עבור לתוכן

מחשב אינטרנט - עריכה עד 1000$ , אשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

בניתי מפרט למחשב שאני מעוניין לרכוש , המחשב נרכש בחו"ל ככה שהמחירים לא ממש ריאלים לארץ , אשמח לקבל עצות לשיפור , בעיקרון אין תקציב ממש למחשב העיקר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ושיהיה חיסכוני , אבל תקציב זה לא ממש הבעיה.(אם אין ברירה..)

המחשב עצמו נעשה בו שימוש כגון : אינטרנט , עריכת סרטים(לא משהו ממש מקצועי) , עריכת מוזיקה (נדיר) , משחקים פעם בשנה אולי משהו נדיר שיוצא וגם זה לא בטוח. יש לציין שהמחשב הנ"ל לא מתוכנן לו OC לפחות לא בעתיד הקרוב.

המפרט להלן:

Intel Core 2 Duo Processor E6600 2.4GHz 1066MHz 4MB LGA775 CPU, Retail - $221.50

Western Digital WD2500KS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - $68.20

Asus P5B Deluxe Core 2 Duo/ P965/ SATA2/ A&2GbE/ ATX Motherboard - $181.28

Sapphire ATI Radeon X1950Pro 256MB 2DVI/TV-out PCI-Express Video Card, Lite Retail - $143.00

G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL4D-2GBPK - Retail - $112.99

Antec SONATA-II 450W Piano Black Quiet Super Mini Tower Case - $100.94

סה"כ $875.15 כולל מיסים + משלוח , הרכבה עצמית.(בשקלים יוצא כ 3500 ש"ח).

יש הצעות לשיפור/ייעול/קיצוץ/משהו?

פורסם

פשש לא להאמין שבחול אפשר לקנות כזה מחשב בכזה מחיר

במקומך לא הייתי מתפשר ומביא 8800GTS אפילו על חשבון המעבד

פורסם
במקומך לא הייתי מתפשר ומביא 8800GTS אפילו על חשבון המעבד

מחזק..

ויכלת להסתפק גם בלוח אם 965P DS3 למשל תגיע בשני המקרים לאותו OC ותעצר בגלל החום..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך ממש שולי , אין כמעט זמן למשחקים ואם רוצים איזשהוא משחק , הכרטיס מסך הנוכחי יספק אותי לדעתי אני לא מהגיימרים שחייבים שהכל ירוץ על 100FPS , ULTRA HIGH , העיקר שיעבוד :)

ככה הכל נראה סביר?

פורסם

אני עדיין מתעקש על השינויים שאמרנו לך.. ובעיקר בגלל שאתה יכול לקנות כרטיס DX10 יחסית משתלם..

ואתה מאוד תתחרט אם תקנה כרטיס שהוא לא DX10.. ועוד כמה זמן תשחק במשחק שתומך DX10..

ואין טעם לP5B אלא אם אתה רוצה לשבור איזה שיא עולם קטן משל עצמך..

פורסם

אני עדיין מתעקש על השינויים שאמרנו לך.. ובעיקר בגלל שאתה יכול לקנות כרטיס DX10 יחסית משתלם..

ואתה מאוד תתחרט אם תקנה כרטיס שהוא לא DX10.. ועוד כמה זמן תשחק במשחק שתומך DX10..

לפי התגובה שלך אני מבין שהP5B זה לוח מעולה לINTEL, זה נכון?

יש יותר טוב מהלוח הזה לINTEL?

פורסם

זה הלוח הכי טוב לOC למעבדים של אינטל.. הוא מחברת אסוס..

תחפש יש כתבה עליו בפורום בביקורות או משהו.. הוא בעיקרון מלך האוברקלוק..

אני לא הייתי תקופה אז יכול להיות שיצא מלך חדש.. למרות שלא נריאה לי..

פורסם

זה הלוח הכי טוב לOC למעבדים של אינטל.. הוא מחברת אסוס..

תחפש יש כתבה עליו בפורום בביקורות או משהו.. הוא בעיקרון מלך האוברקלוק..

אני לא הייתי תקופה אז יכול להיות שיצא מלך חדש.. למרות שלא נריאה לי..

אבל עם לא עושים OC, אז הוא לוח רגיל? או שעדיין לוח מעולה?

פורסם

לוח רגיל חוצמיזה שהוא תומך בSLI אם אני זוכר נכון.. ויש בו RAID.. אבל כמעט בכל לוחות עם הציפסט 965 יש RAID..

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלא נראה לי שאני אגע במשחקים בשנתיים הקרובות ככה שזה לא קריטי אם אני ארצה בכל מקרה אני ארכוש עוד אחד :)

בקשר ללוח אם בחנות ההפרש הוא 20$ מעדיף את הדלוקס

פורסם

כל עוד לא מתכונן OC גם הIL9 או IB9 של ABIT יסםיקו, הלוח הזה מצויין לOC אך גם מה לעשות יקר בטירוף, היתי ממליץ על IB9

של ABIT אם אין OC, אם יש אפשר להשאר או לרדת ל965P DS3 REV3.3 של GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים