עבור לתוכן

מחשב לאל מסך לשימוש ביתי ממוצע+ בין3K ל4K

Featured Replies

פורסם

שלום!

אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם הצעה למפרט מחשב, לשימושים רגילים ובעיקר - הורדות, צפיה בסרטים (צריך TV OUT), עריכה בסיסית עם פוטושופ, ולפעמים גם משחקים (זה אפילו לפי סדר החשיבות פחות או יותר).

כמובן עדיף כמה שיותר זול - אבל חוזק המחשב גם הוא - חשוב עד מאוד.

אני גם מאוד רוצה את מארז הSOPRANO של ThermalTake...

לגבי OC - אינני מבין כל כך מה הצורך (מבין את הפעולה עצמה) - אבל האם האפשרות לבצע OC תעזור "לסחוב" את המחשב לעוד כמה שנים - כלומר בזכות הOC אוכל בעוד שנתיים לממש OC ולסחוב את המחשב לעוד כמה שנים טובות? אם כן שהרי זה חשוב. אם לא וזה נחוץ רק למשחקים ולמשימות מוגברות כאלו - אין צורך בזה.

עניין נוסף שאני פחות מבין הוא ההבדלים בין AM2 לC2D של אינטל. מה משמעות כל אחד מהם - מה ההבדל?

מסך נקנה 19", והשאר - במפרט הזה.

המון תודה לכל העוזר!

חן.

פורסם
לגבי OC - אינני מבין כל כך מה הצורך (מבין את הפעולה עצמה) - אבל האם האפשרות לבצע OC תעזור "לסחוב" את המחשב לעוד כמה שנים - כלומר בזכות הOC אוכל בעוד שנתיים לממש OC ולסחוב את המחשב לעוד כמה שנים טובות? אם כן שהרי זה חשוב. אם לא וזה נחוץ רק למשחקים ולמשימות מוגברות כאלו - אין צורך בזה.

שמעתי מכמה אנשים שעשו OC גבוה.. שהם לא מרגישים הבדל בין אחרי הOC ללפני הOC..

במשחקים זה לא עוזר לך בגלל שהמעבד נהייה צוואר בקבוק רק בFPS גבוה.. ורק אם המעבד שלך ממש ישן אז זה יעזור..

בעיקרון הOC זה יותר לאנשים שמשתמשים בתוכנות כמו 3DMAX MAYA וכאלה.. ואז הרינדורים הרבה יותר מהירים..

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות / הצעות בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים