עבור לתוכן

דיסקים של 800 מגה

Featured Replies

פורסם

הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי.

דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?

פורסם

צרבתי בעזרת הריקו שלי (הדגם שצורב בכפול 12) דיסק מוזיקה של כמעט 90 דקות. לא ניסיתי אותו עדיין במערכת סטריאו (כי אין לי, המחשב הוא מערכת סטריאו מצוינת) אבל ברדיו דיסק באוטו (משהו של סוני שעלה 200 דולר בדיוטי פרי) זה עבד מצוין עד הסוף של השיר האחרון.

צורב ישן לא יוכל לצרוב OVERBURN. אתה גם צריך תוכנה כמו NERO ו-NTI גירסה 5 ומעלה בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לעשות OVERBURN אני רוצה לצרוב בתחום המותר בדיסק בעל הנפח הכי גדול

פורסם

אז התחום המותר הוא עד 700 מ"ב וגם זה OVERBURN מסוים כי נפח תקני של תקליטור הוא 650 מ"ב (74 דקות של מוזיקה). חבל על הכסף לקנות מדיות של 800 מ"ב (הן יותר יקרות !) בשביל לא לנצל את רוב הנפח שלהן. (אתמול צרבתי 800.2 מ"ב של DATA ב-DISC AT ONCE ויצא מצוין).

פורסם
  • מחבר

צרבת 800 על דיסק של 700?

פורסם

צרבת 800 על דיסק של 700?

לא, צרבתי 800 מ"ב על דיסק של 800 מ"ב. חשבתי שהצורב שלי לא יוכל לנצל את כל הנפח הזה אבל הופתעתי לטובה. לעומת זאת הצלחתי לצרוב 720 מ"ב על דיסק של 700 מ"ב (מדיה בצבע שחור של GPT) אין לי מושג איך זה קרה.. :D

פורסם

NTI ? מה זה?

ואיך אפשר לצרוב 900מ"ב? איפה אפשר להשיג דיסקים כאלה? (אם יש בכלל בארץ....)

פורסם

NTI ? מה זה?

ואיך אפשר לצרוב 900מ"ב? איפה אפשר להשיג דיסקים כאלה? (אם יש בכלל בארץ....)

אין מדיות צריבה של 900 מ"ב. יש של 870 מ"ב תוצרת DCD LINE בפלונטר. אצלי בצורב זה לא עבד. הוא אפילו לא זיהה את המדיות האלה והחזרתי אותן לפלונטר !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים