עבור לתוכן

האם הLG GSA-H30N שקט + שאלה על צורבי SATA

Featured Replies

פורסם

השאלה פשוטה,האם ה LG GSA-H30N שקט? כי יש לי את הצורב של נקשקניתי מזמן והוא שואב אבק קטן :-X אני יודע שהLGים לא כל כך קועשים, גם פה זה ככה?

השאלהעל הצורבים - האםהם יותר מהירים מצורבי IDE? וגם קראתי שיש לאנשים פה הרבה בעיות עם צורבי SATA שפתאום מפסיקים לעבוד או לא רוצים לצרוב, האם זהי נחלת הכלל של הצורבים האלו (נוטים להתקלקל מהר)? או שמדובר במספר צורבםפגומים?

*מצטער אם חסרים רווחים ואותיותמתחלפותאחרות, אני רושם ממקלדת סילוקון מהמחשב של אחותיוזה פשוט סיוט, צריךלשרוף אתהדבר הזה :errrr: :puke:

פורסם

ה LG יחסית שקט (יחסית כי רעש שבקושי נשמע לאדם אחד יכול להשמע כטרקטור לאדם אחר).

אין הבדלים בין צורבי SATA לצורבי IDE, ההבדלים היחידים הם כבלים יותר נוחים ופחות מעמסה על המעבד בזמן צריבה.

לא אומרה להיות שום בעיה עם צורבי SATA, אם ישנה בעיה אז אם כבר היא בלוח האם (שאני מאמין היצרניות תיקנו בעזרת עדכון ביוס), בכל מקרה הייתי מחפש בפורמים שונים ברחבי הרשת לפני שאני קונה צורב SATA חדש לראות אם יש לאנשים בעיות עם אותו לוח האם כמו שלי.

פורסם

יש לי אותו והוא באמת שקט לעומת הNEC הישן שלי 3540A. וגם הרבה יותר שקט מכל כונן אחר שיש לי.

פורסם

x-dude, התוכל לפרט בבקשה כיצד נחסכת פעולת המעבד במקרה של צורב SATA לעומת EIDE?

בתודה,

ilil

פורסם
  • מחבר

כן, גם אותי זה מעניין רק לא רציתי להקפיץ את הנושא עד שאני אקבל את הצורב

פורסם

עצם ממשק ה-SATA מכביד פחות על המעבד, אבל זה ממש זניח.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שזה תקף על כל דבר שמחובר לSATA (למשל HD IDE מול סאטה) נכון?

ואם כבר, יש לי כבל SATA שהוא יותר דק וקטן מהכבל הרגיל , יש לך מושג אם זה פוגע בביצועים או משהו?

פורסם

לא אמור להוות שום בעיה, בדר"כ הכבלים הקצרים הם הכבלים האורגינליים שמיועדים לחיבור דיסק קשיח ו\או כונן אופטי.

לגבי "דק", אני לא מכיר כבלי SATA שדקים יותר מכבל SATA רגיל.

פורסם
  • מחבר

בעע התבלבלתי, הכבל לא דק, אני אסביר בציור - נניח זה הכבל הרגיל |---| אז מה שיש לי הוא |--| וגם יש לו תופסן ברזל שדואג שהחיבור ישאר במקום (זה באמת אידיוטי שהחיבור שם כזה רופף) הנה http://img261.imageshack.us/my.php?image=hpim6444or4.jpg

פורסם

שני האדומים הם כבלי SATA סטאנדרטיים, הימיני יש לו מין קליפס כזה.... דווקא נחמד אבל אני לא רואה שום שימוש מעשי.

אין לי מושג מה זה השמאלי, מעט גדול מדי (ורחב) :-X

לחיבור דיסק קשיח מומלץ להשתמש בכבל הקצר יותר (מבחינת אורך).

פורסם
  • מחבר

זה הקטע, שאת השמאלי קיבלתי עם הכונן\לוח שלי והוא באמת יותר גדול מהאדום.

הקליפס בעצם תופס את הדיסק במקום ככה שאם בטעות תזיז את זה זה לא יתנתק כמו חיבור SATA רגיל, עם הלוח שלי קיבלתי 4 כאלו, צילמתי אותם ואני אעלה את זה מחר או משהו.

בכל מקרה, שאלה אחרת - קניתי צורב DVD SATA של סמסונג והוא יותר קטן מצורבים\כוננים אחרים שראיתי, הוא פחות שמינית מהגודל של כונן רגיל, זה כל הצורבי SATA ככה? :nixweiss:

פורסם

מה עדיף? צורב SATA או צורב IDE? זה משנה?

אם אני צורב סרטים ב DUAL LAYER..אז כל די וי די יכול לקרוא אותם?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אין הבדל בין IDE ל SATA אבל SATA יותר קטן ודק ולכן הוא עדיף

אם הDVD יודע לקרוא צרובים ו DL אז לפי דעתי לא תיהיה בעיה

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אלב הנה מה שאמרתי בקשר לגודל של הכוננים - העליון הוא SATA

רק רציתי לדעת אם זה תקף על כל כונני ה SATA?

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה תקף על כל הכוננים החדשים יותר, בין אם הם SATA או PATA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים