פורסם 2007 במאי 818 שנים איך לעזאזל הורגים אותו? יכול ליהיות שאני עד כדי כך טיפש שאני לא יודע איך להרוג אותו?
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר נו כן יריתי במנורות למעלהאבל זה לא עשה שום דבריש עליו עדיין מגן והכל אותו הדבר
פורסם 2007 במאי 818 שנים חחח..ברור שאתה צריך גם להרוג אותו פיסית.שלב 1 תירה במנורות למעלה שיהיה חושך.שלב 2 תירה בו עם היריה המיוחדת.כמה פעמים והוא ימות לך
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר זה כל הקטע שאין לי יריות מיוחדות גם אחרי שאני יורה במנורותפיו ואני חשבתי שאני טיפש..כניראה יש לי איזה בעיה במשחק
פורסם 2007 במאי 818 שנים לא צריך לירות עליו עם יריות מיוחדותיש 3 מנורות , גם אני נתקעתי על זה שעה , המנורה השלישית היא מאחוריו
פורסם 2007 במאי 918 שנים בבוס כאן מה עושים? בכל צד של הכנסיה יש חביות עד דלק, אתה צריך לפוצץ אותם וכך אתה מוריד את שני המרפסות משני הצדדים של הכנסיה הורג את כל מי שבמרפסת... ולגבי המשחק עצמו למי ששאל, משחק ממש נחמד ועם גרפיקה מעולה! אגב לא צריך מחשב מאוד חזק כדי להריץ אותו על המקסימום.
פורסם 2007 במאי 918 שנים משחק מעולה גרפיקה מעולה לא לבעלי שכל חלש וחוסר סבלנות לא צריך מחשב מעולה ובעד כרטיס פיזיקה מומלץ בחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.