עבור לתוכן

אל פסק

Featured Replies

פורסם

לי לפני שבועיים רק בגלל סופת ברקים בלילה אחד בודד הושמד לי המודם של האדסל :lol: וממש חבל שלא היה לי אל-פסק לצידי :|

פורסם

יש לי אל פסק של advice והוא פשוט דרעק מוחלט.

חצי מהפעמים הוא לא מספיק להחליף ממתח חשמלי לסוללה מהר מספיק והמחשב נכבה.

דפוק לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

וואלה..

שווה זה במכרז של המדינה של החודש?

פורסם
  • מחבר

מצאתי את זה כרגע באתר שלהם.......

http://www.i-bid.co.il/tender/get?iitem_id=21418

נראה נחמד אבל אני לא מבין בזה, מה אתם אומרים?

פורסם

לי יש " מעוז " אחלה של דבר לפני זה המחשב היה כל הזמן נופל ונשרף לי 2 מודמים לפני שקניתי את זה, מאז שקניתי המחשב לא נפל.

יש בזה 3 שקעים אני חיברתי את המחשב עצמו ואת המסך ונשאר לי שקע בלי כלום, ומקום לשתי החוטים של הטלפון ושל המודם

אחד LINE

והשני OUT

זה אחלה של דבר

פורסם
  • מחבר

איפה קנית?

כמה עלה?

פורסם

האל פסק הכי זול שיש לADVICE עולה 650 ש"ח, ואני מדבר על האל פסק שמגן גם על המודם (יש יותר זולים, אבל לא מגנים על המודם אז מה זה שווה). מחזיק מחשב עם מסך 15" בין 14 ל18 דקות, עם מסך 17" זה בטח ירד למשהו כמו 8-10 דקות, אם לא יותר. ביננו, כמה זמן כבר לוקח לסגור ולשמור הכל ? מקסימום אבל מקסימום 3 דקות.

פורסם
  • מחבר

שמשהו יסתכל בבקשה בלנק שנתתי למכרז של המדינה ויגיד אם זה שווה משהו.

בקשר למעוז הזה איפה קנית וכמה עלה?

בקשר לאלפסקים של advice איפה אתם ממליצים לקנות?

פורסם

בחנות שיותר קרובה אליך. זיגזג או למיר. (האמת, יש עוד אחת אבל אסור להזכיר אותה)

פורסם

גם אני הצעתי כבר 150 עליו מקווה שאני יזכה והמחיר הוא 750 מקסימלי ויש שם 60 יחידות

פורסם

הייתי קרוב... ;)

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בזיגזג לא מצאתי כלום

לא אוהב את למיר

אוהב את מכרז המדינה (מת על המחבט טניס שלי משם :>)

קיצר הגשתי הצעה 334 שח עכשיו שנאי חושב על זה זה מגיע לכמעט 400 עם ההובלה וההשתתפות

חפיף

בשביל מה עבדתי בחופש אם לא בשביל אלפסק (WTF) :|

פורסם

יש לי אל פסק של advice והוא פשוט דרעק מוחלט.

חצי מהפעמים הוא לא מספיק להחליף ממתח חשמלי לסוללה מהר מספיק והמחשב נכבה.

דפוק לחלוטין.

אני באמת לא מבין למה יש לך את הבעיות האלה. האל פסק שלי (ADVICE, הדגם שיש בו גם הגנה על המודם) כמעט בן שנה וחצי ולא קרה פעם אחת שהוא לא הגן מקפיצות מתח/נפילות מתח/הפסקות חשמל ועוד.. אולי יש לך בעיה במצברים, או שהאל פסק לא עבר טעינה נכונה בפעם הראשונה של השימוש (זה כמו שהיה פעם בסלולרי-חייבים לטעון את הסוללה עד הסוף אחרת היא לא נטענת אף פעם במלואה). אולי אתה מעמיס עליו הרבה מעבר למפרט..

אם הוא לא עובד לך טוב, ויש אחריות, מדוע שלא תנצל אותה ותתקן/תחליף את מה שצריך.. ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים