פורסם 2007 במאי 818 שנים שלום ..אני חושב שאני אעבור מניטויז'ין לבזק בינלאומי .. עכשיו האם כדאי להתקשר לתמיכנה של ניט'. בשביל לנסות לסדר תבעיה אוו שזה לא יעזור מה דעתם?
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר זה ברור המהירות של הP2P זה לא זז בכלל ויש גם בעיה באתרים שלוקח להם שנה להסתדר
פורסם 2007 במאי 818 שנים תעבור, גם אני עובר לבזק ב"ל תוך כמה ימים שמסתיימת לי תקופת ההתחייבות.הייתי 9 שנים בנטויז'ן, אבל מה שקורה בשנה האחרונה זה בלתי נסבל.
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר אהה תודה וגם אני לא מעט זמן איתם ובאמת לא היתה לי בעיה איתם בכלל אפילו פעם אחת אבל כל הקטע הזה של ההורדות האיטיות סיים הכל אני לא סתם התחברתי לחבילה על 5 מגה כדי להוריד על 5KB .. אני גם עובר אתקשר אליהם
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אני לא יודע מה איתך אבל אני הייתי בNETVISION 5 שנים ובכל הנושא של ההורדות לא הייתה לי בעיה בכללתמיד הוריד על המקסימום בP2P וב HTTPמה שכן הייתה לי בעיה במשחקי רשת הייתי מקבל פינגים של 250-350 אז עברתי ל012 ובום עברתי לפינגים של 100 הבעיה היא שעכשיו עם 012 אני לא מצליח לעבור את ה 280 בביטורנט עם חבילה של 375 אבל בHTTP מוריד על מקסכאילו תעשה חשבון מה יותר חשוב לך...אין מה לעשות החברות בארץ דפוקות
פורסם 2007 במאי 1018 שנים כדאי לך לעבור ל 014 אני גם עברתי לפני 25-30 יום ואני מאוד מרוצה הורדה מקסימלית מ HTTP וFTP גם ב BITORRENT אני מוריד על 375 (3MBPS) כשאני מוריד מtorrentleech, אך עם תוכנות אחרות כגון LIMEWIRE משום מה אני בקושי עובר את ה 80 סה"כ גם אם אני מוריד 20 קבצים ביחד אבל באמת זה שטויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.