עבור לתוכן

שלום הייתי בKSP וקיבלתי תמפרט הבא..5200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא.

פורסם

לא.

למה,במה הp5b יותר טוב ממנו ?

שילמתי לא מעט על הלוח אם הזה.הפיירוויר חשוב לי וכמו כן אני תמיד מעדיף קרור פסיבי (צלעות קרור) גם הכ.מסך שלי מקורר כך.

פורסם

כבר קנית אז זה לא ממש חשוב....

בכל מקרה, ה-P5B-DLX וה-DQ6 REV 3 מגיעים כמעט לאותו OC כשה-DS3 מגיע אולי ל-20MHZ פחות - לא משהו דרסטי שמצדיק פי 2 מחיר.

בסטוק אין ביניהם כל הבדל - סתם לזרוק כסף לחינם.

פורסם

כבר קנית אז זה לא ממש חשוב....

בכל מקרה, ה-P5B-DLX וה-DQ6 REV 3 מגיעים כמעט לאותו OC כשה-DS3 מגיע אולי ל-20MHZ פחות - לא משהו דרסטי שמצדיק פי 2 מחיר.

בסטוק אין ביניהם כל הבדל - סתם לזרוק כסף לחינם.

צודק,אני סתם רציתי לדעת ככה בשביל הידע הכללי (זה לא מזיק) למען האמת אני בכלל לא עושה oc.

תודה

פורסם

אז זה ממש בזבוז אטומי (מצטער...) כל לוח טוב ב-500 ש"ח היה נותן אותו דבר בדיוק.

פורסם

אז זה ממש בזבוז אטומי (מצטער...) כל לוח טוב ב-500 ש"ח היה נותן אותו דבר בדיוק.

כן אבל רציתי גם פיירווייר וגם אפשרות נרחבת לשיפורים ושדרוגים:זכרונות,sli.וכמו כן השם מאוד היה חשוב לי.

אגב אני נזכר בדיוק עכשיו שממש לפני שקיבלתי את המחשב כתבתם בדיוק אותו דבר על הלוח אם.יכול באמת להיות שטעיתי בעניין הלוח אבל תאחלס מה שהכי חשוב זה שאני מרוצה.זה פשוט לא יאומן איזה הבדל בין המחשב הזה לישן.

פורסם
בכל מקרה, ה-P5B-DLX וה-DQ6 REV 3 מגיעים כמעט לאותו OC כשה-DS3 מגיע אולי ל-20MHZ פחות - לא משהו דרסטי שמצדיק פי 2 מחיר

לפי התמונה ההיא זה באמת נראה 20MHZ אבל הDS3 רוב הפעמים לא באמת מגיע ל510 וגם לא ל500..

מי שרוצה לקבל OC גבוה בטוח.. לוקח את הP5B ואז יש לו גם אופציה במזל להגיע אפילו ל530-550..

הDS3 יעבור את ה450.. אבל בשביל להגיע ל500 צריך מזל..

שלא תבין אותי לא נכון.. בכל לוח אם להגיע ל500 צריך מזל.. פשוט עם הP5B DLX הרבה יותר קל לעבור את זה.. ויש לך ביטחון שתגיע לOC ממש גבוה..!

אבל כמ ושאמרנו הוא לא משתלם.. אלא אם כן אתה רוצה לשבור איזה שיא עולם קטן משלך או משהו :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים