פורסם 2007 במאי 718 שנים Integrated ATI Radeon X1250-based graphicsזה מספיק לצרכים שלך במחיר הזה, בעתיד גם תוכל לשדרג ל-K10 ולכרטיס תומך DX10, אם תרצה כמובן.
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר אוקי סבבה אני אשאל אותםאבל עכשיו רק בשביל העיקרוןאיך הלוח הזה שבחרתי במידה והם לא ירצו לשנות שום דבר נגידדדאיך הלוח הזה? ASUS M2V שיעבוד עם AM2 X2 3800בסדררר אני מבין ש VIA זה חרא לעומת כל מה שאתם רושמיםאבל בבקשה תגידי כמה מילים טובות עליו! איך הוא יעבוד עם המעבד הנ"לאיך התמיכה בויסטה אם ארצה לשים בעתיד?דברו רק דברים טובים כמה שאפשר ומי שיודע על הציפסט הנל
פורסם 2007 במאי 718 שנים תראה אני לא רואה חיסרון בלוח הזה ASUS M2V, מה שמפריע לי בלוח הזה זה התכנון שלו, תסתכל בתמונה תראה איפה כל דבר נמצא.במבט כללי הוא נראה לוח זול ולא מלוטש.לגבי ויסטה, לא צריכה להיות בעיה! לא יזיק כרטיס DX10 בעתיד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר סבבה אחי תודה זה לא כזה מעניין אותי איפה כל החיבורים שלא נמצאים אני לא הולך לפתוח את המארז כל שבוע הצרכים שלי הם מינימלים ביותר עם מחשב רק אינטרנט! פה ושם...אין בכלל משחקים אני לא יודע בכלל בשביל מה אני צריך 160 גיגה עכשיו במחשב הנוכחי D805 יש לי 80 גיגה הרדיסק ויש לי 70 גיגה פנוי תאמינו או לא חחח מה שכן זה לוח של ASUS והם ידועים כאמינים וזה מה שחשוב את MSI אני ממש לא סובל אז אם אפשר לחסוך לי ממנו 145 שקל אז זה ברכה! (אפילו שזה NFORCE 550) אני לא גיימר! ולא אוברקלוקר! ולא צריך כרטיס קול איכותי! ולא 1 גיגה לאן VIA K8T890 זה לא רעל נכון??? הוא לא יתקע לי וידפוק לי את המחשב כל שבוע מסכים כחולים נכון?
פורסם 2007 במאי 718 שנים סבבה אחי תודהVIA K8T890 זה לא רעל נכון??? הוא לא יתקע לי וידפוק לי את המחשב כל שבוע מסכים כחולים נכון?אין לי נסיון על הצ'יפסט הזה לא יכול להבטיח לך כלום, במיוחד שבעבר הם היו בתקופה שמעבדי אתלון היו מתחממים כמו בויילר.אני רק יודע שהצ'יפסטים של אנוידיה מעולים ואמינים, תבדוק גם לוחות של ג'יגה-בייט. אני מרוצה מהלוחות שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.