פורסם 2007 במאי 718 שנים השאלה פשוטה,האם ה LG GSA-H30N שקט? כי יש לי את הצורב של נקשקניתי מזמן והוא שואב אבק קטן :-X אני יודע שהLGים לא כל כך קועשים, גם פה זה ככה? השאלהעל הצורבים - האםהם יותר מהירים מצורבי IDE? וגם קראתי שיש לאנשים פה הרבה בעיות עם צורבי SATA שפתאום מפסיקים לעבוד או לא רוצים לצרוב, האם זהי נחלת הכלל של הצורבים האלו (נוטים להתקלקל מהר)? או שמדובר במספר צורבםפגומים? *מצטער אם חסרים רווחים ואותיותמתחלפותאחרות, אני רושם ממקלדת סילוקון מהמחשב של אחותיוזה פשוט סיוט, צריךלשרוף אתהדבר הזה :errrr:
פורסם 2007 במאי 718 שנים ה LG יחסית שקט (יחסית כי רעש שבקושי נשמע לאדם אחד יכול להשמע כטרקטור לאדם אחר).אין הבדלים בין צורבי SATA לצורבי IDE, ההבדלים היחידים הם כבלים יותר נוחים ופחות מעמסה על המעבד בזמן צריבה.לא אומרה להיות שום בעיה עם צורבי SATA, אם ישנה בעיה אז אם כבר היא בלוח האם (שאני מאמין היצרניות תיקנו בעזרת עדכון ביוס), בכל מקרה הייתי מחפש בפורמים שונים ברחבי הרשת לפני שאני קונה צורב SATA חדש לראות אם יש לאנשים בעיות עם אותו לוח האם כמו שלי.
פורסם 2007 במאי 718 שנים יש לי אותו והוא באמת שקט לעומת הNEC הישן שלי 3540A. וגם הרבה יותר שקט מכל כונן אחר שיש לי.
פורסם 2007 במאי 918 שנים x-dude, התוכל לפרט בבקשה כיצד נחסכת פעולת המעבד במקרה של צורב SATA לעומת EIDE?בתודה,ilil
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר כן, גם אותי זה מעניין רק לא רציתי להקפיץ את הנושא עד שאני אקבל את הצורב
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר אז אני מבין שזה תקף על כל דבר שמחובר לSATA (למשל HD IDE מול סאטה) נכון?ואם כבר, יש לי כבל SATA שהוא יותר דק וקטן מהכבל הרגיל , יש לך מושג אם זה פוגע בביצועים או משהו?
פורסם 2007 במאי 918 שנים לא אמור להוות שום בעיה, בדר"כ הכבלים הקצרים הם הכבלים האורגינליים שמיועדים לחיבור דיסק קשיח ו\או כונן אופטי.לגבי "דק", אני לא מכיר כבלי SATA שדקים יותר מכבל SATA רגיל.
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר בעע התבלבלתי, הכבל לא דק, אני אסביר בציור - נניח זה הכבל הרגיל |---| אז מה שיש לי הוא |--| וגם יש לו תופסן ברזל שדואג שהחיבור ישאר במקום (זה באמת אידיוטי שהחיבור שם כזה רופף) הנה http://img261.imageshack.us/my.php?image=hpim6444or4.jpg
פורסם 2007 במאי 918 שנים שני האדומים הם כבלי SATA סטאנדרטיים, הימיני יש לו מין קליפס כזה.... דווקא נחמד אבל אני לא רואה שום שימוש מעשי.אין לי מושג מה זה השמאלי, מעט גדול מדי (ורחב) :-Xלחיבור דיסק קשיח מומלץ להשתמש בכבל הקצר יותר (מבחינת אורך).
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר זה הקטע, שאת השמאלי קיבלתי עם הכונן\לוח שלי והוא באמת יותר גדול מהאדום. הקליפס בעצם תופס את הדיסק במקום ככה שאם בטעות תזיז את זה זה לא יתנתק כמו חיבור SATA רגיל, עם הלוח שלי קיבלתי 4 כאלו, צילמתי אותם ואני אעלה את זה מחר או משהו. בכל מקרה, שאלה אחרת - קניתי צורב DVD SATA של סמסונג והוא יותר קטן מצורבים\כוננים אחרים שראיתי, הוא פחות שמינית מהגודל של כונן רגיל, זה כל הצורבי SATA ככה?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מה עדיף? צורב SATA או צורב IDE? זה משנה?אם אני צורב סרטים ב DUAL LAYER..אז כל די וי די יכול לקרוא אותם?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר בעיקרון אין הבדל בין IDE ל SATA אבל SATA יותר קטן ודק ולכן הוא עדיףאם הDVD יודע לקרוא צרובים ו DL אז לפי דעתי לא תיהיה בעיה
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אלב הנה מה שאמרתי בקשר לגודל של הכוננים - העליון הוא SATAרק רציתי לדעת אם זה תקף על כל כונני ה SATA?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.