פורסם 2007 במאי 818 שנים התקנתי את ה- GTA המפורסם סן אנדרס במחשב בחדש ולאחר תהליך ההתקנה אני וחץ על האייקון של המשחק שנוצר בשולחן העבוגדה והוא רושם לי ארור של קובץ מסוים שחסר... חיפשתי אותו והעתקתי לשולחן העבודה. לאחר מכן הוא עשה זאת שוב עם עוד כמה קבצים ואני העתקתי... לאחר מכן לחצתי שוב על האייקון והוא עשה לי את ההודעה המפורסמת של ה-dont send, send to microsoft this eror...מה עליי לעשות כדי שהמשחק יעבוד?
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר מה הקשר?אני מוריד פיצוץ משחקים מאותו מקום בהורדה ישירה ואין לי בעיות כאלו... אתה לא מוריד משחקים מאינטרנט ומשחק אותם? הם עובדים, לא?
פורסם 2007 במאי 818 שנים תקרא את חוקי הפורום...ולא, כשאני קונה משחקים, לרוב לא חסרים לי קבצים, ואני יכול להתקין עדכונים שמסדרים בעיות.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר על מה עברתי בחוקי הפורום? לא מצאתי בחוקים משהו שעברתי עליו...לא משנה... בקיצור מאיפה אתה מביא עידכונים שיסדרו את הבעיות? אני לא בטוח מה הבעיה אבל לא נראה לי שחסרים קבצים... אתה יכול לאבחן בעיה יותר ספיציפית במשחק?
פורסם 2007 במאי 818 שנים אם היית קונה את המשחק, הבעיה לא הייתה מתרחשת.תקרא את החוקים בעיון, תקנה את המשחק, ותחזור אם יהיו לך שאלות ענייניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.