עבור לתוכן

האם טוניק טאוור יכנס לי במארז CM532 על לוח 965P-DS3?

Featured Replies

פורסם

אז ללכת על הטוניק טאוור בראש שקט ולתת בראש למעבד? או לעשות לפני כן את הבדיקות הנחוצות?

נראה לי אם תבדוק באינטרנט את הרוחב של המארז ותסיר כמה סנטימטרים זה יעזור.

אבל אני בטוח ב99% שזה נכנס.. (1% למקרה שאני טועה, אז שלא יאשימו אותי.. שיאשימו את האחוז :silly:)

תבדוק.. זה לא כזה בעיה.

מה שכן, הייתי בודק במקומך אם המאוורר נכנס בלוח אם.. אם אין קרבה לזכרונות או משהו.. ובזה אני מצטרף לשאלתך גם.

פורסם
  • מחבר

הרוחב הוא 23.5 ס"מ. נראה לי שמבחינת זה הוא יתאים. מבחינת המאוורר מצטרף לשאלה למרות שנראה לי שהוא ייכנס..

פורסם

פרק את המחשב גש איתו לחנות שאתה רוצה לקנות ותבדוק במקום או שתברר לגבי מדיניות החזרים במידה ואין מקום, בכ"ז זאת הוצאה די כבדה אבל היא חד פעמית.

פורסם

אחי תקשיב הרכסתי כבר מחשבים עם המארז הנ"ל הלוח והקירור הזה והוא נכנס אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לקחת את המחשב לחנות שממנה אני קונה כי היא דיי רחוקה ממני ואין לי נגישות. אני אבדוק בתוך המארז אם יש מקום וזהו...

תודה לכל העונים :xyxthumbs:

http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm#

האם זה הקירור? אם כן אני אלך עליו.

פורסם

אני לא יכול לקחת את המחשב לחנות שממנה אני קונה כי היא דיי רחוקה ממני ואין לי נגישות. אני אבדוק בתוך המארז אם יש מקום וזהו...

תודה לכל העונים :xyxthumbs:

http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm#

האם זה הקירור? אם כן אני אלך עליו.

כמובן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה הזמנתי אותו עכשיו. אני אקבל אותו עוד שבועיים לפי מה שכתוב באתר. ואז סוף סוף אתן למעבד שלי בראש... כמובן בעזרתכם כי יהיו לי מס' שאלות :)

פורסם

סבבה הזמנתי אותו עכשיו. אני אקבל אותו עוד שבועיים לפי מה שכתוב באתר. ואז סוף סוף אתן למעבד שלי בראש... כמובן בעזרתכם כי יהיו לי מס' שאלות :)

נענה בשמחה.

מה שכן, אל תדאג בקשר לשבועים זה מגיע הרבה לפני.

אה בעצם הזמנת בטח דרך דואר רשום.. טוב אז כן יגיע אולי תוך שבועיים אבל יכול גם להגיע הרבה לפני!

אני אישית הזמנתי עם המשלוח של ה4 ימים והגיע תוך יומיים מראשון לרעננה. הכול תלוי אם יש להם במלאי והמוצר הזה בטוח במלאי כי יש פול קונים..

האתר הזה נראה לי מספק להם חצי מהקונים למוצר הזה חחחח. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

המשלוח של ה4 ימים עולה עוד 40 שקל שלא שווה לי להוסיף אותם. אני יכול לחכות קצת... גם ככה יצא לי עוד 30 שקל יותר יקר בגלל האשראי והמשלוח.

הזמנתי גם למחשב השני שלי מנועה מחשבים מאוורר 80 מ"מ ו90 מ"מ אחד מוציא אחד מכניס של AC. המעלות עולות בצורה רצחנית... :'(

פורסם

המשלוח של ה4 ימים עולה עוד 40 שקל שלא שווה לי להוסיף אותם. אני יכול לחכות קצת... גם ככה יצא לי עוד 30 שקל יותר יקר בגלל האשראי והמשלוח.

הזמנתי גם למחשב השני שלי מנועה מחשבים מאוורר 80 מ"מ ו90 מ"מ אחד מוציא אחד מכניס של AC. המעלות עולות בצורה רצחנית... :'(

עולות אחרי שהחלפת לAC?

תבדוק סידור כבלים, תבדוק שהוא מסתובב בשיא המהירות שלו.. זה פשוט לא הגיוני שהחלפת ממאוורר אחד למאוורר ב' שהוא טוב יותר והטמפ' עולות..

נסה עוד פעם להחזיר את הקודמים אולי ולבדוק אם הטמפרטורות יורדות.. כמו כן, אשמח לדעת מי יותר שקט :)

אתה תהנה עם הTUNIQ אני מבטיח לך.. עם בHEXUS הוא בEditor's Choice וככה כמעט בכולם, הוא חייב להיות טוב.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הגיעו אליי המאווררים של AC רק הזמנתי אותם לפני חצי שעה :jump: ברגע שהם יגיעו אבדוק טמפ' וגם את הרעש שלהם ואגיד לך.

בקשר למעלות דיברתי באופן כללי על הסביבה בתוך המארז ומחוצה לה.

גם אני שמעתי על הTUNIQ שהוא טוב פשוט עכשיו יש לי סיבה לקנות אותו אז קניתי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים