פורסם 2007 במאי 818 שנים לדעתי זה חוסר מגע או מגע לא "מושלם" בין גוף הקירור למעבד.כמובן שאם היתי יודע בוודאות היתי אומר לך
פורסם 2007 במאי 818 שנים לעזור לך בלי לראות או לפתוח מארז זה קשה בשבילי.יש לך כרטיס מסך מעניין למה אתה לא מספר או משתף אותנו בביצועים שלו.פעם אחרי פעם בפורום מראה שסוג כרטיסי מסך דומים יש להם טמפרטורה גבוהה לטעמי,זה גם מעניין.
פורסם 2007 במאי 818 שנים יש לך כרטיס מסך מעניין למה אתה לא מספר או משתף אותנו בביצועים שלו.פעם אחרי פעם בפורום מראה שסוג כרטיסי מסך דומים יש להם טמפרטורה גבוהה לטעמי,זה גם מעניין.כי זה לא קשור לפה? אם תרצה תשלח לו ה"פ
פורסם 2007 במאי 818 שנים האמתי שזה לא כזה גבוה.. גם ה 6600 שלי עובד בטמפ' האלה בסטוק עם TUNIQ אני מתחיל לשנוא את המעבד הזה רוצה 6420
פורסם 2007 במאי 818 שנים ppe - עברת את הגבול חביבי. יש כאן חוקים ואתה תשמע אליהם - ואם לא, תורחק.דבר ראשון שנכון זה שאולי אוורסט מזייפת קצת!דבר שני הנפח של ההארד דיסק משפיע על הטמפרטורה!!!!אשמח לדעת מאיפה הבאת את הטענה הזאת. נפח הרד דיסק זה לא תדר, וגם לא מספר טרנזיסטורים. מספר הפלטות בדיסק יכול להשתנות אומנם, אבל אין לזה השפעה משמעותית על הטמפ'.ולפותח הת'רד - הטמפ' אכן גבוהות מדי, אבל קיץ. עושה רושם שמאווררי המארז פועלים חלש, ובעיקר אחד מהם. הייתי שוקל להוסיף מאוורר מכניס נוסף בדלת המארז, וגם לוודא שמאווררי המארז עובדים על מקסימום, או לפחות על מהירות זהה.כמו כן אני ממליץ לך באמת לבדוק שהמתחים מוגדרים כראוי, ושהקירור יושב כראוי על המעבד.
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני לא זוכר בדיוק מאיפה ומתי אבל זה היה בפורום הזה של אובקלוקינג וקירור!אני ינסה לחפש את זה!
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר ppe - עברת את הגבול חביבי. יש כאן חוקים ואתה תשמע אליהם - ואם לא, תורחק.אשמח לדעת מאיפה הבאת את הטענה הזאת. נפח הרד דיסק זה לא תדר, וגם לא מספר טרנזיסטורים. מספר הפלטות בדיסק יכול להשתנות אומנם, אבל אין לזה השפעה משמעותית על הטמפ'.ולפותח הת'רד - הטמפ' אכן גבוהות מדי, אבל קיץ. עושה רושם שמאווררי המארז פועלים חלש, ובעיקר אחד מהם. הייתי שוקל להוסיף מאוורר מכניס נוסף בדלת המארז, וגם לוודא שמאווררי המארז עובדים על מקסימום, או לפחות על מהירות זהה.כמו כן אני ממליץ לך באמת לבדוק שהמתחים מוגדרים כראוי, ושהקירור יושב כראוי על המעבד.1. איך לוודא שהם עובדים על מקסימום או מהירות זהה ?2. איך לוודא שהמתחים מוגדרים כראוי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.