פורסם 2007 במאי 818 שנים אבל תזכור שהרזולוציה לא תמיד שונה בין מסך 20" למסך 22".מי לעזאזל קונה מסך יותר גדול אם לא בשביל רזולוציה גבוהה יותר
פורסם 2007 במאי 918 שנים אוקיי תודה.. אם מישהו יודע אשמח לתגובה!!תראה, אני לא יודע לגבי החברה שאמרו לך איך המשחק פועל.. אבל ממקור ראשון, המשחק הוא לא קל כמו שתיארו אותו בהתחלה.. אבל לא מוגזם (לפי התיאור של יוטיוב). מעבד FX602 ג'יגה ראם8800 GTX מספיקים בהחלט לכך שתהנה מהמשחק, גם מבחינת הFPS, וגם מבחינת האיכות.גם אם הכרטיס שלך חלש יותר.. ואל תתעסק בשטויות כמו מסך..
פורסם 2007 במאי 918 שנים יש לי את המשחק... אמנם לא עובד לי הכי טוב (אפילו חלש הייתי אומר- יש לי מחשב מלפני שנה וחצי)... (נחכה עד השדרוג הבא)^^^איך יש לך את מעבורת? ואת שדה תעופה בן גוריון? לא ראיתי את זה במשחק...
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר הוא יהיה סביבות 450 מגה, וידרוש התקנה נקיה - ככה שכל הטיסות, שעות טיסה, משימות שסיימנו.. הכל הולך קאפוט :-\ אבל זה יהיה שווה כל שניה 8)[br]פורסם בתאריך: 9.05.2007 בשעה 13:18:14 אייל - קבל פינוק FSX, 16x12, MAX :) יקח זמן עד שיהיה לי את המשחק.. עד שיהיה מחשב חדש.. כי אם אני אתקין את המשחק עכשיו הדיסק יצא מהכונן אחרי שאכניס אותו ויצחק עליי :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.