עבור לתוכן

צורב DVD של LG לא עובד כראוי- דרושה עזרה מקצועית

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה.

במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר.

אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש

פורסם

יש פורום בעיות טכניות..

פורסם

נסה לחבר אותו לבד על הכבל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר אותו לבד וגם ביחד עם הצורב הקיים וכמובן דאגתי לסדר תמיד את העניין עם master, slave

זה לא עזר

פורסם

תוודא שהוא עובד ב DMA ולא ב PIO

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה?

פורסם

יש פורום אחסון. או אפילו פורום תמיכה טכנית.

הועבר.

פורסם

הכוונה היא לתמונה שצירפתי.

כמובן אצלך אתה צריך לבדוק את IDE CHANNEL שעליו יושב הצורב, אני בדקתי את הערוץ שעליו יושב ה-HD שלי בתמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אצלי ב device manager ב- IDE ATA/ATAPI ,ב- PRIMERY IDE וב- SECONDARY IDE בשניהם מוגדר DMA. כרגע מחובר אצלי הכונן הישן. יכול להיות מצב שכשאני מחבר את החדש במקומו (זה שלא עובד אצלי) ההגדרות שם יתחלפו?

פורסם

כן, תחבר את הכונן ותבדוק.

פורסם

מאחר וזה עבר לפורום שלי... תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

אני משתמש טרי בפורום, אשמח אם תסביר לי איך משנים כותרת של נושא שכבר התחלתי (זה אפשרי?)

פורסם
  • מחבר

הרגע ניסיתי שוב להתקין את כונן הדיוידי. ב device manager ווידאתי שב PRIMARY וב- SECONDERY מוגדר DMA. הבעיה לא נפתרה; עדיין הכונן מסרב להפעיל קבצי מוזיקה, EXE, או כל קובץ אחר. הכונן רק מאפשר לסייר בתיקיות בתוך הדיסק וגם זה הוא עושה מאוד לאט. לאחר כמה זמן שהכונן לא הצליח להפעיל קובץ בתוך הדיסק מופיעה הודעה שאומרת משהו MEMORY COULD NOT BE READ. מה עושים עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 18:46:28

והנה ההודעה המדויקת שאני מקבל:

THE INSTRUCTION AT "0x00d1d663" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read".

click ok to terminate the program.

בבקשה עזרה ממכם אני פונה אל המומחים שביניכם חייב להיות כאן מישהו שיוכל לפתור את הבעיה.

פורסם

אני משתמש טרי בפורום, אשמח אם תסביר לי איך משנים כותרת של נושא שכבר התחלתי (זה אפשרי?)

בשמחה, תלחץ על כפתור העריכה בפוסט הראשון של הנושא הזה, ופשוט תערוך את הכותרת :)

פורסם
  • מחבר

ערכתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים