פורסם 2007 במאי 818 שנים שלום יש לי מחשב חדש יחסית (את המפרט אפשר לראות בתמונה המצורפת) והאמת הטמפרטורה שלו לא ממש הגיונית במיוחד שהטמפרטורה האלו במנוחה וגם יש לי קירור מעבד TUNIQ TOWER בקשר למארז זה 3D AURORA 360 החדש (מאוורר 120 מכניס ועוד שני 120 שמוציאים)כמובן חוץ מהקירור של הלוח אם וכרטיס מסך וספק
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר כן בטח את ה MX שהגיע עם ה TUNIQ TOWER בנועה מחשבים מרחו ליאבל זה לא רק המעבד, הכרטיס מסך חם מאוד וגם הדיסק בקשיח
פורסם 2007 במאי 818 שנים הטמפרטורות קצת גבוהות אבל זה קיץ!!!הכרטיס מסך קצת חם והדיסק קשיח חם והייתי ממליץ להוסיף לו מאוורר אבל המעבד סביר.
פורסם 2007 במאי 818 שנים הייתי שם מעליו אבל חוץ מזה בהסתכלות שניה זה 320 גיגה אז לא כל כך חם אבל מומלץ לשים מעליו.בקשר לכרטיס מסך זה דיי חם אבל זה עדין נסבל כי הוא יכול למשוך עוד בערך 15 אבל במאמץ!
פורסם 2007 במאי 818 שנים אצלי הטמפרטורות אפילו יותר חמות.הלוח (965P-S3) ב-55~60והמעבד (E6300) ב-50~55הקיץ הזה מתחיל לעלות לי על העצבים.~לפחות עד שאני אזכור לקנות מאווררים למארז~
פורסם 2007 במאי 818 שנים עם אורורה וטוניק הטמפ' לא צריכות להיות כאלה אפילו בקיץ.אני עם מעבד בעל פליטת חום של 90TDP ומארז הרבה פחות מאוורר ועם קירור סטוק והטמפ' שלי כרגע היא 37 מעלות..
פורסם 2007 במאי 818 שנים בדוק את הטמפ' של המעבד בביוס ושל הכרטיס מסך ב-AtiTool. אצלי אוורסט מזייפת קצת.
פורסם 2007 במאי 818 שנים דבר ראשון שנכון זה שאולי אוורסט מזייפת קצת!דבר שני הנפח של ההארד דיסק משפיע על הטמפרטורה!!!!
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר אותו דבר בביוס 45 מעלות!!(דרך אגב במארז האורורה שמתי את החלון השקוף ולא את המנוקר האם זה משפיע כך כך ?)
פורסם 2007 במאי 818 שנים הרשת אמורה להוריד עוד כמה מעלות אבל זה לא עקרוני,הטמפ' הזו גם לא צריכה להיות במארז רגיל (עם חלון או עם פח רגיל)כפי שאמרתי אני עם מארז מאורר הרבה פחות משלך,מעבד חם משלך וקירור סטוק והטמפ' שלי נמוכה משלך - משהו פה לא בסדר
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר הרשת אמורה להוריד עוד כמה מעלות אבל זה לא עקרוני,הטמפ' הזו גם לא צריכה להיות במארז רגיל (עם חלון או עם פח רגיל)כפי שאמרתי אני עם מארז מאורר הרבה פחות משלך,מעבד חם משלך וקירור סטוק והטמפ' שלי נמוכה משלך - משהו פה לא בסדראבל מה ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.