פורסם 2007 במאי 918 שנים שלום לכולם,אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPMושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא??ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל??תודה לעונים
פורסם 2007 במאי 918 שנים הרד דיסק כזה ישפר את מערכת ההפעלה (בעיקר זמני טעינה וגם במשחקים)RAID של 2 כאלה ישפר עוד יותראבל הם מיועדים בעיקר לעבודה עם תוכנות ש"כבדות על הדיסק" - פוטושופ, ועיבוד תמונה ווידאו בעיקרזה לא אמור להעלות FPS במשחקים למשל
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר לא מן הסתם לא אמרתי שזה אמור לעלות לי FPS במשחקים....אלא שאלתי העיקרית היא האם כדאי לשים אותו כהארדיסק העיקרי © ולקבוע לו מחיצה אחת של NTFS ולהתקין עלוי ווינדוס??ועם ההארדיסק המשני לזרוק אליו את כל ה"זבל" דוגמת משחקים תוכנות וכו'האם זה ישפר בצורה ניכרת את זמני טעינת הווינדוס ובכללי את זמן התגובה של מע' ההפעלה לתוכנות והגישה אליהם.??
פורסם 2007 במאי 918 שנים גרסת ה-36 ג'יגה איטית ורועשת.מעבר לכך, עוד ג'יגה זכרון ישפר הרבה יותר משמעותית את ביצועי המערכת.
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני רכשתי את ה74 גיגה מהסדרה הזו למערכת ההפעלה, ניתן לראות כי המערכת יותר זריזה באתחול ובכל מה שקשור להעברת מידע רב לדיסק .בניגוד למידע אחר, אצלי הדיסק ממש לא מרעיש ולא מתחמם ...
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר גרסת ה36 מתחממת...לא ידעתי על זה..ומרעישה גם.לא יודע.מה חברי פורום אחרים אומרים 36 או 74 פשוט המחירים בשמיים לכוננים האלו וגרסת ה74 בעננים מבחינת התמחור שלו..אז מה עדיף 36 או 74??וד"א אני מוסיף עוד 2 גיגה זכרון 800MHZ אז ככה שאני רוצה להרחיב את ביצועי המערכת שלי למקסימום האפשרי.
פורסם 2007 במאי 918 שנים קיים הפרש מחירים של 200 ש"ח בין ה36 גיגה ל74 .אני חושב שכדאי ללכת לכיוון של ה74 גיגה .
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר יש לי את ההארדיסק הזה עם אחריות עד סוף 09 ביד 2 כמובן ב350ש"ח אולי ב300 אפשרי לארגן אותו היה בשימוש 4 חודשים ונמכר הגודל כמובן 37 ג' ..ומה קשורה הוספת זיכרון להארדיסק??אז בסופו של יום לא לקחת אותו לא משתלם ?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים יש לי את ההארדיסק הזה עם אחריות עד סוף 09 ביד 2 כמובן ב350ש"ח אולי ב300 אפשרי לארגן אותו היה בשימוש 4 חודשים ונמכר הגודל כמובן 37 ג' ..ומה קשורה הוספת זיכרון להארדיסק??אז בסופו של יום לא לקחת אותו לא משתלם ?הכוונה שלו היתה שהארדיסק הזה לא יתן הרבה .ועדיף להוסיף זכרון. שישפר הרבה יותר מאשר הארדיסק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.