פורסם 2007 במאי 918 שנים יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטיםעכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and passwordעכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!!אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזהעכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר אתה עם הFIRMWARE המקורי?נראה לי שכן כי אף פעם לא עשיתי עדכון מיוזמתי אבל למען האמת אני לא ממש יודע זה FIRMWAREוניסיתי admin ו-admin. גם זה לא עזר.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים הלחיצה על הRESET מאחורה צריכה להיות ארוכהמשהו כמו 10-20 שניות בשביל לאפסד אותו
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר עשיתי את זה וזה אכן פתר את הבעייה הנ"ל. אבל כעת נוצרה בעייה אחרת: אני לא מצליח לפתוח אף דף בדפדפן. הוא פשוט חושב הרבה זמן ואז מודיע לי שהוא לא יכול לפתוח את הדף.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים לא, דרך הממשק של הראוטרכמו שנאמר, כפתור ה RESET מאפס אותו לכמו חדש, בלי הגדרות, בלי שם משתמש וססמא, או כתובת של הספקית שלך.זה לא בעיה שנוצרה, זה מה שהיה צפוי לקרות אחרי RESET, וכתבו לך את זה...בכל אופן, אם אתה לא יודע איך להגדיר אותו, תכתוב כאן באיזה תשתית אתה מחובר (כבלים או ADSL) ואיזה מודם יש לךותקבל הנחיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.