פורסם 2002 בינואר 923 שנים זה פשוט מוציא אותי מדעתי ! וכבר שמעתי שלעוד אנשים זה קורה. פתאום נתקעת שורת המשימות ב-XP ואי אפשר לזוז, לא לקבל ולשלוח הודעות ב-ICQ ולא למזער או לפתוח חלונות. גם לא להתנתק מהאינטרנט. מישהו יודע אולי על פתרון ? או שרק את זה מיקרוסופט לא יודעים לתקן ?
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים מחבר זה קורה במשך 30 שניות ואז משתחרר. זה בהחלט מעצבן אבל לא עד כדי כך... אתה יודע איזו בעיה זאת כשבחורות ממתינות לתשובה באיי סי קיו יותר מ-30 שניות ? ? ? :lol: :lol: לחץ לחץ...
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים יצא לך פעם להתסכל על Screen Shoot של המחשב שלך, במסך מלא?ואז אתה בטוח שזה "המחשב", ומנסה נניח ללחוץ Start, אבל שום דבר לא קורה? ... בדיוק.
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים רגע רגע...לכל מי שיש XP פה זה קרה לו?או שאני היחיד?או שבכלל זה קשור בגירסה?
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים רגע רגע...לכל מי שיש XP פה זה קרה לו?או שאני היחיד?או שבכלל זה קשור בגירסה?גם לי יש אקס פי וזה קורה לי גם מי פעם!!זה אשכרה מעצבן רצח!! שיסדרו את זה כבר
פורסם 2002 בינואר 1023 שנים מחבר זה קורה לכל אחד שעובד מספיק שעות על המחשב שלו.. ואני מתכוון לחפש התייחסות לבעיה הזאת באתר של מיקרוסופט. לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אפילו משהו זמני עד SP1
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים רציתי גם אני להזדהות,גם לי זה קרה כבר כמה פעמים וזה אכן משתחרר לבד אחרי איזה חצי דקה - דקה.
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים גם לי זה קורה אבל זה לא ממש מעצבן זה אולי הבאג הכי בולט שיש בוינדואוס הזה וגם למישהו קורה שהוא מוחק סרט או סרטון והוא לא יכול למחוק?יש הודעה שהקובץ בשימוש והוא לא באמת בשימוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.