פורסם 2007 במאי 818 שנים לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH.היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר.שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...?האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?
פורסם 2007 במאי 818 שנים תביא תמונה של נתוני ה SMART שלו. בכל מקרה, לא נראה לי שניתן לעשות משהו בנידון, תבדוק איזה פרמטרים ירדו. הטמפ קצת גבוהה, אבל הוא אמור לעבוד בה.
פורסם 2007 במאי 818 שנים אתה מצלם את המסך הלא נכון תצלם את המסך הזהhttp://xs315.xs.to/xs315/07192/untitled.JPG
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר האמת שלא מצאתי בהתחלה את החלק הנכון שאותו צריך לצלם עד שהבנתי שהגרסה שלי די עתיקה.... הנה התמונה שוב: [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 818 שנים כמו שכתוב שם יש לך "סקטורים חלשים" והדיסק לא ישתמש בהם אלה אם הוא ממש יצטרך אותם
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר כן... זה היה די ברור אחרי שקוראים את ההסבר בגרסה הזו. בגרסה הקודמת אין הסבר ולכן זה היה נראה לי קצת תמוה. אגב, מוזר שיש שגיאת כתיב כל כך בולטת בתוכנה הזו, לא? תודה!
פורסם 2007 במאי 818 שנים יש לי גם שאלה קצרה ,ראית שענו לפותח הט'רד.כתוב לי את זה :Problems occured between the communication of the disk and the host. In case of a sudden crash or reboot it is recommended to try a different, short data cable (avoid round cables, use 80 wire standard cables instead).מה אני צריך לעשות?לאיזה כבל להחליף?זה הארדיסק IDE 80 גיגה
פורסם 2007 במאי 918 שנים באותה תוכנה שבה השתמש פותח הט'רד.באמת ההארדיסק התחמם וניהיה איטי בצורה לא רגילה בזמן האחרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.