עבור לתוכן

מפרט עבודה גרפית כבדה-הצעות לשיפור ללא מגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

מה איתו? אם אתה מדבר על ה64 ביט.. אז אם אני לא טועה הוא תומך.. וגם זה כבר לא רלוונטי אליך.. שהרי במילא לא תשתמש ביותר מ2G

פורסם

תשמע אם התקציב באמת ללא הגבלה וכסף הוא לא אובייקט אז תקנה מחשב חדש קומפלט עם כל מה שאתה צריך

אתה אפילו יכול לקנות שרת עם 4 מעבדים 32G זיכרון ולהתפנק עליו.

אתה פשוט צריך לדעת מה אתה צריך בדיוק ואיפה לחפש.

ואת המחשב הישן תמכור או תתרום (אני מוכן לקבל את המחשב כתרומה ;))

פורסם
  • מחבר

נו,אז תציע מפרט

פורסם

boaz_aha למה אתה מגיע לקבצים בגדלים כאלו?

כי אני גם עובד בתחום עם הגדלות ועיבוד תמונה בפוטושופ, על מעבד X2 3800 + 2GB RAM.

ומסתדר לא רע בכלל, אני אסחוב ככה עד להופעת K10 המיוחל. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

boaz_aha למה אתה מגיע לקבצים בגדלים כאלו?

כי אני גם עובד בתחום עם הגדלות ועיבוד תמונה בפוטושופ, על מעבד X2 3800 + 2GB RAM.

ומסתדר לא רע בכלל, אני אסחוב ככה עד להופעת K10 המיוחל. :xyxthumbs:

התרשמתי שאתה מבין ותוכל לעזור...

אני בונה תמונות גדולות מחבור של הרבה קטנות(אבל הרבה...)+ שכבות וזה מגיע לגדלים האלה.

האמת שהצלחתי להתבלבל משברי אינפורמציה שזרקו לי מכל מיני כיוונים.

אולי תרים את הכפפה: מפרט מושלם לעבודה כפי שתארתי ולחלופין, מפרט מקסימלי מתוך המחשב שכבר נקנה

פורסם

חכה רגע עם המפרט, בוא ננעשה ליעל את העבודה כי משהו לא מסתדר לי בגישה שלך.

קודם כל מה היעוד של התמונות? הדפסה לשילוט חוצות, בנארים, פסיפס של צילומי אוויר לצורך הדפסה איכותית(אורתופוטו).

פורסם
  • מחבר

היעוד-הדפסה איכותית-למדה. הקבצים נבנים ברזולוציה של 200dpi, הרזולוציה האופטימלית ללמדה.

פורסם

היעוד-הדפסה איכותית-למדה. הקבצים נבנים ברזולוציה של 200dpi, הרזולוציה האופטימלית ללמדה.

ללמדה יש יכולת אופטית להגדיל לך את הקובץ ב-150-200%, ככה שאתה יכול בכיף לעבוד על חצי מהגודל הסופי.

בנוסף הלמדה עובדת על מודל צבע RGB, ככה שאין צורך להתעסק עם צבעי CMYK עבור הלמדה סתם כבד!

שים לב שאתה עובד בפוטושופ ב-8 ביט לערוץ, ולא ב-16 ביט וגם ברזולוציה של 200 נקודת על אינטש, כי יש כאלו מתבלבלים ומכוונים על 200 נקודות לסנטימטר!

כפול מהגודל הרצוי.

פורסם
  • מחבר

אכן הלמדה יכולה להגדיל גם ביותר, אבל תראה הבדלים בולטים בהדפסה אם תאמץ אותה יותר מדי, צריך "להמציא" נתונים. מבדיקות שעשיתי אני לא מרוצה מירידה לפחות מ-170dpi ובכל מקרה אני מעדיף לעבוד על 200. הקבצים מגיעים ל125x300 ס"מ ולכן הגדלים.

מה עם הכפפה? מרים?

מה מפרט החלומות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים