלי אחות שלי ואתם בטח חושבים שהכל פה זה בדיחה אבל ממש.

:'( :'( :'( :'(

פורסם

1. תמצא דברים אחרים חוץ ממחשב.

2. תפרמט מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

אני הולך לחדר כושר נפגש עם חברים וכל החרא של גיל ההתבגרות וכו' אבל שום דבר לא עושה לי ולא מעביר לי את החיים בכיף ובאיכות כמו המחשב.

2)לא ניתן לפרמט את המחשב כי הבעיה בלוח אם בCMOS ולא בהרדיסק

פורסם

טוב זאת כבר שאלה לתמיכה טכנית...

אולי תאפס תביוס או משהו.

קיצר תנגן לאבא שלך על המצפון שיתקן לך

פורסם

תזמין טכנאי אם אתה לא יודע לתקן לבד.

קצת חשיבה ב'מת...

פורסם
  • מחבר

כבר פעם סידרתי בעיה מסוג זה.

כתוב לי בעלייה CMOS FAILURE מדובר בלוח ישן GIGABYTE K8U

פורסם

הוצאת המחשב מהחשמל+ניתוק הסוללה שעל הלוח אמורה לאפס את הביוס, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הסוללה אבל לא עזר אני חושב שהבעיה פה זה השבב הזה שמאפס את הביוס ומשום מה אין לי כזה בכלל על הלוח אם.

למזלי כל המידע של המחשב מגובה על הרדיסק חיצוני 160GB ,אני עדיין מצליח להיכנס להגדות הביוס אבל אין לי ממש מושג מה עושים :jump:

פורסם

תבדוק בהוראות של לוח האם אם יש אחד כזה.

פורסם

שים לב שהכבל של החשמל מנותק מהמחשב בזמן שאתה מוציא תסוללה.

פורסם

תסתכל בלוח האם על ההוראות איך לאפס את הביוס - לא בכל הלוחות מאפסים בעזרת הוצאת הסוללה.

פורסם

תשאיר רק את החיבורים הנחוצים,הכבל של החשמל מסך ומקלדת..

פורסם

עד כמה שידוע לי הוצאת כבל החשמל וסוללה פנימית לפרק זמן מסויים בהכרח יאפס את ביוס. אולי יש דרך אחרת אבל זה הכי בטוח.

אחר כך אתה צריך לשחק עם ההגדרות שם ולודא שהם בתיאום עם החומרה שלך. מכיוון שיש לך גיבוי למידע שלך (כל הכבוד :xyxthumbs:) המידע שנשאר לך בהרדדיסק לא חשוב, לכן תשיג דיסקט (או CD) שיאפשר לך לעלות את שורת הפקודה ולפרמט את ההרדיסק. משם הדרך כבר בטוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים