עבור לתוכן

אל פסק

Featured Replies

פורסם

נמאס לי מהפסקות החשמל האלה כל חורף שדופקים לי את המחשב חוץ מזה שזה יכול ממש להרוס את המחשב (לפי מה שהבנתי) זה גם סתם מעצבן שחלק מההורדות נדפקות וכל מיני דברים כאלה.

למישהו יש אלפסק? לא משהו מטורף אבל משהו שיתן לי 5 דקות לסגור את המחשב בצורה מסודרת או פשוט להרים את הפקק חזרה...

משהו מבין בזה?

מה טוב מה זול איפה לקנות?

כל חורף אני אומר לעצמי שאני אקנה אבל נראה לי The time is now

פורסם

יש לי אל פסק. של ADVICE. קניתי אותו לפני שנה וקצת אחרי כמה הפסקות חשמל מטורפות שהחריבו לי שני מחשבים

מאז (טפו טפו) האל פסק סופג הכל והמחשב מחזיק מעמד מצוין.

לדגם שלי יש גם הגנה על מודם/רשת (לא חייבים לחבר את זה אבל מומלץ כשיש ברקים חזקים) ויש לו חיבור סריאלי לשליטה על האל פסק בתוכנה ממערכת ההפעלה (טיימר שסופר זמן אחורה עד תחילת הכיבוי של מערכת ההפעלה).

מומלץ בחום.

פורסם

כמה עלה לך gil_st ואיפה?

פורסם
  • מחבר

יאפ

איפה וכמה

פורסם

אוי זה היה לפני יותר משנה ובעוונותי הרבים קניתי את זה באופיס דיפו. היום האל פסק הזה עולה בטח 200 ש"ח פחות ממה שאני שילמתי (בסביבות ה-850 ש"ח).

זה מוצר כבד אז מומלץ לקנות או עם משלוח עד הבית או במקום שאפשר לחנות קרוב עם מכונית. בטח לא מומלץ לסחוב דבר כזה באוטובוס

יש בפלונטר פתרון זול של כרטיס PCI אל פסק

לא מוצא חן בעיני ואני לא יודע עד כמה הוא שווה. (ואם יש תקלה והמצבר מתפוצץ בגלל קצר נוראי ? תחשבו מה זה יעשה למחשב..)

פורסם
  • מחבר

משהו אחר יש לו פתרון אחר?

הפתרון שלך נראה לי יקר :|

פורסם

גם לי יש אל-פסק של ADVICE, ואני מאד מאד מרוצה ממנו

המחיר היום הוא בסביבות 600 שקל, אבל זה שווה כל גרוש !

פורסם

יש או את הפתרון הזה ב-600 ש"ח או את כרטיס ה-PCI שנמכר בפלונטר ועולה 330 ש"ח. אין פתרון יותר זול מזה חוץ מלהפעיל את המחשב רק בקיץ :lol:

פורסם

הכרטיס שפלונטר מוכרים הוא די עלוב, ולא מספק את הביצועים של האל-פסק של ADVICE.

פורסם

כמה מסוגל "לסחוב" אל-פסק כזה? (לעזאזאל מה זה ה -ל המכוערת הזאת?)

פורסם

מכל הפסקת חשמת המחשב יכול להנזק?

היו לי כמה הפסקות חשמת על המחשב הנוכחי ולא קרה לו כלום

זה אומר שיש לי משהו נגד?

פורסם
  • מחבר

לא עדיין לא שמעתי על הגנה מובנית בתוך המחשב...

גם לי זה קרה כמה פעמים ולא נהרס המחשב או שום דבר.. אני מקווה.. אבל זה בעקרון עניין של מזל.

בקשר לאלפסק הזה של advice מאיפה אפשר להשיג אותו? מהאינטרנט? רק מאופיסדיפו?

פורסם

בתנאים מסוימים קורה שקפיצות חדות במתח מקלקלות מחשב , כמו כל מכשיר חשמלי אחר. לי קרה פעמיים ממש לפני שקניתי את האל-פסק שהמחשב קרס בגלל הפסקת חשמל או נפילת מתח ואחרי שהחשמל חזר התבצע SCAN DISK קטלני שאחריו מערכת ההפעלה כבר לא התאוששה. היום עם WIN XP והפירמוט ל-NTFS יש פחות סבירות שזה יקרה אבל עדיין ניתוק פתאומי של החשמל לא ממש בריא לדיסק הקשיח וגורם לאבדן של מידע לא שמור.

אפשר לקנות אל פסק טוב בכל חנות מחשבים נורמלית ולא רק באופיס דיפו.

אני יודע שזאת התלבטות לא קלה האם לשים כמה מאות שקלים על מוצר כזה או לנצל את הכסף כדי להוסיף זיכרון/דיסק קשיח/כרטיס קול איכותי יותר וכו'.

מנסיון-זה שווה את ההשקעה בעיקר למי שהמחשב שלו פועל 24/7.

פורסם
  • מחבר

גיל אתה אומר שאתה מתחרט שקנית באופיס דיפו וממליץ לקנות בחנות מחשב.....

אני לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי משהו בחנות מחשב לא וירטואלית.....

להיכנס לבאג או יש חנות לידי קוראים לה שמיר ולשאול בקשר לזה?

אין חנות וירטואלית זיגזג פנדה למיר שמוכרת אלפסק טוב של ADVICE?

פורסם

אני ראיתי את האל-פסק ב"מכרז של המדינה" כשהמחיר המקסימלי הוא 500 ומשהו ש"ח ויש 90 יחידות. נראה לי שבהצעת 250 אפשר לזכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים